Gość: Liza IP: 172.16.1.* 15.12.01, 12:31 Wojtek to pedal-ciota , ktory sie ozenil z kobieta tylko po to zeby miec alibi przed katolickimi sasiadami !!! Zrozumcie to wreszcie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hi-hi Re: WOJTEK czyli CIOTA w BB ! 15.12.01, 13:43 Gość portalu: Liza napisał(a): > Wojtek to pedal-ciota , ktory sie ozenil z kobieta tylko po to zeby miec alibi > > przed katolickimi sasiadami !!! Zrozumcie to wreszcie !! ............. a skąd to pani wie ? czy ta dwójka dzieci była robiona na siłe ? czyżby te plemniki wsuwał palcem bo sam jako pedał bał sie go tam włożyć ? czy tak sie boi sąsiadów że przez 15 lae udaje dobre małżeństwo ? nie wiem skąd masz takie informacje o nim że to gej. Ale pewnie : -jesteś lezbą i chodzicie do tych samych klubów -jesteś strasznie porąbana -jesteś chamska i lubiż obrażać ludzi -pewnie przeszkadzaja tobie jego zadbane włosy bo wolisz tłuste kudły takie jak twoje hi-hi pzdr ;-) ps. nie wiem czy wiesz ale tu już wszystkich i wswzstko posądzano o to ża jest pedałem powoli wam ulegam i śmię twierdzić że marzena tez jest gejej >> i to z dwoma penisami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: WOJTEK czyli CIOTA w BB ! IP: 217.11.133.* 15.12.01, 13:53 Nieważne czy Wojtek jest gejem czy nie, ale co za bzdura twierdzić, że gej nie może mieć dzieci i kochać rodzinę. Gej to normalny facet. Wielu z nich zakładarodziny. Nie wiem, skąd takie banalne wyobrażenia o gejach? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: WOJTEK czyli CIOTA w BB ! 15.12.01, 14:04 Gość portalu: alfik napisał(a): > Nieważne czy Wojtek jest gejem czy nie, ale co za bzdura twierdzić, że gej nie > może mieć dzieci i kochać rodzinę. Gej to normalny facet. Wielu z nich > zakładarodziny. Nie wiem, skąd takie banalne wyobrażenia o gejach? ................. pewnie że może mieć dzieci pewnie że może mieć rodzine ale czy to gej ? i czy to 100% gej który ma żone lub dzieci z nią ? czy też może człowiek jak liść na wietrz który nie wie czego chce i co jest dla niego najlepsze ???? hi-hi pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: WOJTEK czyli CIOTA w BB ! IP: 217.11.133.* 15.12.01, 14:14 Preferencje seksualne a chęć posiadania rodziny to dwie różne rzeczy. Tego sie nie da zmienic. Ja mojej orientacji hetero nie moge zmienic na homo. Wydaje mi sie, ze w drugą stronę jest tak samo. A oprócz seksu, prawdopodobnie z wiekiem narasta potrzeba ustatkowania się i seks schodzi na drugi plan. MYślę, że jeśli chodzi o małżeństwo to problem raczej tkwi w znalezieniu odpowiedniej kobiety, która zdecyduje się na zawsze związać się z facetem, który jej nigdy nie pokocha. (choć może ją szanować i być jej przyjacielem). Tak być może i z Witczakiem, ale niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: WOJTEK czyli CIOTA w BB ! 15.12.01, 14:21 Gość portalu: alfik napisał(a): > Preferencje seksualne a chęć posiadania rodziny to dwie różne rzeczy. Tego sie > nie da zmienic. Ja mojej orientacji hetero nie moge zmienic na homo. Wydaje mi > sie, ze w drugą stronę jest tak samo. A oprócz seksu, prawdopodobnie z wiekiem > narasta potrzeba ustatkowania się i seks schodzi na drugi plan. MYślę, że jeśli > > chodzi o małżeństwo to problem raczej tkwi w znalezieniu odpowiedniej kobiety, > która zdecyduje się na zawsze związać się z facetem, który jej nigdy nie > pokocha. (choć może ją szanować i być jej przyjacielem). Tak być może i z > Witczakiem, ale niekoniecznie. ........... hymmmmm nie znam środowiska gejowskiego bo mnie nie obchodzą ale uważam że to ty masz staeroświeckie podejście do tego tematu >>...........!! - to że koleś czesze sobie włoski -nie pierdzi i nie drapie sie po jajach "jak prawdziwy" chłop to ma sugerować że to gej ? jak nie to to jakie macie argumenty za tym ? bo tylko takie widziałem !!!! hi-hi pzdr ps. a takie chwyty poniżej pasa na sam koniec -> to smierdzi lepperem ! