anus.hka 07.04.08, 21:41 nawet nie wiecie jaka mam ochote poznac jakiegos fajnego faceta.zwyklego, normlanego ... cos do tego nie mam szczescia(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruz7 Re: ktos pogada? 07.04.08, 21:53 Ja też jakoś nie mam szczęścia do tego. Chciałbym poznać kobietę, lecz robi się to coraz trudniejsze. Z biegiem czasu robię się coraz bardziej miękki, bardziej uległy. Ustaliłem pewne zasady postępowania samemu sobie i dziś złamałem jedną z nich. Uległem kobiecie, której nie widziałem nawet na oczy. Poznałem ją na forum. Nie można być tak uległym, jednak przełamałem się i to nie może tak być. Co jest wart koleś, który łamie swoje zasady? Teraz jakoś nie mam ochoty pisać. Może i mija mnie właśnie szczęście, jak pisała Salsa13. Odpowiedz Link
blue.konwalia Re: ktos pogada? 07.04.08, 21:55 W dobrej intencji zasady zawsze mozna zamac Od czegos trzeba zaczac. Odpowiedz Link
anus.hka Re: ktos pogada? 07.04.08, 22:22 Nic mi nie mow o lamaniu zasad, ja jestem chyba w tym najlepsza,\...i powiem ci ze to chyba przez to najbardziej cierpie. Caly czas mam nadzieje ze moze cos sie zmieni.... ze moze bedzie w koncu dobrze. Łamiac swoje dotychczasowe zasady wychodzi na to ze jednak znow sie mylilam. Odpowiedz Link