bm_ka 07.10.07, 22:56 Trafiła kosa na(2)kamien(ie)! Chyba przetrzepano mojego ukochanego skandalistę w dzisiejszym programie. Pokonała go siła dwóch (niepokornych i pyskatych) na jednego! Jeden z lepszych programów KLuby Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raymond.kozak Re: Kubuś Skandalista w krzyżowym ogniu 07.10.07, 23:26 Odcinek dobry, mało politykowania, stary dobry Kuba sprzed wakacji powrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Kubuś Skandalista w krzyżowym ogniu 08.10.07, 00:09 a ja mam odmienne wrażenia, o ile jeszcze grabowski miał coś do powiedzenie, o tyle grochola o nic nie była pytana szczególnie (ignorował ją kuba i tyle), ani, jak już się pytanie zdarzyło, nic mądrego do powiedzenia nie miała:) Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 dobry odcinek 08.10.07, 00:44 Ja Wojewódzkiego nie lubię, to przyznaj że odcinek byłl na poziomie.Ale to głównie zasługa zaproszonych gości , szczególnie Grabowskiego który wygladał super i wypadł bardzo błyskotliwe. KW nie czuł sie w roli zagadanego dobrze bo sie odszczekiwał, i pil ciagle do rzekomego "pijaństwa" Grabowskiego- to było mniej smaczne. Grochola - no cóz srednio, ale nie dennie jak np Osiecka. Uroda i odzywki baby z Geesu, ale nadrabia miną. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: dobry odcinek 08.10.07, 02:57 frugo3 napisał: > Grochola - no cóz srednio, ale nie dennie jak np Osiecka. Jaka Osiecka?Osiecka nie żyje od ponad 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Osiecka??? 08.10.07, 07:28 dr.verte napisał: > frugo3 napisał: > > > Grochola - no cóz srednio, ale nie dennie jak np Osiecka. > > > Jaka Osiecka?Osiecka nie żyje od ponad 10 lat. No więc nie mogła sensownie odpowiadać, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: Osiecka??? 08.10.07, 10:09 KW jak to Kuba.Grabowski bystry.Po Grocholi nie spodziewalam sie nic madrzejszego.Wystsarczy przeczytac jej tzw.powiesc.I jeszcze to Kubusiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Kubuś Skandalista w krzyżowym ogniu 08.10.07, 10:49 Poziom gości tworzy program - nie da rady nic ciekawego wycisnąć z jakichś ulizanych Kamelów,Mołków,tłumoków z tańców i śpiewów z "gwiazdami",trzeciorzędnych serialików i innych bredni estradowych. Wchodzi Grabowski i voila - od razu się kręci. Odpowiedz Link Zgłoś