Gość: dno_dna IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 06.07.03, 19:59 co? już nie da sie znaleźć deczko mniej głupawki w decymetrze szarej masy mózgowej??? Zmienić wreszcie dyrekcję 2ki. CZAS NA ZMIANY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuje_precz Wara od najlepszej telewizji w Europie 06.07.03, 22:02 Odczytuję Pan post jako złośliwy atak na najlepszą telewizję publiczną w Europie i niesprawiedliwą wycieczkę o charakterze politycznym. My mamy swój rozum i wiemy dobrze kto kieruje naszą telewizją Hawk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: Wara od najlepszej telewizji w Europie IP: *.rtk.net.pl 06.07.03, 22:08 oczywiście, tak, na pewno - zgadzam sie z przedmówcą: najlepsza tv w europie nie może pozwolić sobie na zwalnianie najlepszych fachowców; nawet za komuny nie udawało sie tak obniżyć lotów w programach kulturalnych, jak czyni to obecnie niezrównanie banalna ninoczka terentiewa! żyj terentiewo, żyj! i nie zdychaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Wara od najlepszej telewizji w Europie IP: 80.51.244.* 06.07.03, 22:09 bo ona ma znajomosci, Szeremietiew i Liubaszenko Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: Wara od najlepszej telewizji w Europie 06.07.03, 22:58 chuje_precz napisała: > Odczytuję Pan post jako złośliwy atak na najlepszą telewizję publiczną w > Europie i niesprawiedliwą wycieczkę o charakterze politycznym. My mamy swój > rozum i wiemy dobrze kto kieruje naszą telewizją Nasza telewizja już znikła. Wasza też wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Wara od najlepszej telewizji w Europie IP: *.rtk.net.pl 06.07.03, 23:25 kiedys widziałem, jak taka pani robiła te rzeczy z krokodylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halber_adaśko Re: chooje,precz IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 09.07.03, 17:20 jak by ją zwolnili, to i mnie już nie stanie. I tak pogrzebiemy bezmyślnie to, co w rozrywce tv największym dorobkiem i zdobyczą czasu transformacji, jest. A niedoczekanie wasze, chooje. A ja chcę tu byyyyć, ja przychodzę z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: !!!!!!!!!!!Precz z Terentiew Ninką WRESZCIE!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 12:14 a kto wogole jest przelozonym niny? kto moze ją zwolnić? trzeba do niego Odpowiedz Link Zgłoś
frolix Re: !!!!!!!!!!!Precz z Terentiew Ninką WRESZCIE!! 07.07.03, 13:46 Gość portalu: papapat napisał(a): > a kto wogole jest przelozonym niny? kto moze ją zwolnić? > trzeba do niego Pan Robert. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: !!!!!!!!!!!Precz z Terentiew Ninką WRESZCIE!! IP: *.rtk.net.pl 07.07.03, 18:31 a co, oni sypiają ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: !!!!!!!!!!!Precz z Terentiew Ninką WRESZCIE!! IP: *.telia.com 07.07.03, 18:34 robert nie sypia z dinozaurami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: !!!!!!!!!!!Precz z Terentiew Ninką WRESZCIE!! IP: *.rtk.net.pl 07.07.03, 18:40 c.d. są ludzie, których stać na różne perwersje... (SYPIAC Z NINĄ? BRRR!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: !!!!!!!!!!!Precz z Terentiew Ninką WRESZCIE!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 22:43 a podobno robert nie ma juz nic do gadania w tv wiec kto moze teraz ją ruszyć a moze jest niezatapialna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dno_dna_minister Sypiając z wrogiem ( kultury) IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 09.07.03, 17:05 Może min. kultury z nią sypia??????? Był kiedyś film taki "sypiając z wrogiem" Bo, że NT wrogiem kultury jest - to pewne. Szczególnie tej wysokiej, tak wysokiej jak "piękny" Valdi. > (SYPIAC Z NINĄ? BRRR!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Sypiając z wrogiem ( kultury) IP: 212.87.3.* 09.07.03, 18:15 Jezeli sypia ale z tymi chlopcami ktorym pozniej pomaga w 'karierze' Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: !!!!!!!!!!!Precz z Terentiew Ninką WRESZCIE!! 09.07.03, 23:26 wara od Niny-super dziewczyny ! Nasza droga telewizja państwowa byłaby bez Owej, jak nieprzymierzając, niebo bez gwiazd albo jak dobra Rada ( d/s) bez Danusi, jak Krzaczasty bez wąsów, jak karp bez wigilii, jak koń bez owsa, jak Lew bez Andowskiego...... Odpowiedz Link Zgłoś