oregon 13.06.03, 11:19 Czy cos sie zmienilo w zasadach reklamowania piwa? Piwo Harnas bylo reklamowane podczas meczu Szwecja-Polska???...a bylo to przed godz. 23.00... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mindo Re: Reklama piwa 13.06.03, 11:26 A co ci przeszkadzają reklamy piwa? W niemieckiej TV rekalmuje się juz z samego rana piwo a nawet szampany , wina i wódki i nikt się nie obraża. Nie chcesz piwa to nie kupuj -wolny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
oregon Re: Reklama piwa 13.06.03, 11:36 wrecz przeciwnie! Marze o tym, by tego typu reklam bylo jak najwiecej...Przez zakazy reklamowania fajek i alkoholu firmy te nie sponsoruja sportu, zwlaszcza motorowego. Sam uwielbiam piwsko, chlam gorzale i pale jak smok!!! Nie wiem skad Twoj wniosek ze mi to przeszkadza...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Reklama piwa IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 13.06.03, 11:52 zmieniło sie,zmieniło-na szczęscie na lepsze;)))można piwko reklamować od 20.00 (co oczywiście nie wyklucza spożywania go od rana;))))browary mogą tez sie reklamowac na imprezach sportowych w zamian za finansowe wparcie dla kultury fizycznej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Reklama piwa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 18:00 tak jest reklamy piwa powinny emitowane być przed 23.00-NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ajajajajaaj browary czarny-punk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Reklama piwa IP: *.chello.pl 15.06.03, 19:27 jakoś nigdy nie mogę trafić na reklamy piwa w radiu, może ktoś wie gdzie najczęściej nadają? Odpowiedz Link Zgłoś