Dodaj do ulubionych

RODZINKI<KOMINKI< ITD

IP: *.turboline.skynet.be 12.12.01, 17:59
uwazam , ze jest to forum tematyczne i takie prywatne rozmowki rodzinki,kominki
itd troche zasmiecaja ten temat moze wymyslicie sobie jeden tytul i bedzie
jasne o co chodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: dżastina Re: do pikus IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 18:13
      Pikus, trochę masz racji, ale to wynika z dogorywania BB;
      a tu na forum BB jest po prostu wygodnie. Tu wiele osób poznało się.
      Ale spoko - za parę dni przeprowadzka na jakieś inne forum, czat na portalu
      gazety czy GG; miło będzie jeśli dołączysz. Zresztą rodzina czy nie rodzina -
      jak zwał tak zwał - to po prostu wszyscy internauci, którzy chcą pogadać ze
      sobą niekoniecznie o Naczelniku i jego żołnierzykach.

pozdravki
    • hi-hi Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD 12.12.01, 18:24
      Gość portalu: pikus napisał(a):

> uwazam , ze jest to forum tematyczne i takie prywatne rozmowki rodzinki,kominki
      >
      > itd troche zasmiecaja ten temat moze wymyslicie sobie jeden tytul i bedzie
      > jasne o co chodzi.

........
      kolega nie czyta uważnie !!!!

w tych wirtualnych rodzinkach też pisze sie o BB
      tylko bez chamstwa !!!

to takie forum wewnątrz forum
      dla kulturalnych ludzi

a zaśmiecają te forum
      wątki
      typu:
      -jurek to pedał
      -marzena to głupia kurwa (albo kórwa - tak taż bywało ;-)))
      -wszyscy jesteście pojebani

jak widzisz te wątki są o BB
      a poziom ich żaden

dlatego tworzą sie wewnętrzne rodziny
      by ignorować to !!!!!

no 3maj sie

hi-hi
      pzdr
    • Gość: Anita K. Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 18:50
      A co ci przeszkadza ,ze kilka osob sie lubi i postuje miedzy soba...ich
      wypowiedzi sa o wiele ciekawsze anizeli wydarzenia z domu BB....nie widze w
      tym nic zlego ...wiecej tolerancji
      • Gość: maczek100 Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:31
        Pikuś a ja się cieszę, że BB to tylko pretekst do fajnych rozmów, gdyby toczyły
        się dyskusje tylko o BB nie wiem czy bym to zaglądała. Przecież ta komercha to
        dno i cieszę się że wielu tak myśli.
      • Gość: maczek100 Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:32
      • Gość: maczek100 Re: RODZINKI<KOMINKI< ITD IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:32
        • Gość: MAK Maczku strzelasz z kałasznikowa? IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:42
          Niezła seria!!! magazynek 30 ma naboi. ;-)
          • Gość: pikus Re: Maczku strzelasz z kałasznikowa? IP: *.turboline.skynet.be 13.12.01, 07:10
            no skoro mnie zaproszono to co innego.
            • Gość: MAK Pikus - Ty jedna mi wtedy wierzyłaś! IP: *.acn.waw.pl 13.12.01, 09:06
              Chętnie zawsze widzimy u nas wszystkich sympatycznych i wesołych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka