Gość: spike IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.03, 11:32 Co się z nią dzieje???? Ostatnio jej nie widać w TV czyżby na dobre wyrzucili ją z Wiadomości??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maro76 Re: Małgorzata Prokopiuk 19.07.03, 11:54 Widziałem ją wczoraj - prowadziła Wiadomości o 12 albo o 15. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 09:54 szkoda ze nie daja gosi na 19 30 tylo tom pienkowską a tak by sie mile ogladalo dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.chello.pl 20.07.03, 12:40 kiedyś prowadziła ale odsuneli ją po tym jak nie poradziła sobie relacjonując wojnę z Afganistanem, od Pieńkowskiej dużo lepsza i ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaneq Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.axelspringer.com.pl 20.07.03, 13:39 Odsuneli ja z zupelnie, pozamerytorycznych powodow. Zawisc kolezenstwa z 19.30 i glupoty szefow. W ogole chcieli ja z TV wywalic, ale ona na szczescie sienie dala :) Odpowiedz Link Zgłoś
antyrys Re: Małgorzata Prokopiuk 20.07.03, 14:15 Nie przesadzacie trochę z tą urodą i profesjonalnością pani P.? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 16:02 nie przesadzamy ale pani gosia jest poprostu duzo fajnejsza od pienkowskiej jolci faworyzowanej przez kolanke:D Odpowiedz Link Zgłoś
antyrys Re: Małgorzata Prokopiuk 20.07.03, 16:16 Gość portalu: papapat napisał(a): > nie przesadzamy ale pani gosia jest poprostu duzo fajnejsza od pienkowskiej > jolci faworyzowanej przez kolanke:D Może ja jakiś nierozgarnięty jestem, ale nie specjalnie rozumiem:) Chodzi o Kolonkę, koleżankę czy jeszcze kogoś innego? Bo, o ile mnie wiadomo, to p. Pieńkowska od pewnego czasu jest z "renegatem" A. Celińskim. A, i żeby nie było wątpliwości. Pani "redaktor" Pieńkowska również nie jest moją faworytką. Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.visp.energis.pl 20.07.03, 18:23 Się pochwalę, że pani Małgosia pochodzi z mojego miasteczka!!! (Bielsk Podlaski) :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechis Re: Małgorzata Prokopiuk IP: 129.194.40.* 23.07.03, 11:45 To chyba najgorsza prezenterka telewizji publicznej. Twarz Barbie, na ktorej nie ma sladu zadnej emocji, bez jakiejkolwiek ekspresji, nie mowiac juz o mysli. Gladziutka, boi sie nawet lekko usmiechnac, zeby tej wygladzonej buzi nie zmarszczyc. Robi wrazenie nakrecanej pozytywki, cos w rodzaju cesarskiego slowika. Wszystkie wiadomosci komunikuje z jednakowym napieciem emocjonalnym. Kto wylowil taki skarb do telewizji ? Calkowity brak jakiejkolwiek osobowosci, a juz szczegolnie osobowosci telewizyjnej. Moim zdaniem nie nadaje sie nawet do reklamy pasty do zebow. Nie mowiac o tym, ze nie radzi sobie z odmiana nazwiska i imienia brytyjskiego premiera, Tony'ego Blaira, tu jednak nie jest osamotniona. Nawet Pienkowska odmienia : Tonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.crowley.pl 24.07.03, 09:22 Nie obchodzi mnie jak odmienia i z jakiego Bielska jest. Nie podoba mi się jej głos. Chyba, że ma mutację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jołasia Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 18:52 Prokopiukm bardzo pracuje nad soba...i to widać!!i to trzeba jej oddać.. Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal_ally Re: Małgorzata Prokopiuk 25.07.03, 20:06 Gość portalu: Jołasia napisał(a): > Prokopiukm bardzo pracuje nad soba...i to widać!!i to trzeba jej oddać.. I dobrze..., z wymodelowaną fryzurą na "kulę ziemską" wyglądała strasznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapat Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 22:45 fajna babeczka z niej i tyle Odpowiedz Link Zgłoś