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hi-hi do aflika 15.12.01, 14:23 ten tekst jest nie do ciebie bo a raczej do tej która to zaczeła, wiec bez obrazy ;-) hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Do hi-hi IP: *.zanet.pl 15.12.01, 22:04 Gdyby nie Ty, to ludzie z pozostawaliby w swej głupocie bez tak ważnego komentarza. A tak, tkwią w głupocie, ale z Twoim komentarzem ;-) Pozdrawiam szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: WOJTEK czyli CIOTA w BB ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 14:09 Swoją wypowiedzią dajesz wyraz braku szacunku dla samej siebie. A tak przy okazji, czy nikt ci nie powiedział, że fobie maniakalne należy leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: WOJTEK czyli CIOTA w BB ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 16:46 Moim zdaniem-jako kobiety-Wojtek to świetny facet.Odnośnie wyglądu zewnętrznego to jest naprawdę dobrze,niewielu facetów w tym wieku dba o siebie tak jak on.Ma świetne ciuchy,markowe,gustownie dobrane.Faceci!Uczcie się od niego bo to wcale nie ujmuje męskości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe do Karolinki IP: *.unn.ac.uk 15.12.01, 17:14 a co ma do tego markowe ubranie? Co za roznica czy markowe czy nie? pzdr ABeCe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: do Karolinki i do abece IP: *.zanet.pl 15.12.01, 22:00 To oczywiste, że markowe ubranie nie ma znaczenia, bo często ludzie ubierają się w markowe, ale źle dopasują strój, albo mają brudne buty :-( Myślę, że Karolina w swej wypowiedzi nie kładła nacisku na "markowe" a raczej na zaangażowanie w własny wygląd i dopracowanie swojego wizerunku. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta. Re: do Karolinki i do abece IP: *.telia.com 15.12.01, 22:16 MARKOWE NIE MARKOWE TO JEST FALSZYWY CZLOWIEK,,,,,,WOJTAS......ON WAMI MANIPULUJE ON NIE MOZE WYGRAC ON JEST ZA FALSZYWY NIE WIDZICIE TEGO.TO JEST OJCIEC KTORY ZOSTAWIA CHORE DZIECKO NA TRZY MIESIACE NIE STAC GO NA LECZENIE SWOJEGO DZIECKA.TO PRZEKRACZA GRANICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: do Karolinki i do abece IP: 217.11.133.* 16.12.01, 12:45 To smutna, ale prawda. Chałupę ma odstawioną super. Jako jubiler z dziada pradziada chyba nigdy nie głodował, więc gadka o braku pieniędzy to żebranina o wygraną. Choć można go lubić i głosować na niego za to jaki jest z charakteru, a nie by mu podreperowac budżet domowy. Jest to co jest i z tego musimy wybierać. Swoją drogę smutne, że to wszystko a więc i emocje związane z forum się kończą. Do hi-hi: Jasne. Spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: do Karolinki i do abece IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 15:58 Chciałem dorzucić swoje 3 grosze. Sweetczak ma beznadziejne te ubrania. Strasznie kasiaste i krzyczące: "Ludzie, mam forse". Za mniejsze pieniądze można kupić coś fajniejszego niż vizirowo białe spodnie i lśniąco biała bluzeczka. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: do Karolinki i do abece IP: 193.0.74.* 16.12.01, 18:39 "za to jaki jest z charakteru?" przeciez on nie ma charakteru :-/// czlowiek-budyń :-// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B737 Re: do Karolinki i do abece IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.12.01, 00:41 czlowiek budyn... zgadza sie, popieram. Czy ciota , tego nie wiem..ale jedno jest pewne . Ten facio(?) to zadufany w sbie cwaniaczek ktory liczyl na kapuche a tu dupa...pieniachy przeszly kolo nosa. I dobrze ze dotarl do finalu bo byl blisko kapuchy a tu nici. Karolina napisala ze facet jest przystojny i ma markowe ciuchy i inni moga sie uczyc od niego dbac o siebie itp. Bzdura, ponoc ni e szata zdobi czlowieka... a wnetrza nasz Wojtus/Apollo za bogatego nie mial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrr Re: WOJTEK czyli CIOTA w BB ! IP: *.centertel.pl 17.12.01, 10:18 I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś