Gość: Joka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 21:07 Wreszcie ten krętacz arek wyleciał.Dzięki Ci za to.I jeszcze jedno:musisz wygrać z lalusiem i sztywniakiem.Trzymaj się.Jesteś the best!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nitka Re: Brawo CIOTKA!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.12.01, 21:44 Arek nie byl kretaczem ...mysle, ze gdyby tam byl od samego poczatku - inny bylby sklad w finale... ale ciesze sie, ze Marzena zostala...niech blady strach padnie na tych dwoch chloptasiow.... bo to ona powinna wygrac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Brawo CIOTKA!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 22:15 Ciesze sie ze Marzena przeszla! Nalezalo sie jej! Super! Chcialem tylko napisac ze co po niektore osoby staraly sie tu pisac ze ona sie przesliznie do finalu itd, a tu prosze przed sama meta udowodnila, ze poradzi sobie z super gladiatorem (Jurkiem) i jego pogromca (Nowym). Bardzo sie ciesze. I chociaz wiem ze i tak Marzena wyjdzie jako trzecia, to i tak wiem ze odniosla duzy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Brawo CIOTKA!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 22:26 .czy ty nie jesteś ten Czarek, któremu do łba nasrał Arek?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga DO JOKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 22:22 A ty jesteś pierdolnięciem ze wzdęciem i kretyńskim jebnięciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DO LAGI IP: *.acn.waw.pl 13.12.01, 06:43 masz wewnetrzny przymus uzywania obrazliwych slow do ludzi,ktorzy ci nic zlego nie zrobili? po co ? nie lepiej sie wyzyc przed lustrem we wlasnym domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: Brawo CIOTKA!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 22:55 Twż się cieszę,że arzena jkest w finale.Trzymam kciuki za jeszcze większy sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Brawo CIOTKA!!!! IP: *.man.polbox.pl 13.12.01, 07:15 Jestem za, nawet odzaluje na SMS i zaglosuje na Marzena a tylko dletego aby zaden z tych dwoch bezplciowych cwiercinteligentow nie wygral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: Brawo CIOTKA!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:52 Gość portalu: Joka napisał(a): > Wreszcie ten krętacz arek wyleciał.Dzięki Ci za to.I jeszcze jedno:musisz > wygrać z lalusiem i sztywniakiem.Trzymaj się.Jesteś the best!!!! Ale debilizm prezentujesz. Jak ta wyleniala, flejtuchowata ruda i sucharowata cipolągwa Marzka. pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga post powyżej to fotograf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:02 Ale też dodam, że jesteś jebnięta jak Marzka. pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jumma Re: post powyżej to fotograf IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 09:40 A ty jesteś jebnięty jak Dawid i spierdalaj stąd. Odpowiedz Link Zgłoś