Gość: igor IP: *.acn.waw.pl 07.06.03, 22:19 mam prośbę. czy ktoś oglądał z was na tvn program <jak łyse konie< z jej udzałem jak wypadła? z kim była/ jakich ma znajomych? pomóźcie pliiiissssss!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papapat Re: renata dancewicz IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 23:35 nie ogladalem ale moze na tvn.pl cos znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: renata dancewicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 11:43 wygrala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Re: renata dancewicz IP: *.crowley.pl 10.06.03, 13:28 an kogo to obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: renata dancewicz IP: *.acn.waw.pl 10.06.03, 14:43 widziałem. Cienizna. Była z koleżankami. Podobno wszystkie skończyły aktorski w Filmówce. No to teraz się nie dziwię dlaczego w Polsce nie ma ładnych aktorek, jak takie pasztety przyjmują. najlepsza była ta z krogulczym nosem.rodem z upiornych bajek. A swoją droga sprytna ta Renatka. Na ich tle jest naprawdę piękną kobieta. Tyle, że w główce nie tego. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś