Gość: Ed IP: *.unicity.pl 08.12.01, 13:14 Nic tylko wyzwiska, bluzgi, jacyś hi-hi, pan laga wokół których to wszystko się kręci. Jedynie żuczek i jego teksty, dla których czasem tu wchodzę są spoko. No i MORTON ale ostatnio gdzieś zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Astra Re: To forum zeszło na psy IP: *.tele2.pl 08.12.01, 13:18 Gość portalu: Ed napisał(a): > Nic tylko wyzwiska, bluzgi, jacyś hi-hi, pan laga wokół których to wszystko się > > kręci. > Jedynie żuczek i jego teksty, dla których czasem tu wchodzę są spoko. No i > MORTON ale ostatnio gdzieś zniknął. > Ed,nie upadaj na duchu,po prostu nie czytaj tych bluzg.Czytałeś wątek warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl?I wszystko stanie się jasne.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Wypraszam sobie 08.12.01, 16:17 Gość portalu: Ed napisał(a): > Nic tylko wyzwiska, bluzgi, jacyś hi-hi, pan laga wokół których to wszystko się > > kręci. > Jedynie żuczek i jego teksty, dla których czasem tu wchodzę są spoko. No i > MORTON ale ostatnio gdzieś zniknął. > ............... wypraszam sobie ja tu jestem głównie w nocy więc nie zawracam dupy non stop I NIE WYMIENIAJ MNIE JEDNYM TCHEM z tym gównem panem lagą to on niszczy to forum i podszywa sie pod innych (mnie też) A żuczka sobie możesz czytać jak brak ci własnej wyobraźni Mnie interesuje wymiana, konfrontacja pogladów. Fakt ze tu nudno czasem - ale tacy sa ostatnio uczestnicy tylko by spali hi-hi pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wypraszam sobie do hi hi IP: *.necik.pl 08.12.01, 16:36 Sorry, podałam ci zly nr - ostatnie dwie cyfry na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Wypraszam sobie do hi hi 08.12.01, 16:41 Gość portalu: Myszka napisał(a): > Sorry, podałam ci zly nr - ostatnie dwie cyfry na odwrót. ................. ????? numer GG ? mam już cie na liscie znajomych więc nie ma problemu a może chodzi o coś innego ?!!! hi-hi 3maj się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wypraszam sobie do hi hi IP: *.necik.pl 08.12.01, 16:45 Chodzi własnie o to. Pierwszy nr jest dobry, ale do południa, drugi błędnie podany dzisiaj, a poprawiony przed chwilą pod wieczór i w weekend. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Wypraszam sobie do hi hi 08.12.01, 16:53 mam tylko jeden nr - i fakt nie ma cie w sieci - to moze przeslij mi przez GG swój namber ;-) hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Wypraszam sobie do hi hi IP: *.necik.pl 08.12.01, 19:13 Musisz go mieć w wiadomościach, wysłałam dziś rano. Tylko dwie ostatnie cyfry odwrotnie, pamiętaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Koleżanko szczurzyco...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 22:06 Gość portalu: Myszka napisał(a): > Musisz go mieć w wiadomościach, wysłałam dziś rano. Tylko dwie ostatnie cyfry > odwrotnie, pamiętaj. Zauważylas moze, ze to forum o BB, a nie chat czy GG ? Nie zauważylas ?! To ci to mowię . Przestan wiec robic bydlo i swoją gotowość rozkladania nóg dla każdego faceta zgłaszaj w inny sposób i w innych miejscach... No i , naturalnie, nie pouczaj juz innych, szczurzyco w rui, co jest, a co nie kulturalne. pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ######## Re:wpadam tu raz na dwa tygodnie isyf niekórzy są IP: *.toya.net.pl 09.12.01, 01:25 jakiś morton też na portalu gazeta na forum krajowy chyba że jakiś inny morton :=) Odpowiedz Link Zgłoś