bruno291 21.06.07, 20:32 Co czujecie ogladając jego zenujace "dowcpipy"?Strasznie dlugo sie konczy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: Pazura 21.06.07, 20:34 właśnie oglądam,jest dobry,rozwinął się od czasu poprzedniej maniery. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Pazura 21.06.07, 21:00 heheeh podobało mi sie a juz koncowka była genialna ;D juz wiem co bede mowic mojemu chłopu jak bedzie szedł z kumplami do baru..... a co ja Cie za rogi trzymam ;] niech sie troszke powkurza heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Pazura 22.06.07, 10:04 > a co ja Cie za rogi trzymam ;] Pazura- "mistrz" dowcipów z taaaaaaaaaaaaką brodą? Za to jako "miś" sprawdza się doskonale. Z każdym ustawi się do fotografii... Odpowiedz Link Zgłoś
anna723 Re: Pazura 22.06.07, 10:36 Oglądałam i wcale nie był taki zły,znam znacznie gorszych "kabareciarzy".Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Pazura 22.06.07, 16:02 Co czuję? Jestem zażenowana ich poziomem! Stare dowcipy przystosowane do monologu, prostackie żarty, głupie miny, obrażanie innych z powodu ich orientacji seksualnej .. Wszystko po to żeby dogodzić gawiedzi - będąc już za kulisą pewnie sprawdzał czy podobało się "durnej publice". Nie śmiałam się! Pazura dawno zaczął schodzić na niższe poziomy, szkoda że nie widzi że jest już w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Pazura 22.06.07, 18:49 Część dowcipów smieszna, część żenująca. Jak dla mnie stanowczo za wielka dawka, nie doczekałam do końca. Odpowiedz Link Zgłoś