Dodaj do ulubionych

Dowbor znów na wizji?

IP: 213.25.197.* 13.12.01, 00:52
Myślałem, że za reklamę kiełbasy czy też szynki wypieprzyli ją na dobre z TVP -
a tu dzisiaj w dwójce ryża rozmawia sobie ze skądinąd porządnym Milewiczem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga I bardzo dobrze! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 01:28
      Lubie Rudą i cieszę się z jej powrotu na wizję. Nie duka, gdy mówi od siebie.
      Dziś rozmawiała z Milewiczem po jego dokumencie i po raz kolejny udowodniła, że
      potrafi mówić od siebie, bez czytania z ,,podpowiadaczy''. Jest dobra i tyle.
      • Gość: Snake Re: I bardzo dobrze! IP: 62.233.147.* 13.12.01, 12:44
        Ma plechy i tyle.
        • Gość: Kinga Re: I bardzo dobrze! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 23:24
          MOże i plechy, ale jest obojetna. Nie drazni.
          • Gość: Anna27 Re: I bardzo dobrze! IP: *.215.157.118.Dial1.Washington1.Level3.net 14.12.01, 00:42
            Mnie Ruda tez NIE drazni. Popierajmy ludzi z klasa nawet jesli lubia jesc
            miesko.
            • Gość: Michał Bardzo dobrze! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 22:43
              Ruda nie jest zła.
              Przynajmniej nie wrzeszczy jak Agatka i nie robi takich kretyńskich min jak
              Agatka.
    • Gość: Ola Re: Dowbor znów na wizji? IP: 10.128.131.* 10.01.02, 21:45
      Moim zdaniem pani Dowbor nie można nazwać profesjonalistką.Nie potrafi
      poprowadzić żadnej rozmowy.Każdą odpowiedż gościa kwituje głupim rżeniem,a do
      tego ta jej gestykulacja! Macha łapami po całym ekranie, o mało co nie
      zdemoluje scenografii.Żenada.Na dokładkę brak wykształcenia i znajomości
      jakiegokolwiek obcego języka.
      • _anonim_ Re: Dowbor znów na wizji? 12.01.02, 18:02
        A juz myslalem ,ze sa tu sami fani . Na szczescie ktos ma inne zdanie. Zgadzam
        sie z Toba w 100% Dowbor jest niemila niesympatyczna i nie potrafi
        przeprowadzac wywiadow. Pamietam ,ze raz obgladalem z nia taki program
        Krzyzowke 13-latkow czy jakos tam. Wspolczulem tym dzieciakom, biedne
        stremowane a ta przytula je i drze sie bez przerwy "nie denerwuj sie", po tym
        przytulaniu na ktore dzieciaki nie mialy zbytnej ochoty byly jeszcze bardziej
        stremowane.
        Przypominalo mi to wizyty u ciotek,ktore usciskaja wycaluja, przy okazji
        obslinia Fuj!. Dowbor jest chyba klonem Mlynarskiej ten sam poziom
        profesjonalizmu i zachowanie przed kamerami tez podobne.
        • Gość: Anka Re: Dowbor znów na wizji? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 23:29
          Bez przesady! Anołem może nie jest, ale porównanie z Młynarską to szczyt
          chamstwa! Agatka ( pijanica jedna! ) tak szarżuje i leci na każde portki , że
          nawet tv nie jest w stanie tego ukryć a Dowbor ma ogładę i styl (choć chamstwo
          należy do jej hobby , sic!), bądź co bądź. Tak więc nie popadajmy w skrajności!
          Prezenterki 2-ki jakie mamy , każdy widzi... " Faja " na odstrzał nadaje się
          przecież od 1-szego swojego programu. A więc co do Ryżej... Nie jest może Cindy
          Croftword ani intelektualnym aniołem , ale...I tak ją wolę!
          • _anonim_ Re: Dowbor znów na wizji? 13.01.02, 17:04
            akurat to ze jest ruda i niezbyt piekna to akurat najmniej mi
            przeszkadza.Natomiast jej zachowanie tak. Jesli zas chodzi o porownanie z
            Mlynarska moze i jest drastyczne, ale sama przyznaj ,ze pewne podobienstwa sa.
            (wydzieranie sie , "luz",ignorowanie gosci itp.)
            • dogman Re: Dowbor znów na wizji? 13.01.02, 17:42
              Hej eksperci, czy jest chociaż jedna osoba w TV ,którą w swej frustracji
              jesteście w stanie zaakceptować? Tak bardzo jesteście na NIE.Może warto
              spróbować przez rózowe szkła na życie popatrzeć,wbrew wszystkim dookoła.
              • Gość: Anka Re: Dowbor znów na wizji? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 02:30
                Jesteśmy, a owszem , przynajmniej ja. Proszę bardzo! Nic nie mam do
                prowadzących z kulturą , ogładą , rozumnie i sympatycznie , życzliwie i bez
                prowincjonalnego zadęcia. Tylko nikt mi jakoś do tej roli nie pasuje , cholera!
                Brak profesjonalizmu powinien byc karany a nie tylko omawiany na forum! Ku
                rozpaczy milionów widzów, homogenizacja prezenterów osiąga wymiary globalne a
                takie zachowania prowadzą do takich a nie innych wypowiedzi!
              • _anonim_ Re: Dowbor znów na wizji? 14.01.02, 18:25
                Jest kilku prezenterow i prezenterek ,ktorych lubie i cenie.Nie naleza do nich
                Dowbor ,Mlynarska i Kamel oraz kilku innych zarozumialych bufonow.
                Ptrzec przez rozowe szkla nie zamierzam,szczegolnie ze czesc mojej nedznej
                pensyjki idzie na pensje tych prezentorow.Mozna wiec od telewizji publicznej
                wymagac czegos wiecej niz od prywatnej.
                Nie jest to tylko moje zdanie wszyscy widza ,ze prezenterzy jak i program
                schodzo na psy, dobre filmy i programy puszcza sie o 3 w nocy,za to Mlynarska
                widze ciagle.
      • Gość: pan laga Re: Dowbor znów na wizji? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 22:51
        Gość portalu: Ola napisał(a):

> Moim zdaniem pani Dowbor nie można nazwać profesjonalistką.Nie potrafi
        > poprowadzić żadnej rozmowy.Każdą odpowiedż gościa kwituje głupim rżeniem,a do >
        jakiegokolwiek obcego języka.

> tego ta jej gestykulacja! Macha łapami po całym ekranie, o mało co nie
        > zdemoluje scenografii.Żenada.Na dokładkę brak wykształcenia i znajomości

Poza tym wszystko, co mówi jest błahe, płytkie, banalne, nie stoi za tym żadna
        wiedza. Nawet, gdyby w wywiadach sie tym nie chwaliła i tak widać, ze całe jej
        zycie to gonitwa za facetami i szmalem. Fuj !
        pan laga
    • Gość: Ola Re: Dowbor znów na wizji? IP: 10.128.131.* 14.01.02, 18:31
      Teraz są już dwa Dowbory w Dwójce.Nie dalej jak wczoraj wejscia prezenterskie
      miał młody Dowbor.Pełny nepotyzm u tej Niny.Czekam na jego młodszą siostrę
      Marysię,synów Młynarskiej,córkę Fajkowskiej i dalszych pociotków.
      • Gość: wacek Re: Dowbor znów na wizji? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 19:52
        DAJCIE SPOKÓJ RUDEJ, NIE MACIE INNYCH ZMARTWIEŃ SMUTASY !!!!
      • Gość: finKa Re: Dowbor znów na wizji? IP: *.*.*.* 24.01.02, 11:25
        Gość portalu: Ola napisał(a):

> Teraz są już dwa Dowbory w Dwójce.Nie dalej jak wczoraj wejscia prezenterskie
        > miał młody Dowbor.Pełny nepotyzm u tej Niny.Czekam na jego młodszą siostrę
        > Marysię,synów Młynarskiej,córkę Fajkowskiej i dalszych pociotków.

Droga Olu...

Zauwaz jednak, ze mlody Dowbor (choc moze bez urody Brada Pitta czy innego
        ksiecia ekranu) spokojnie i swoimi slowami byl w stanie opowiedziec cos
        sensownego i zaprosic Cie do obejrzenia programu 2. Czego niestety nie potrafia
        jego niektore starsze kolezanki z pracy... vide p. Fajkowska (ogladajac ja zawsze
        sie boje, ze za chwile zagubi sie w swych "intelektualnych" wywodach).

pozdrawiam
        finKa
    • Gość: Greg Re: Dowbor znów na wizji? IP: 212.187.240.* 24.01.02, 14:39
      Ona jest na poziomie intelektualnym Agatki Mlynarskiej - wiec bardzo dobrze
      pasuje do poziomu 2-jki
      • Gość: pan laga Re: Dowbor znów na wizji? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 22:49
        Gość portalu: Greg napisał(a):

> Ona jest na poziomie intelektualnym Agatki Mlynarskiej - wiec bardzo dobrze
        > pasuje do poziomu 2-jki

Zgadza się. To dno.
        Zresztą jaka inteligentna, stara baba będąca osobą publiczną włazi do wyra
        żonatego faceta, daje się zapłodnić, rodzi bachora, a nastepnie udziela w sprawie
        faceta i dzieciaka wywiadu w kolorowym piśmie ?
        To świadczy o tym, jakie dno z niej.
        Żarcie wędlin i ich reklamowanie z wykorzystaniem ciężarnego brzuszyska i
        wykorzystaniem jakiejś tam sławy zyskanej dzieki TVP, to drugi dowód, ze ona dno.
        Trzeci, to jej oglądanie i słuchanie tego, co mówi, jej aktywne udziały w
        balangach Terentiewowej na antenie za szmal widzów, biesiady, srady, dupady...
        Intelektualny szmelc, kicz, szmira, wielkie gówno.
        amen
        \pan laga
    • Gość: Ola Re: Dowbor znów na wizji?-do pana Iagi IP: 10.128.131.* 25.01.02, 11:30
      Ona w ciążę zaszła celowo.Myślała że Baczyński wtedy zostawi dla niej rodzinę-
      tylko trochę się przeliczyła.Te wywiady w gazetach też były zamierzone-żeby
      obecną żonę Baczyńskiego trafił szlag .A wiecie kto jest narzeczoną młodego
      Dowbora ?-Córka Baczyńskiego(z pierwszego małżeństwa).Wszystko zostaje w
      rodzinie.
      • alina1 Re: Dowbor znów na wizji?-do pana Iagi 27.01.02, 16:02
        A kim jest pan Baczyński? Oprócz rozumiem bycia tatą córki pani Dowbor?
        • Gość: Ola Re: Dowbor znów na wizji?-do Aliny IP: 10.128.131.* 27.01.02, 16:51
          To redaktor naczelny "Polityki"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka