Dodaj do ulubionych

największe żenady w reklamie

• nigredo3 Re: największe żenady w reklamie 29.11.04, 13:09
      a mały pociąg robi ciuch, ciuch, ciuch......
      genialne
      • Gość: (nie)znajoma Re: największe żenady w reklamie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.04, 16:42
        Najgorsza reklama jest spot WOSEBY.. Z Rynkowskim i cyganem. I jeszcze ten
        tekst na koncu: "Ten typ tak ma.."

Żenada w wielkim stylu.. :/
        • Gość: Piolo a co powiecie na przetwory z biedronek? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 25.12.04, 22:51
          Robi mi się niedobrze gdy słyszę o "dżemie z biedronki" lub "szynce z
          biedronki" Błe....
      • Gość: baba Re: największe żenady w reklamie IP: *.acn.waw.pl 29.12.04, 18:41

To jest przeurocze !!!!!!!!!!!
        Pomyliles watki.
    • Gość: RKs Re: największe żenady w reklamie IP: 193.111.144.* 26.12.04, 12:28
      Reklama wizir buhahah z Hajzerem ale brecht
    • Gość: jedz serek najgorsze - Hochland !!! IP: *.cyberczad.pl 29.12.04, 17:16
      NAJGORSZE SĄ REKLAMY SERA HOCHLAND!!!!!!! a ser też obrzydliwy!!!!!!!
      smakuje jak suszone gó..
    • autumna Re: największe żenady w reklamie 31.12.04, 13:54
      Chyba rekord pobiło szczecińskie "Radio na fali" reklamujące przez dłuższy czas tajemniczy "pałacyk Wiśniowy Sad, tu żaden owoc nie jest zakazany". Okazało się, że ten przybytek to agencja towarzyska.
      • Gość: gość Re: największe żenady w reklamie IP: *.c153.petrotel.pl 31.12.04, 14:31
        Qrna, jakiś mało pojętny jestem.
        Jak oglądam reklamę Snikersa jak kolo gryzie babkę w dupę, ZAWSZE wydaje mi się,
        że to… MediaMarkt i że będzie, że nie dla idiotów. Nie lubię zaś reklamy
        jakiegoś batona z tańczącą dziewczyną do muzyki z kasety i tekstem w stylu „jest
        dobrze, no to dobrze, wciągnie cię głebinowy tunel smakowy” tudzież Cilita BANG
        (co za nazwa) i jeszcze parę innych. No, i może jeszcze fotobloker.
    • Gość: krzychu ble IP: *.pl / 193.24.200.* 31.12.04, 18:02
      Reklama operatora komórkowego z tymi owca mi co "fajnie": nie wiadomo o so chodzi.

• Gość: Aga_Ata Re: ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:48
        Ja nie mogę reklamy Polopiryny...Pani pogodynka nie przyjdzie do studia, bo ma
        grype, a Filip z Wspólnej uparcie twierdzi "że nikt nie zastąpi Ani", potem ona
        wraca ozdrowiona, w 2 sekundy wszystko wie, co ma powiedziec, a na koniec dodaje
        od siebie taką dygresję, że ja wyleczyła Polopiryna, a Filip dalej upracie
        twierdzi, że ona jest niezastąpiona maj Gad.....
    • Gość: AntoniNA Banderas Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:55
      "nikt nie wie o bólu tyle co my, kobiety..."
      kwaśne
    • m_ilka16 Re: największe żenady w reklamie 01.01.05, 17:58
      Ja reaguje wręcz agresywnie;) jak widzę reklamę Wizira z Hajzerem, a
      szczególnie ten jego tekst "Miska chyba juz nie jest potrzebna - to może przyda
      się na mecz?". Doprowadza mnie do szału jak zaczyna w nią walić:/

Bardzo podobała mi się reklama mentosów ta z jeżdżącymi po polu na kosiarkach
      owcami:))) A wam??
      • Gość: bibiribi Budyń z Delecty IP: *.plj.com.pl 04.01.05, 16:28
        Obrzydliwie wygląda czekoladoy budyń lejący sie w formie stożka..wybaczcie, ale
        mam tylko jedno skojarzenie, bleee
      • aniczka_z Re: największe żenady w reklamie 18.05.05, 10:52
        owce cool
      • koka22 Re: największe żenady w reklamie 20.05.05, 11:29
        A ja za kazdym razem widze oczami wyboraźni stadion wypełniony tysiącami
        kibiców w szalikach,a każdy plastikowa miskę trzyma.:)
    • Gość: poldi Re: największe żenady w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:48
      MEDIA MARKT - za całość, typowo niemieckie, prostackie i chamskie.
    • autumna szczyt taktu... 10.01.05, 10:23
      Jest taki programik do tworzenia pdf
      www.qprint.pl/index.pl/qprinter_pliki
      No i w trakcie używania pojawia się reklama firmy poligraficznej, która go wypuściła - oferta druku kalendarzy pod hasłem "W ten kalendarz babcia nie kopnie na pewno"
    • saralove Re: największe żenady w reklamie 09.03.05, 14:34
      Matka Natura... Ojciec Felix....-reklama orzeszków
    • Gość: corgan niech Goździkowa łyknie całą paczkę Etopiryny IP: *.zigzag.pl 09.03.05, 23:27
      i zniknie na zawsze z tego ekranu... plssssss!
      • nessuno Re: niech Goździkowa łyknie całą paczkę Etopiryny 26.06.05, 18:32
        beznadzieja.i do tego równie debilna reklama Tak Tak z idiotą Wojewódzkim.SYF
        TOTALNY.
        • esss Chamski szampon 28.06.05, 00:12
          Do szału doprowadza mnie wypindrzony i arogancki dupek mówiący do kolegi: "Ale TY nie wyglądasz super - te przetłuszczone włosy i łupież, ha ha ha" (z wyraźnym akcentem na TY, czyli że niby: JA to jestem wprost boski) Gdybym miał kiedykolwiek pecha zetknąć się z takim "milutkim przyjacielem", to... jakbym gwizdnął w ryja z jednej strony, jak skopał ten wredny cyniczny pysk z drugiej, to bardzo szybko przestałby być (nie moim przyjacielem, tylko... tak całościowo... )
        • baba67 Re: niech Goździkowa łyknie całą paczkę Etopiryny 28.06.05, 14:23

Reklama z Wojewodzkim jest taka glupia, ze sie tak glupota sie nie moze ode
          mnie odczepic i chodzi za mna ten ryk Tarzana wraz z kompletnym brakiem sluchu
          bractwa spiewajacego...
          Ale nie nazwalabym Wojewodzkiego idiota, albowiem facet, ktory kosi tyle kasy
          ex definitione idiota byc nie moze...
    • Gość: Andrzej Re: największe żenady w reklamie IP: *.poch.com.pl 10.03.05, 08:13
      Podobnie ja Wy nie znoszę reklam i widząc je natychmiast zmieniam kanał. Więc
      zastanawiam się jaki interes mają reklamodawcy płacąc za reklamę w TV, w końcu
      nie są tępakami i chyba znają nastawienie telewidzów do tych idiotyzmów !?
      • norbert76 MEGAL - Bezpieczny Świat Bez Krat 18.05.05, 13:35
        Dla mnie "fenomenalną" reklamą jest spot firmy MEGAL. Czyli "bezpieczny świat
        bez krat". Zazwyczaj widzę ją w TVP3(Warszawa) lub w dwójce w paśmie
        regionalnym. Dodam, że widzę ją niezmienioną od jakiś 7 lat. Jest boska,
        zrealizowana na jakiejś beznadziejnej taśmie, występuje tam Pan Właściciel
        firmy MEGAL wraz z Małżonką. Pan Właściciel ma piękny kucyk, a Małżonka ubrana
        jest jak żona małomiasteczkowego potentata (normalnie rodem "Kogla-Mogla").
        MIODZIO!!!!!!!!!!!!!!!!
        A ostatnio powaliła mnie reklama Lajkonika. Boże, że takie reklamy ktoś jeszcze
        kręci!! Chciałbym się dowiedzieć, która to agencja tak pięknie to skręciła i
        jak nazywa się osoba w Lajkoniku, która to klepnęła.
        I szczerze nienawidzę reklam Cilita i Vanisha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Pozdro
        • wojo72 Re: MEGAL - Bezpieczny Świat Bez Krat 22.05.05, 08:05
          Lajkonikem zajmuje się A.R. Demo z Krakowa. Masz rację, im ostatnio niewiele
          rzeczy dobrze wychodzi...
    • mtka Reklama tamponów --- HELP!!!! 21.05.05, 22:41
      • mtka Re: Reklama tamponów --- HELP!!!! 21.05.05, 22:49
        Chodzi mi o tę reklamę w której paniusia (blondynka) pędzi jakimś tam wozem,
        zasadniczo pobieżnie zwanym kabrioletem. Nagle pojawia się policja, która goni
        ją na motorach.... Paniusia wpada na genialny pomysł !!!! wsypuje tampony do
        torebki w kwiatki !!! (te kwiatki, cóż za kunszt reżysera reklamy...)POlicjant
        zatrzymuje tą tą i bredzi cóś o straży czy pożarze. Paniusia pokazuje puste
        opakowanie po tamponach i misio stwierdza że teraz to rozumie?!!??!?
        TYLKO JA Q... BIEDNY PROSTY CZŁOWIEK Z PROWINCJI NIC Z TEGO NIE ROZUMIEM !!!!!!
        HELP !!!!
        • haftun Re: Reklama tamponów --- HELP!!!! 22.05.05, 10:03
          Widziałem ten spot i nie pamiętam motywu ze strażą/pożarem. Zrozumiałem to w
          ten sposób, że pannie skończyły się tampony, a właśnie powinna jeden sobie
          włożyć, więc przekroczyła prędkość, celem nabycia tegoż w sklepie.
    • kapyl Re: Gerber 28.06.05, 09:16
      to zalezy jakie te bobosoczki byly - jezeli bobovity to faktycznie kwas. Jezeli
      to byly bobofruty - to zaden kwas, bo bobofruty produkuje gerber
    • michal_82 Re: największe żenady w reklamie 29.06.05, 20:25
      Głupkowata jest nowa reklama Idei z facetami przebranymi za komórki. Ten "nie z
      Idei" ciągle dzwoni, dostaje SMSy i stwierdzają, że już z nim nie najlepiej. A
      Ci w Idei nie robią nic. Lektor stwierdza, że w Idei tego roku lato będzie
      bardzo gorące, bo tysiące rozmów, SMSów i MMSów za darmo. Jednak nie widzę
      związku do akcji z tymi telefonami. Na koniec wzywają ładowarkę do padniętego.
      Nie powiem już gdzie mu powinni wsadzić tę wtyczkę. :P
      • mar.celcia Re: największe żenady w reklamie 29.06.05, 21:22
        ten padnięty to telefon z idei.. hasło przewodnie brzmi mniej więcej: "twój
        telefon będzie zajęty tego lata"!
        • michal_82 Re: największe żenady w reklamie 29.06.05, 21:48
          > ten padnięty to telefon z idei..

Jestem przekonany, że odwrotnie. Te zdrowe, żółte, bezrobotne mają na
          wyświetlaczu IDEA. A ten który pada z przepracowania dostaje dzwonki i SMSy
          (szary) ma na wyświetlaczu symbol słuchawki albo koperty.
          • seszenen Re: największe żenady w reklamie 01.07.05, 00:24
            I o ile dobrze usłyszałam nazywa się ERYk. Rzeczywiście bez sensu. To niby te z
            IDEI mają być zajęte, a z przepracowania pada ERYk.
            • franck Re: największe żenady w reklamie 01.07.05, 12:38
              Za trudna ta reklama dla niektórych. Eryk kojarzy mi się nie z ERĄ a z marką
              telefonów ERICSSON.
          • the_dzidka Re: największe żenady w reklamie 11.07.05, 12:45
            Wydaje mi się, że jest tak, jak mówi Twój przedmówca - on właśnie dlatego pada
            z przepracowania, bo warunki pakietu (?) sa tak korzystne, że facet-telefon nie
            ma ani chwili na odpoczynek, wszyscy dzwonią i SMS-ują.
      • brytyjka Re: największe żenady w reklamie 30.06.05, 14:53
        z tego, co zaobserwowałam, wszystkie trzy telefony są z idei (na tym zajętym
        niedokłądnie widać, bo jak przychodzi sms albo ktoś dzwoni, to zamiast napisu
        pojawia się kopertka lub słuchawka).

