malange Re: Figura u Kubusia Wojewódzkiego 28.10.07, 21:58 Nie da się na to patrzeć - już włączyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Figura u Kubusia Wojewódzkiego 28.10.07, 21:59 Wyłączyłam miało być :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: Figura u Kubusia Wojewódzkiego 28.10.07, 22:17 dystan dystan kochani. mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka dystan??? 28.10.07, 22:20 o co chodzi? Czy jej pobyt, na kanapie, u Kuby można okrasić choćby jednym pozytywnym komentarzem? Zrób to, błagam ... Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: dystan??? 28.10.07, 22:25 Ładne wygląda. Ma bardzo zmysłowy głos. Ma świetny dystans do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: dystan??? 28.10.07, 22:54 xtrin napisała: > Ładne wygląda. Nic nie widać! wielkie kozaczki na nogach i męski trencz na ciele... wielkie piersi ale i szyja okraszona trzema zwałami skóry. > Ma bardzo zmysłowy głos. Sztucznie obniżany, chrypiący i ściszany - do tego dodajmy nerwowy, dławiący śmiech ... > Ma świetny dystans do siebie To pozór. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-oriental Re: dystan??? 29.10.07, 11:56 > To pozór. rónież tak uważam. Kuba wszystkich wyedukował, o co chodzi w jego programie. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: dystan??? 29.10.07, 12:00 akurat głos Figury to tak jak Joe Cocker gadał "jedynie tylko 20 lat chlania, palenia i ćpania i samo przyjdzie" zmysłowy głos to ma (miała) Amanda Lear a nie Figura IMHO Figura swietną aktorką jest a ta dziwna szyja to mozlwie ze efekt tarczycy Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: dystan??? 29.10.07, 12:13 > IMHO Figura swietną aktorką jest oj tak, polecam "Badania terenowe nad ukraińskim seksem" w Teatrze Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka bm ka ale o co ci chodzi? 29.10.07, 14:06 że Ci się jej płaszcz nie podoba? że szyja ma zmarszczki? że ma chrypiący głos? wez wyluzuj naprawdę. może se pooglądaj tv trwam i ponarzekaj z kleżankami dewotami Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Figura u Kubusia Wojewódzkiego 29.10.07, 14:09 Skusiłem się ze wg na Figurę,a tu klapa całkowita. Podkreślanie przepaski na oku, napawanie się własnymi zdjęciami z łysą czaszką, temat biustu - kto usilnie naprowadza współrozmówcę i widownię na obrazki/tematy, czasami tylko w jego mniemaniu, kontrowersyjne, ten nie ma kontrowersji w sobie za grosz. Figura wyszła na jakiś papierowy model do sklejania.Zero krwi.Zero kości.Podróba.Żałosny lans na kogoś kim nie jest. A ten drugi, pan pisarz... matko bosko czestochosko,co za egzemplarz. I też zrobiony przez siebie samego, wg iluminacji doznanej podczas sesji na sedesie. Nie wystarczy przepaska na oku i machanie kończynami,żeby być Postacią. A prowadzący... uczcijmy pana Przerywajewódzkiego minutą grobowej ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Figura u Kubusia Wojewódzkiego 29.10.07, 14:31 a ja witkowskiego bardzo lubie wylzuowany, ironiczny, troche przerysowany ale za to inteligentny i z glowa pelna niewyobrazalncyh historii bardzo go lubie nie tylko za ksiazki za caloksztalt Figura mi sie nie podobala ale tylkoz tego co mowila, wygladala swietnie. Piekne wlosy, dobry ciuch, jeszcze lepsza kondycja Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Figura u Kubusia Wojewódzkiego 29.10.07, 17:20 Znacznie lepszy był wywiad z Witkowskim w Vivie! niż wczorajsza rozmowa, którą prowadził "intelektulany prowokator"(!?) Kuba Wojewódzki. A szkoda, też lubię Witkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: Figura u Kubusia Wojewódzkiego 30.10.07, 17:23 Tak szczerze i mimo wszystko to jeden z lepszych programów WOjewodztwa Kubanskiego, przynajmniej lepszych w tym sensie ze wart komentarza. Bo goście niestety urodzeni w jakimś kwitnącym manieryźmie. Katarzyna Figura ktorej brakuje tylko Krolowej śniegu żeby bujać sobie w obłokach ze swoim Kajem i Witkowski który właściwie nie wie czy być gwiazdą czy pisarzem, czy gwiazdą i pisarzem czy męska qrwa w Szwajcarii z czegio jest niesamowicie dumny, jakiż on nieprzewidywalny i kontrowersyjny. Pożal się Boże nad tym polskim Szołbizem. Odpowiedz Link Zgłoś