sarka_farka 08.09.07, 18:36 Fajny program! Czy ktos ogladal i wie moze jak sie nazywa ten nastolatek w warkoczykach co tak genialnie tanczyl? Niesamowity byl! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: you can dance - po prostu tancz! 08.09.07, 18:59 Świetny był ten mały, tutaj trochę o nim + występ z PPT: dziendobrytvn.onet.pl/1435080,aktualnosci.html Program jak narazie bardzo fajny - jury super (szczególnie Piróg) :) Tylko Kinia jak zwykle sztywna. Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: you can dance - po prostu tancz! 08.09.07, 19:38 Dzieki sprawdze! :-) A co do Kingi - dla mnie to osoba na niewlasciwym miejscu. Ten program wzbudza emocje i osoba na miejscu Kingi ma za zadanie te emocje rowniez ladnie podkreslac a ona rży z byle czego w dodatku w najmniej odpowiednim mo9mencie. Przyklad? Chlopak sie wzruszyl ze "przeszedl" i jedzie do Paryza a ta smieje sie jak idiotka ironicznie! Kinga to ladna kobieta ale idiotka niestety. Nie wiem czemu ja tak promuja - uroda to naprawde nie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: you can dance - po prostu tancz! 08.09.07, 19:54 sarka_farka napisała: > A co do Kingi - dla mnie to osoba na niewlasciwym miejscu. [...] Kinga to ladna kobieta ale idiotka niestety. Nie wiem > czemu ja tak promuja - uroda to naprawde nie wszystko! Przesadzasz!!! Kinga świetnie prowadziła program. Ciekawie komentowała i z dużą życzliwością dla ludzi. Żadnego "rżenia" nie słyszałam!? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: you can dance - po prostu tancz! 08.09.07, 20:13 Kinia jest trochę za mało przebojowa jak na taki program - mam nadzieję, że się jednak rozkręci :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: you can dance - po prostu tancz! 08.09.07, 20:16 Nie sadze zebym przesadzala - widocznie mamy inna wrazliwosc na pewne rzeczy i tobie miernota odpowiada. Widzialam podobny program - nie jeden - w Anglii i osoba, na miejscu Kingi byla po prostu rewelacyjna! Nie oceniam Kingi zlosliwie - wg mnie jest po prostu kiepska w tej roli i tyle - lubie ja za to ogladac, bo jest ladna, ale sluchac jej juz niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: you can dance - po prostu tancz! 08.09.07, 20:18 Zreszta nie o Kindze chcialam mowic :-) Kamil Kucharzewski zasluguje na znacznie wieksza uwage i wlasnie znalazlam filmik z jego wystepu! "poprostutancz.com/tematy19/tvn-wystep-kamila-kucharzewskiego- w-po-prostu-tancz-vt127.htm" Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: you can dance - po prostu tancz! 08.09.07, 21:17 > Nie sadze zebym przesadzala - widocznie mamy inna wrazliwosc na > pewne rzeczy i tobie miernota odpowiada. Rozumiem, że może nie podobać Ci się Kinga jako prowadząca, ale żeby nazywać ją "miernotą" to już naprawdę straszna przesada. Stanowczo przesadzasz i na dodatek w egzaltację popadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: you can dance - po prostu tancz! 08.09.07, 21:59 Gdybym jadala suchy chleb i tylko suchy chleb, bo niczego innego bym nie znala - powiedzialabym - fantastycznie smakuje. Jadalam jednak tez juz i chleb z szynka i kawiorem, trudno mi sie wiec zachwycic na nowo suchym chlebem i wmawiac sobie ze jest wciaz fantastyczny. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: you can dance - po prostu tancz! 09.09.07, 00:12 na temat Kingi mam podobne zdanie, słuchać się jej nie da, a co do małolata, to gdyby więcej rodziców wpadło na ten pomysł, podobnych małolatów byłoby więcej i tego wg mnie należy się spodziewać w ewentualnej 2 edycji, przyjadą i 8-latki/ też mamy takie międzynarodowe mistrzynie tańca/ W Stanach casting był od 18 lat, u nas obniżono wiek do 16, nie bez przyczyny , pewnie będzie w finale jakiś/aś/ 16 latek/ka/, ale dopuszczenie tego małolata było niepotrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: you can dance - po prostu tancz! 09.09.07, 10:57 a ja mysle ze fajnie sie stalo, ze go wpuscili na casting. Dali mu szanse sie pokazac i zaprezentowal sie fantastycznie. Nie przepuscili go za to dalej, bo jest za mlody. Ten krotki pokaz jednak spowodowal, ze chlopak bedzie wiedzial jak ludzie reaguja na tego typu talent, czy ma szanse robic w przyszlosci cos w tym kierunku (czy ludzie to kupia) i jak dla mnie po reakcji ludzi ogladajacych ma sznse na fajna kariere, a ze musi poczekac 4-5 lat? Niech cwiczy! Jest niesamowicie inteligentny ruchowo! Az strach pomyslec co pokaze za te 5 lat jak bedzie wciaz tanczyl i sie rozwijal.... Oby tylko nie skonczyl jak Michael Jackson. Szkoda by bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
aire1 Re: you can dance - po prostu tancz! 09.09.07, 00:19 A co robi w jury żona Pazury?? Dla mnie to pomyłka! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: you can dance - po prostu tancz! 09.09.07, 00:32 Została objęta programem walki z bezrobociem. Odpowiedz Link Zgłoś
sarka_farka Re: you can dance - po prostu tancz! 09.09.07, 10:51 :))))))))))))))))) swietny komentarz malange! :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: you can dance - po prostu tancz! 09.09.07, 11:56 Pazura jest producentka tego programu Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: you can dance - po prostu tancz! 09.09.07, 12:32 czyli została producentką, żeby być w jury i trochę się polansować i ewentualnie zagrać na nosie Pazurze jak zagrała Kinga Lisowi produkując się w TVN Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: you can dance - po prostu tancz! 10.09.07, 09:42 Ale przeginacie,niejednokrotnie przysłuchiwałam się Rusin (a nie tylko przyglądałam) i stwierdzam,że ona zdecydowanie jest inteligentna,potrafi ripostować,umie się 'wpisać w temat'.Bradziej, niż niejedna blond spikerka...A że jest wesoła...No cóż,śmiech to zdrowie,ponoć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: you can dance - po prostu tancz! 11.09.07, 00:02 Ten chłopak to K.Kucharzewski - vice mistrz świata w Electric Boogie. Jeśli nie wiecie co to to wejdzcie na Youtube i poszukajcie David Elsewhere - gość najlepszy w tym tańcu Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: you can dance - po prostu tancz! 11.09.07, 08:49 W czerwcu w austriackim Grazu odbyły się Mistrzostwa Świata a mistrzem został Polak Krzysztof Ciemny, Kamil Kucharzewski zajął drugie miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Kamil Kucharzewski w TVN 16.09.07, 17:25 www.tvn24.pl/2072434,12690,0,0,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
ivet2-1 Re: you can dance - po prostu tancz! 27.09.07, 15:34 you can dance w Zlotych tarasach!!!!!!!!!!!!! W niedziele od 13 do 18 mozna zatanczyc i tvn to bedzie krecił!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktos sie wybiera???? Ma byc super impreza! Odpowiedz Link Zgłoś
ivet2-1 Re: you can dance - po prostu tancz! 27.09.07, 15:47 Tak, byl swietny. Podobno w zlotych tarasach w niedziele bedzie mozna potanczyc przed kamerami tvn:)))))))))))))))0d 13 d0 18! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Czy Weronika Pazura zna się na tańcu? 27.09.07, 20:35 Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, po kiego grzyba wzięli ją do jury? Czy ona produkuje ten program, albo coś w tym stylu, bo naprawdę nie rozumiem jak ktoś mógł tak bezbarwnej i zwyczajnej osobie powierzyć rolę jurora w konkursie tańca... W programie właściwie w ogóle się nie odzywa, a jak już coś powie, to bez ładu to i składu. Co innego panowie: przynajmniej się trochę kłócą, a program dzięki temu nabiera rumieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
agula2006 Re: Czy Weronika Pazura zna się na tańcu? 28.09.07, 08:37 No własnie ja tez się zastanawiam, po cholerę ona siedzi w tym jury. Ani nie jest związana jakoś z tańcem, ani sie sensownie nie umie wysłowić. Najlepszy przykład z ostatniego odcinka kiedy to osoby które dostały ostrzezenie ustawiły się do odstrzału. Agurola i Piróg starali się dodać chociaz jedno zdanie na temat danej osoby a Pazurowa tylko suche "zostajesz z nami" bo pewnie nic więcej nie wymysliła. Odpowiedz Link Zgłoś
temel Re: Czy Weronika Pazura zna się na tańcu? 28.09.07, 13:50 Macie rację Weronika jest beznadziejna. Ogólnie program jest spoko, a najlepszy jest tez instruktor salsy co to sieje postrach w Paryżu, i wszyscy się go boją. Odpowiedz Link Zgłoś
glupek_wioskowy Lans na Rusin - jestem obiektywny 28.09.07, 17:43 A mnie irytuje lansowanie Kini. Kobieta posiada złe noty za styl, złe noty za IQ,urodę dyskusyjna (murzyński nos, trochę żylasta i mało foremna - czasami nałozy na siebie jakies wdzianko i wygląda jakby miała miednicę poniżej kostek). A na empatii i pokazaniu, że rozumie jak się ktoś czuje zna się tak jak cieć na kursie euro. Skąd ten lans? Odpowiedz Link Zgłoś