Gość: pikus IP: *.turboline.skynet.be 12.12.01, 17:59 uwazam , ze jest to forum tematyczne i takie prywatne rozmowki rodzinki,kominki itd troche zasmiecaja ten temat moze wymyslicie sobie jeden tytul i bedzie jasne o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżastina Re: do pikus IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 18:13 Pikus, trochę masz racji, ale to wynika z dogorywania BB; a tu na forum BB jest po prostu wygodnie. Tu wiele osób poznało się. Ale spoko - za parę dni przeprowadzka na jakieś inne forum, czat na portalu gazety czy GG; miło będzie jeśli dołączysz. Zresztą rodzina czy nie rodzina - jak zwał tak zwał - to po prostu wszyscy internauci, którzy chcą pogadać ze sobą niekoniecznie o Naczelniku i jego żołnierzykach. pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD 12.12.01, 18:24 Gość portalu: pikus napisał(a): > uwazam , ze jest to forum tematyczne i takie prywatne rozmowki rodzinki,kominki > > itd troche zasmiecaja ten temat moze wymyslicie sobie jeden tytul i bedzie > jasne o co chodzi. ........ kolega nie czyta uważnie !!!! w tych wirtualnych rodzinkach też pisze sie o BB tylko bez chamstwa !!! to takie forum wewnątrz forum dla kulturalnych ludzi a zaśmiecają te forum wątki typu: -jurek to pedał -marzena to głupia kurwa (albo kórwa - tak taż bywało ;-))) -wszyscy jesteście pojebani jak widzisz te wątki są o BB a poziom ich żaden dlatego tworzą sie wewnętrzne rodziny by ignorować to !!!!! no 3maj sie hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita K. Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 18:50 A co ci przeszkadza ,ze kilka osob sie lubi i postuje miedzy soba...ich wypowiedzi sa o wiele ciekawsze anizeli wydarzenia z domu BB....nie widze w tym nic zlego ...wiecej tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek100 Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:31 Pikuś a ja się cieszę, że BB to tylko pretekst do fajnych rozmów, gdyby toczyły się dyskusje tylko o BB nie wiem czy bym to zaglądała. Przecież ta komercha to dno i cieszę się że wielu tak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek100 Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:31 Pikuś a ja się cieszę, że BB to tylko pretekst do fajnych rozmów, gdyby toczyły się dyskusje tylko o BB nie wiem czy bym to zaglądała. Przecież ta komercha to dno i cieszę się że wielu tak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek100 Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:32 Pikuś a ja się cieszę, że BB to tylko pretekst do fajnych rozmów, gdyby toczyły się dyskusje tylko o BB nie wiem czy bym to zaglądała. Przecież ta komercha to dno i cieszę się że wielu tak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek100 Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:32 Pikuś a ja się cieszę, że BB to tylko pretekst do fajnych rozmów, gdyby toczyły się dyskusje tylko o BB nie wiem czy bym to zaglądała. Przecież ta komercha to dno i cieszę się że wielu tak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Maczku strzelasz z kałasznikowa? IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:42 Niezła seria!!! magazynek 30 ma naboi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Maczku strzelasz z kałasznikowa? IP: *.turboline.skynet.be 13.12.01, 07:10 no skoro mnie zaproszono to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK Pikus - Ty jedna mi wtedy wierzyłaś! IP: *.acn.waw.pl 13.12.01, 09:06 Chętnie zawsze widzimy u nas wszystkich sympatycznych i wesołych. Odpowiedz Link Zgłoś