Dodaj do ulubionych

"czułe dranie" w TV4

12.09.07, 17:17
Program całkiem śmieszny, choc juz coraz bardziej przewidywalny.
Prowadzący bardzo w porządku.
Szkoda tylko, że są tak nieznośnie mili i lizusowscy w stosunku do niektórych półgłówków typu Frytka, Renia Begger..
Obserwuj wątek
    • lunatica Re: "czułe dranie" w TV4 12.09.07, 18:19
      ciocia_helenka napisała:

> Program całkiem śmieszny,

Śmieszny?
      Chyba raczysz żartować?
      • malange Re: "czułe dranie" w TV4 12.09.07, 18:32
        To jeden z najgorszych programów jakie są w TV. Widziałam dwa i nigdy więcej.

Prowadzący są dosłownie obleśni, poza tym są nudni, sztywni i wygląda na to jak
        by nie mieli żadnego pomysłu na ten program i wszystko było robione na ostatnią
        chwilę.

Śmiesznego nic nie zauważyłam w tym programi, za to żałosnego bardzo dużo.
        • ciocia_helenka Sztywni i obleśni, ciekawe połączenie. 12.09.07, 18:59
          Podaj mi, proszę, przykład niesztywnego prowadzącego.
          • malange Proszę: 12.09.07, 19:10
            Maciej Rock, Michał Piróg, Andrzej Szołtysik, Piotr Najsztub, Robert Janowski,
            Elżbieta Jaworowicz, Maja Popielarska

• ciocia_helenka Re: Proszę: 12.09.07, 19:14
              Maciej Rock to jest zmanierowany a nie "wyluzowany".
              • malange Re: Proszę: 12.09.07, 19:16
                Kiedyś był super, może teraz Dowbor ma na niego zły wpływ? :)))
                • ciocia_helenka Re: Proszę: 12.09.07, 19:18
                  O, Dowbor, to jest dopiero sztywny facet! :) Choc calkiem przystojny..
                  • kea100 Re: Proszę: 14.09.07, 21:04
                    Absolutnie żenujący program,a prowadzący starają sie naśladować
                    wojewódzkiego.Widzialam tylko jeden fragment który mi
                    wystarczyl,żeby sobie wyrobić opinie.Mianowicie zapytali Macieja
                    Kuronia"czy cierpi pan na lustrzycę?"Kuroń starał się nadrabiać
                    miną,ale widziałam,że jest zażenowany.Dno i metr mułu....
                    • ronron Re: Proszę: 14.09.07, 21:43
                      Kiedy myślę, że w telewizji nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć, wtedy
                      pojawia się program "Czułe dranie". Prowadzący są, jak ktoś słusznie zauważył,
                      obleśni. No, może to delikatna przesada, jeśli mowa o tej pani. Może ona nie
                      tyle obleśna, co głupiutka. O poziomie "artystycznym" programu nie wypada
                      wspominać, bo jest żaden. Acha i ten głos spoza kadru ... - bez komentarza ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka