Dodaj do ulubionych

Małgorzata Prokopiuk

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.03, 11:32
Co się z nią dzieje????
Ostatnio jej nie widać w TV czyżby na dobre wyrzucili ją z Wiadomości???
Obserwuj wątek
    • maro76 Re: Małgorzata Prokopiuk 19.07.03, 11:54
      Widziałem ją wczoraj - prowadziła Wiadomości o 12 albo o 15.
      pozdrawiam
      • Gość: papapat Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 09:54
        szkoda ze nie daja gosi na 19 30 tylo tom pienkowską a tak by sie mile
        ogladalo dziennik
        • Gość: eroll Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.chello.pl 20.07.03, 12:40
          kiedyś prowadziła ale odsuneli ją po tym jak nie poradziła sobie relacjonując
          wojnę z Afganistanem, od Pieńkowskiej dużo lepsza i ładniejsza
          • Gość: Yaneq Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.axelspringer.com.pl 20.07.03, 13:39
            Odsuneli ja z zupelnie, pozamerytorycznych powodow. Zawisc kolezenstwa z 19.30
            i glupoty szefow. W ogole chcieli ja z TV wywalic, ale ona na szczescie sienie
            dala :)
    • antyrys Re: Małgorzata Prokopiuk 20.07.03, 14:15
      Nie przesadzacie trochę z tą urodą i profesjonalnością pani P.? Pozdrowienia.
      • Gość: papapat Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 16:02
        nie przesadzamy ale pani gosia jest poprostu duzo fajnejsza od pienkowskiej
        jolci faworyzowanej przez kolanke:D
        • antyrys Re: Małgorzata Prokopiuk 20.07.03, 16:16
          Gość portalu: papapat napisał(a):

> nie przesadzamy ale pani gosia jest poprostu duzo fajnejsza od pienkowskiej
          > jolci faworyzowanej przez kolanke:D

Może ja jakiś nierozgarnięty jestem, ale nie specjalnie rozumiem:) Chodzi o
          Kolonkę, koleżankę czy jeszcze kogoś innego? Bo, o ile mnie wiadomo, to p.
          Pieńkowska od pewnego czasu jest z "renegatem" A. Celińskim. A, i żeby nie było
          wątpliwości. Pani "redaktor" Pieńkowska również nie jest moją faworytką. Ukłony.
    • Gość: piecyk gazowy Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.visp.energis.pl 20.07.03, 18:23
      Się pochwalę, że pani Małgosia pochodzi z mojego miasteczka!!! (Bielsk Podlaski)

:-)))))))))))
    • Gość: lechis Re: Małgorzata Prokopiuk IP: 129.194.40.* 23.07.03, 11:45
      To chyba najgorsza prezenterka telewizji publicznej. Twarz Barbie, na ktorej
      nie ma sladu zadnej emocji, bez jakiejkolwiek ekspresji, nie mowiac juz o
      mysli. Gladziutka, boi sie nawet lekko usmiechnac, zeby tej wygladzonej buzi
      nie zmarszczyc. Robi wrazenie nakrecanej pozytywki, cos w rodzaju cesarskiego
      slowika. Wszystkie wiadomosci komunikuje z jednakowym napieciem emocjonalnym.
      Kto wylowil taki skarb do telewizji ? Calkowity brak jakiejkolwiek osobowosci,
      a juz szczegolnie osobowosci telewizyjnej. Moim zdaniem nie nadaje sie nawet do
      reklamy pasty do zebow. Nie mowiac o tym, ze nie radzi sobie z odmiana
      nazwiska i imienia brytyjskiego premiera, Tony'ego Blaira, tu jednak nie jest
      osamotniona. Nawet Pienkowska odmienia : Tonego.
      • Gość: Dziki Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.crowley.pl 24.07.03, 09:22
        Nie obchodzi mnie jak odmienia i z jakiego Bielska jest. Nie podoba mi się jej
        głos. Chyba, że ma mutację.
        • Gość: Jołasia Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 18:52
          Prokopiukm bardzo pracuje nad soba...i to widać!!i to trzeba jej oddać..
          • mcbeal_ally Re: Małgorzata Prokopiuk 25.07.03, 20:06
            Gość portalu: Jołasia napisał(a):

> Prokopiukm bardzo pracuje nad soba...i to widać!!i to trzeba jej oddać..
            I dobrze..., z wymodelowaną fryzurą na "kulę ziemską" wyglądała strasznie...
            • Gość: papapat Re: Małgorzata Prokopiuk IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 22:45
              fajna babeczka z niej i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka