Gość: sSaA IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.03, 22:54 czy poprostu SEX AND THE CITY: czy mozna kupic ten serial w polsce na DVD? ile kosztuje? tlumaczone?? prosze o odpowiedZ::::::::::::::: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mateuszka Re: SEX W WIELKIM MIESCIE IP: *.dozamel.ssk.pl 09.07.03, 14:42 A ja mam pytanie do wielbicieli serialu (sama go nie oglądam). W jednym z odcinków (a może w kilku?) pojawił się gościnnie mój ulubieniec Matthew McConaughey. Może ktoś wie czy ten odcinek leciał w Polsce, albo kiedy będzie można go zobaczyć albo po prostu wie jak i skąd zdobyć ten odcinek? Będę wdzięczna za wszelkie informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: SEX W WIELKIM MIESCIE IP: gil:* / 192.168.0.* 09.07.03, 16:27 Mam dla Ciebie złą wiadomość. Ten odcinek już był, chyba 2 tygodnie temu w naszej telewizji, albo 3. Carrie pojechałą do Los Angeles, gdzie mieli kręcić film według jej ksiązki, i on własnie w tym filmie miał grać. Nezły odcinek, dawał radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateuszka Re: SEX W WIELKIM MIESCIE IP: *.dozamel.ssk.pl 10.07.03, 13:24 Aż mi się słabo zrobiło. Ja to mam pecha, starciłam taką okazję. Czasami zerkałam na serial w ciągu ostatnich dwóch miesięcy, by sprawdzić czy jakimś cudem nie trafię na Matthew, ale akurat ten odcinek musiałam przegapić. Ciąży nade mną fatum. Może wiesz, która to seria teraz jest emitowana, żebym wiedziała w razie czego gdzie szukać tego odcinka? Bardzo dziękuję za pomoc, choć wieść była dla mnie wyjątkowo dołująca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: SEX W WIELKIM MIESCIE IP: *.BMJ.net.pl 10.07.03, 15:43 teraz emitowana jest u nas seria 3 i to był chyba 13 odcinek, w każdym razie coś koło tego 12, 13 lub 14 odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: SEX W WIELKIM MIESCIE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 15:55 teraz nadaja trzecia serie. a epizod 43 "escape from new york". mozesz z kazy sciagnac, wiekszosc odcinkow tam jest. :)a tu o odcinku: www.hbo.com/city/episode/season3/episode43.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateuszka Re: SEX W WIELKIM MIESCIE IP: *.dozamel.ssk.pl 11.07.03, 14:21 Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEX W WIELKIM MIESCIE 14.07.03, 09:11 a o czym było w ten miniony piątek ?? przegapiłam ... komputer mnie zaślepił na całą noc ;-) kto moze w skrócie opowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
tanger_soto Re: SEX W WIELKIM MIESCIE 14.07.03, 10:04 ona22 napisała: > a o czym było w ten miniony piątek ?? > przegapiłam ... komputer mnie zaślepił na całą noc ;-) > kto moze w skrócie opowiedziec? Samantha z Carrie trafiły na imprezę do akademika, a dzień póżniej Samanthę odwiedził gospodarz imprezy - pryszczaty prawiczek Sam Jones, który z dzikim wrzaskiem rzucił sie na nią i ją przeleciał (ku lekkiemu zdegustowaniu samej zainteresowanej, ale nic to..). Potem ją prześladował wyznaniami miłosnymi. Carrie dowiedziała się, że Mr Big jest znowyu sam, bo jego żona dowiedziała się, że kręcił z C. na boku. Charlotta poznała ogrodnika w letniej posiadłości rodziny swego małżonka, dręczyły ją mocno erotyczne sny, a potem zaczęła się z nim całować w ogrodzie, o czym nie omieszkała w towarzystwie oznajmić siostra jej męża. Stanęło na tym, że pomieszkają jakiś czas osobno. No i Miranda miała b. przystojnego faceta - detektywa / policjanta, ale nie wytrzymywała ogromnu spojrzeń skierowanych na niego w knajpie, upiła się wódką (!), a rano po upojnej nocy znalazła pod lustrem pozostawiony przez niego nr telefonu do AA......... to chyba tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona22 Re: SEX W WIELKIM MIESCIE 14.07.03, 12:25 dzieki .. Charlotte jako Lady Chaterly ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: SYF W WIELKIM MIESCIE 14.07.03, 16:37 to u nas by mogli taki serial zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: SYF W WIELKIM MIESCIE 14.07.03, 16:46 polsat robi serial o podobnej trematyce z.....c.pazura:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: SEX W WIELKIM MIESCIE IP: *.revers.nsm.pl 14.07.03, 17:06 Bardzo fajny serial - oglądałem 3rd Season na vhs 3 razy w ciągu niecałego miesiąca :) Co do kupienia w Pl - nie szukałem, może Media Markt? W Europie Zach. jest vhs i dvd, coś około €40 za season. Może ktoś znajomy wybiera się na wakacje? Nie wiem jak Twój angielski, ale krótko po mojej "sesji" z SATC, poszła 3. seria w TVP. Jest jednak dramatyczna różnica, na korzyść wersji angielskiej of koz! pozdr,M Odpowiedz Link Zgłoś