jacqueline 09.06.03, 16:03 Ci co oglądali "Fakty" w weekend pewnie wiedzą już o co mi chodzi. Dla tych jednak co "Faktów" nie oglądali bądź nadal nie wiedzą o co mi chodzi mam wspaniałą wiadomość: MARCINOWI PAWŁOWSKIEMU ZACZYNAJĄ ODRASTAĆ WŁOSY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vik Re: Jest nadzieja IP: *.chello.pl 11.06.03, 01:32 jacqueline napisała: > Ci co oglądali "Fakty" w weekend pewnie wiedzą już o co mi chodzi. Dla tych > jednak co "Faktów" nie oglądali bądź nadal nie wiedzą o co mi chodzi mam > wspaniałą wiadomość: > MARCINOWI PAWŁOWSKIEMU ZACZYNAJĄ ODRASTAĆ WŁOSY!!! Dziewczyno, masz sokoli wzrok!!! :) Ja tam nic nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seksowna suczka ze Re: Jest nadzieja IP: *.acn.pl 11.06.03, 17:11 Już nie raz mu tak odrastały włoski a potem znów go brali na chemię i tyle. Mnie tam on straszy z anteny razem z tym drugim Durczokiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loosia Re: Jest nadzieja IP: *.chello.pl 11.06.03, 20:37 Gość portalu: Seksowna suczka ze napisał(a): > Już nie raz mu tak odrastały włoski a potem znów go brali na chemię i tyle. > Mnie tam on straszy z anteny razem z tym drugim Durczokiem W takim razie bardzo łatwo Cię przestraszyć. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-kl Re: Jest nadzieja 11.06.03, 20:56 A ty uważasz ,że oglądanie łysych, bezrzęsnych i spuchniętych od leków prezenterów jest estetyczne i miłe dla oczu ? Bo dla mnie nie. Niech sobie pracują poza anteną, będą wydawcami, podwydawcami, reporterami- jak to ważne dla ich psychiki, ale nie muszą się produkować na wizji. Takie jest moje zdanie.Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazy Re: Jest nadzieja IP: *.fn.pl / 172.16.78.* 11.06.03, 21:19 Należałoby jeszcze wywalić Lisa . Ostatnio przytył , a nie wiem jak dla was , ale dla mnie oglądanie opasłych , ociekających tłuszczem prezenterów to poważny cios estetyczny . Odpowiedz Link Zgłoś
anna-kl Re: Jest nadzieja 11.06.03, 21:28 a Pawłowskiego to mi nie żal. A idąć tropem pokazywania na wizji jako prezenterów ludzi chorych- proponuję zatrudnić jeszcze kogoś z rakiem twarzy lub z przepukliną rdzeniowo- czaszkową.No bo czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krebs Re: Jest nadzieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:47 brak mi slow, jestescie po prostu obrzydliwi... Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna_suczka_ze_slubic Re: Jest nadzieja 11.06.03, 22:52 A ja nie jestem obrzydliwa, ale tez lubię estetycznych ludzi na ekranie. Seksowna Suczka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Jest nadzieja 12.06.03, 01:56 Na debilstwo szczeniaków nie ma niestety rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazy Re: Jest nadzieja IP: *.fn.pl / 172.16.78.* 12.06.03, 20:02 Ponadto proponuje nie pokazywać ludzi rudych , powyżej 40-tki i niebieskich garsonkach . To mnie razi....( jestem estetką ) . Odpowiedz Link Zgłoś