Gość: gucio IP: 217.153.116.* 09.07.03, 17:25 CO MYSLICIE O DOROCIE GAWRYLUK, PROWADZĄCEJ INFO W POLSACIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.h. Re: gawryluk IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 09.07.03, 17:43 ..że nie tylko info w polsacie prowadzi lecz jeszcze ma inne programy autorskie. Gość portalu: gucio napisał(a): > CO MYSLICIE O DOROCIE GAWRYLUK, PROWADZĄCEJ INFO W POLSACIE Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: gawryluk 09.07.03, 19:19 bardzo oki. tylko dlaczego zmienia fryzure co tydzien?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: gawryluk IP: *.rtk.net.pl 09.07.03, 19:33 timit napisał: bardzo oki. bardzo. rzeczowa, nie nizdrzy się, bardzo na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: gawryluk IP: *.defbank.com.pl 09.07.03, 20:14 timit napisał: > bardzo oki. tylko dlaczego zmienia fryzure co tydzien?? > i to na coraz gorszą !!!! piękna buzia - fatalna fryzura!!! Co za wizażysta jej doradza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picek Re: gawryluk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 23:09 ja też lubie panią gawryluk ale podobają mi się też sportowcy, wiedzą co mówią, a nie tylko klepią formułki Odpowiedz Link Zgłoś
tekknix Re: gawryluk 10.07.03, 01:06 Gość portalu: gucio napisał(a): > CO MYSLICIE O DOROCIE GAWRYLUK, PROWADZĄCEJ INFO W POLSACIE Ok. znowu IP Polsatu - dlaczego po prostu nie zrobicie sobie jakiś badań? Wąż zżera kieszeń? POza tym Gawryluk - O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: gawryluk IP: 62.233.183.* 10.07.03, 09:49 Jest swietna. Moze jeszcze nie kobieta - instytucja jak Olejnik, ale rozmowy prowadzi dobrze. Dobrze tez czyta. Wyglada sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guciowiecie Re: gawryluk IP: *.acn.pl 10.07.03, 13:34 Gość portalu: gucio napisał(a): > CO MYSLICIE O DOROCIE GAWRYLUK, PROWADZĄCEJ INFO W POLSACIE A mnie fascynuje K. Łoska w Polsacie. Wszyscy sie za nią oblizują w Polsacie. Dla mnie jest wprawdzie za duża, ma wielkie stopy / tego nie lubię u kobiet / i jej twarz za pięć lat będzie wyglądała koszmarnie, umysł też zostanie na marnym poziomie, ale pomimo, że jestem niższy nawet w butach robię jej odrzutowy silnik w łóżku od kilku tygodni. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: gawryluk IP: *.acn.pl 10.07.03, 20:45 Gość portalu: gucio napisał(a): > CO MYSLICIE O DOROCIE GAWRYLUK, PROWADZĄCEJ INFO W POLSACIE ? Odpowiedz Link Zgłoś