reklama o tyle bez sensu, że dla mnie przesłanie jest zupełnie inne - idea
        sprzedaje telefony, które błyskawicznie się rozładowują. Co oczywiście
        zniechęca do firmy.
        • krzysztofibisz Re: największe żenady w reklamie 30.06.05, 16:51
          Ty sie ciepasz reklamy, mi sie podoba, przyciaga. A kto robi komorki, Idea?
          • kasiadove Re: największe żenady w reklamie 07.07.05, 17:48
            A mnie wkurza R. Dancewicz w reklamie szamponu. Dziwny ma ten profil. I tak go
            pokazuje dookładnie z obu stron...
            • autumna niewypał idei 11.07.05, 09:43
              Reklama gazetowa bezprzewodowego internetu. Laptop na plaży i hasło "złożenie pit i cit za maj". Tylko że każdy, kogo ta reklama dotyczy, wie... że w Polsce nie mozna składać deklaracji podatkowych przez internet (i długo jeszcze nie będzie można), tylko trzeba latać z papierami do urzędu skarbowego!!!!
              • Gość: gość portalu czipsy i garnki IP: *.bphpbk.pl 11.08.05, 12:18
                a może ktoś wie o co chodzi w tej głupkowatej reklamie czipsów, gdzie wraca
                koleś do domu i wszędzie widzi garnki a później myk i czipsy????

proszę o wyjaśnienie.....
                • jedzoslaw Re: czipsy i garnki 11.08.05, 12:32
                  Chyba chodzi o to,że już garnki nie będą potrzebne w domu, bo teraz zamiast
                  gotować ziemniaki do obiadu będzie się kupować chipsy. Fajnie, tylko,czy
                  wyobrażacie sobie obiad z chipsami? A inne warzywa? Ich też już nie trzeba
                  gotować? A może powstaną chipsy np. marchewkowe? Może w ogóle przerzućmy się na
                  żywność kosmiczną: suche płaty mięsa,chipsy marchewkowe albo buraczane i kompot
                  w proszku... Totalny kretynizm.
                  • jedzoslaw Fanta na Hawajach 11.08.05, 12:41
                    ...no i jeszcze wkurzają mnie ci Hawajczycy z reklamy Fanty. Dwa totalne
                    kretyny, z których jeden chce drugiemu pomóc na randce wedle maxymy Fanty,że
                    trzeba iść na całość czy coś tam. Koleś obrywa raz i drugi po twarzy od
                    panienki za swoją zbyt szczerą uwagę na temat jej biustu,ale ona i tak nadal
                    jest z nim i nadal się uśmiecha. Nie wiem,co ma do tego Fanta, ale chyba
                    posłuchanie Fantowej zasady "idź na całość" nie wyszło mu na dobre,skoro
                    oberwał. I w ogóle oni tak seplenią,że nie wiadomo o co im chodzi. I na końcu
                    wrywa się przed ekran hasło "pij Fantę,bądź bambucho" Co to q... jest ???
            • h32 Re: największe żenady w reklamie 11.08.05, 14:41
              Film reklamowy z udzialem Renaty Dancewicz to chyba jej jedyny film, w którym
              wyżej wspomniana aktorka się nie bzyka?!
    • opsops Re: największe żenady w reklamie 11.08.05, 13:02
      jedyne reklamy, które mnie wkurzają to reklamy Vanisha. "wyleję to na panią!
      ohhhhhhhhhh!!" i te niemieckie odgłosy starych przekup w tle :/ "A terAz
      sprAwdzImY jAk dziAła vanisz w prAlcE!!!" - naprawdę ta ciągła zmiana tonacji w
      tych reklamach sprawia, że mam ochotę wyrzucić telewizor przez okno.

Ostatnio absurdalne wydaje mi się hasło "moja siostra uśmiecha się, bo idzie do
      kina? Nie! Ona zjadła mój jogurt!" (?). Ni z gruchy ni z pietruchy. Tak samo
      jak Laysy z "młodych ziemniaczków".

poza tym jak słyszę "Bambucza" to chce mi się wyć.
      • jedzoslaw Re: największe żenady w reklamie 14.08.05, 00:23
        albo ta reklama Neostrady z tą rodzinką,co bez Neostrady żyć nie może.
        Chłopaczek nie może się pouczyć,bo tatuś zabrał mu laptopa a potem siostra,bo
        musiała ściągnąć film od koleżanki. Jakie to smutne,w szkole już nie używa się
        podręczników w formie książkowej, tylko uczyć się trzeba z Internetu! Co za
        czasy,panie!
        • jedzoslaw Re: największe żenady w reklamie 14.08.05, 00:34
          no i jeszcze reklama dezodorantu Gillette. On przystojny i nowoczesny,jak
          kolesie z "Baru". Biega po mieście,tzw.jogging uprawia. Ma na imię Tomek. No i
          jego kobieta. Śliczna jak modelka,długa szyja i czarne włosy. Ale choć piękna
          to i głupia nieco- gotowa jest powąchać spocone ubranko Ukochanego,żeby tylko
          mieć pewność,że Tomuś mówi prawdę, że naprawdę biegał,a nie np.spotykał się z
          Inną. I co? "Twoja koszulka jest sucha i nawet nie pachnie". Cóż za eufemizm na
          określenie spodziewanego odoru męskiego potu.Ale Tomasz użył dezodorantu
          Gillette i jest bezwonny i suchy. No to po co poszedł pod prysznic, jak się
          ponoć nie spocił? Przesłodzony kicz aż wyłazi z ekranu,a tu jeszcze głupota
          Panienki Tomasza i ta sprzeczność... Bleeeee...
          • jedzoslaw Re: największe żenady w reklamie 14.08.05, 00:44
            ...a już doprowadza mnie do białej gorączki reklama odświeżacza powietrza OUFT
            czy jakoś tak. Trzy lamentujące baby,z których jedna zaczyna lament od tego,że
            nie znosi brzydkich zapachów. Pytam się: kto lubi brzydkie zapachy? Gdy słyszę
            jej lament to zawsze mamroczę pod nosem odpowiedź dla tej pani: "to się
            myj,idiotko!". I to udawane sztuczne podniecenie tych kretynek. I ten
            beznadziejny dubbing. Dawno nie widziałem tak bezdennie głupiej reklamy.
            Koszmar!
            • michal_82 Re: największe żenady w reklamie 14.08.05, 00:51
              Równie głupia jest reklama Bonuxa z pensjonatem pełnym gości, a ta co nie
              pierze przymiera głodem, bo nie ma klientów. Dubbing także katastrofalny.
        • michal_82 Re: największe żenady w reklamie 14.08.05, 00:49
          > a potem siostra,bo
          > musiała ściągnąć film od koleżanki.

Ta dziewczyna jest strasznie brzydka. Młoda, a cienie pod oczami przerażające.
          Czyżby to przez ten Internet? I jeszcze to "No przecież muszę ściągnąć film od
          Julki". Zupełnie jak jakiś wulc.

Skądś ją kojarzę i wydaje mi się, że także z reklamy. Jako młode dziecko chyba
          grała w reklamówce Lenora i było o niej w gazetach jak to się starszy na niej
          dorobili. Tak mi się wydaje, że to ona.
          • jedzoslaw Re: największe żenady w reklamie 14.08.05, 01:11
            a też głupawa jest reklama Redds'a z tymi syrenami. Od czego Redds ma niby
            wyzwalać? Od syren? Że ten gostek to niby został uratowany przez Reddsa bo
            inaczej zostałby zwabiony przez syreny? Jeśli tak,to pokazano to dość
            chaotycznie.
            • jedzoslaw Re: największe żenady w reklamie 16.08.05, 02:47
              no i widzę,że wróciła jedna z reklam Heinekena. Miała być w założeniu śmieszna
              i rzeczywiście,nawet dobrze jest skręcona,ale dowcip jej jest prostacki i mało
              śmieszny. Facet o tępym wyrazie twarzy stoi w hipermarkecie pomiędzy
              regałami.Nagle widzi,że niedaleko ładna panna usiłuje dostać do najwyższej
              półki,by pochwycić butelkę wspomnianego piwa. Koleś podchodzi do dziewczyny i
              wygląda na to,że chce jej pomóc i podać butelkę, na co kobieta reauje
              sympatycznym uśmiechem. Jakiż jest jej szok, gdy kretyn bierze butelkę
              Heinekena i zamiast oddać ją dziewczynie to sam ową butelkę zabiera oddalając
              się z miną jeszcze bardziej kretyńską niż wcześniej. Tak, to miało być
              śmieszne,ale jest tragiczne. To dowcip na poziomie prymitywnego macho,który
              pomiatanie kobietami uważa za zajebistą rozrywkę,zaś życiowe priorytety takiego
              debila to -oprócz "zaliczania" panienek- chlanie piwa z kolegami,z którymi może
              przy okazji pobekać i porechotać z prostackich dowcipów. A mnie to wszystko
              jakoś nie śmieszy,facet jest kompletnym kretynem i tyle. Tymczasem ta reklama
              błogosławi podobnych debili, mówiąc im,że są "cool" i że prostactwo = męskość.
              Tak trzymać,debile i kretyni wszystkich krajów!
              • setorika Re: największe żenady w reklamie 25.08.05, 21:07
                tyle, że w tej reklamie, drugim po heinekenie punktem ciężkości ma być Jennifer
                Aniston, bożyszcze Ameryki, supergwiazda amerykańskiej tv, i przesłaniem
                jest "dla Jennifer ws\yatko. Dlatego faceta postawiłabym w roli
                trzecioplanowej, ale zgadzam sie, że reprezentuje skończonego kretyna z opisem
                j.w., takiego bohatera tego programu z mtv, gdzie jedzą zgniłe jajka, obgryzają
                cudze paznokcie itp. debilstwa dla marnych 200 $....

A do żenad dopisałabym
                Mistera Calgona, co to panie praczki kamieniem straszy
                • jedzoslaw Re: największe żenady w reklamie 01.09.05, 18:12
                  Owszem,ale w warunkach polskich tego "drugiego dna" z Jennifer Anniston po
                  prostu nie widać. W Polsce, gdzie amerykańska kultura telewizyjna jest
                  praktycznie nieznana ta reklama nie pokazuje wszystkich swych walorów. Polski
                  widz widzi jedno: chamskiego debila, który pomiata Bogu ducha winną panienką. I
                  tylko tyle. Ta reklama jest niemal hermetycznie amerykańska,my widzimy więc
                  jedynie prymitywny amerykański rechot bez jakichkolwiek aluzji popkulturowych.
          • inka28 Re: największe żenady w reklamie 31.08.05, 10:04
            michal_82 napisał:
            > > a potem siostra,bo
            > > musiała ściągnąć film od koleżanki.
            >
            > Ta dziewczyna jest strasznie brzydka. Młoda, a cienie pod oczami przerażające.
            > Czyżby to przez ten Internet? I jeszcze to "No przecież muszę ściągnąć film od
            > Julki". Zupełnie jak jakiś wulc.
            >
            > Skądś ją kojarzę i wydaje mi się, że także z reklamy. Jako młode dziecko chyba
            > grała w reklamówce Lenora i było o niej w gazetach jak to się starszy na niej
            > dorobili. Tak mi się wydaje, że to ona.

Michał, może "Złotpolskich" oglądasz, mnie się zdaje, że ona tam występuje.
    • martmarta szampon 16.08.05, 15:24
      bardzo smieszy mnie reklama szamponu chyba Herbal Esensys :)
      to, że kobieta dostaje orgazmu od szamponu jest zenujące, ale najbardziej
      smieszy mnie ten odcinek, gdzie ona myje włosy w SAMOLOCIE.
      Lecialam moze ze 4 razy samolotem w zyciu, ale jakos nigdy nie widzialam
      takiego, w ktorym zamontowany jest prysznic....
      chyba ze to jakas ekstra-biznes-interkontynentalna klasa...

pozdr.
    • witekgl Re: największe żenady w reklamie 25.08.05, 20:35
      Reklama LOTu ze zwierzątkami w roli pasażerów jest beeeznadziejna. Że niby
      pasażerowie to zwierzęta? Od razu widać, że LOT pożałował kaski i zatrudnił
      polską agencję, i to trzeciorzędną...
    • s.sw Re: największe żenady w reklamie 25.08.05, 23:11
      Nie lubię brzydkich zapachów...
      Czy to nie jest odkrywcze?
    • setorika Re: największe żenady w reklamie 31.08.05, 00:45
      jesze ta reklama soku: wpada młoda, wystylizowana elgancka ciocia do
      wielodzietnej rodzinki i zgrywa światową "cioteczkę z ameryki", gdzie to ona
      biedna ma w tym roku pojechać" Costa Brava, Costa Del Sol" etc., w tonacji
      słychać, że to pytanie retoryczne, że jej nic nie powiedzą, bo gdzie to z taka
      gromadką w dalekie kraje podróżować i co oni mogą wiedzieć o wielkim
      świecie.....dobrze że ich stać na rodzinny sok w promocji!
      Tak jakoś to odbieram...

No i ostatnia rzecz, jaka miałby mnie doprowadzić do orgazmu to szampon do
      włosów! Po prostu niesmaczne, w życiu go nie kupię!
      • azalia16 Re: największe żenady w reklamie 31.08.05, 09:50
        Absolutne dno i mistrzostwo świata w żenadzie i kretynizmie reklamowym to dwaj
        panowie: Wojewódzki i Figurski i ich tanie rozmowy Ery! Ludzie, czy nikt w
        telewizji tego nie kontroluje? To jest takie DNO, że pana Wojewódzkiego i jego
        kumpla nic chyba nie pokona!!! I ci dwaj panowie na ogromnym plakacie skąpo
        ubrani z minami imbecyli!
        • ronron Re: największe żenady w reklamie 31.08.05, 10:00
          Droga Azalio, niestety masz rację ;) Dwóch, skądinąd inteligentnych, facetów (a
          może się mylę?) daje pokaz takiej... sam nie wiem czego ;) TRA-GE-DIA !
          • jedzoslaw Re: największe żenady w reklamie 01.09.05, 18:05
            Wojewódzki i Figurski chcą tworzyć taką nierozerwalną,medialną parę, taką jak
            np. Mann i Materna. Myśleli,że ich duet tak bardzo utrwalił się w świadomości
            odbiorców,że teraz każdy ich udział w reklamach będzie zabawny. A tymczasem są
            mało zabawni. Te reklamy z ich udzialem,które rozgrywały się gdzieś w Europie
            Wschodniej (o ile się nie mylę była to Huculszczyzna lub Rumunia) jeszcze były
            w miarę śmieszne, ale te wcześniejsze z udziałem dyndającego Tarzana lub te
            ostatnie w lokalu z Zenkiem są po prostu drażniące. Na utrwalenie się takiej
            medialnej pary trzeba sobie zapracować. Póki co, Wojewódzki i Figurski prowadzą
            razem jedynie Antyradio. Gdyby Figurski stał się np. kompanem Wojewódzkiego w
            jego talk-show na Polsacie to wtedy rzeczywiście zaczęto by ich kojarzyć jako
            medialny duet, gdyż staliby się sławni dla szerszej grupy odbiorców, nie tylko
            dla słuchaczy Antyradia. A tymczasem niewielu ludzi kojarzy ich jako duet.
            Nawet jeśli targetem tej reklamy jest tylko młodzież to i tak nie wszyscy
            młodzi ludzie słuchają Antyradia i nie dla każdego młodego odbiorcy duet Kuba
            Wojewódzki & Michał Figurski jest tak oczywisty jak np.Wojciech Mann &
            Krzysztof Materna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka