ciocia_helenka 12.09.07, 17:17 Program całkiem śmieszny, choc juz coraz bardziej przewidywalny. Prowadzący bardzo w porządku. Szkoda tylko, że są tak nieznośnie mili i lizusowscy w stosunku do niektórych półgłówków typu Frytka, Renia Begger.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunatica Re: "czułe dranie" w TV4 12.09.07, 18:19 ciocia_helenka napisała: > Program całkiem śmieszny, Śmieszny? Chyba raczysz żartować? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: "czułe dranie" w TV4 12.09.07, 18:32 To jeden z najgorszych programów jakie są w TV. Widziałam dwa i nigdy więcej. Prowadzący są dosłownie obleśni, poza tym są nudni, sztywni i wygląda na to jak by nie mieli żadnego pomysłu na ten program i wszystko było robione na ostatnią chwilę. Śmiesznego nic nie zauważyłam w tym programi, za to żałosnego bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_helenka Sztywni i obleśni, ciekawe połączenie. 12.09.07, 18:59 Podaj mi, proszę, przykład niesztywnego prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Proszę: 12.09.07, 19:10 Maciej Rock, Michał Piróg, Andrzej Szołtysik, Piotr Najsztub, Robert Janowski, Elżbieta Jaworowicz, Maja Popielarska Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_helenka Re: Proszę: 12.09.07, 19:14 Maciej Rock to jest zmanierowany a nie "wyluzowany". Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Proszę: 12.09.07, 19:16 Kiedyś był super, może teraz Dowbor ma na niego zły wpływ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_helenka Re: Proszę: 12.09.07, 19:18 O, Dowbor, to jest dopiero sztywny facet! :) Choc calkiem przystojny.. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Proszę: 14.09.07, 21:04 Absolutnie żenujący program,a prowadzący starają sie naśladować wojewódzkiego.Widzialam tylko jeden fragment który mi wystarczyl,żeby sobie wyrobić opinie.Mianowicie zapytali Macieja Kuronia"czy cierpi pan na lustrzycę?"Kuroń starał się nadrabiać miną,ale widziałam,że jest zażenowany.Dno i metr mułu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Proszę: 14.09.07, 21:43 Kiedy myślę, że w telewizji nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć, wtedy pojawia się program "Czułe dranie". Prowadzący są, jak ktoś słusznie zauważył, obleśni. No, może to delikatna przesada, jeśli mowa o tej pani. Może ona nie tyle obleśna, co głupiutka. O poziomie "artystycznym" programu nie wypada wspominać, bo jest żaden. Acha i ten głos spoza kadru ... - bez komentarza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś