Dodaj do ulubionych

Picia, pozal sie Boze

IP: *.grey.com.pl 23.05.01, 12:28
Moze wyglosze niepopularny poglad, bo Picia jest ogolnie kochany, ale w ostatnim ringu jako reporter wypadl
dramatycznie. A najgorszy byl ten kawalek, kiedy rozpaczliwie staral sie komentowac "walke" Rafala. Co o tym
myslicie? Tylko nie piszcie mi, ze sam bym lepiej nie wypadl, bo to nie ja bylem w telewizorze, tylko Picia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Macias Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 12:38
      Sam bys lepiej nie wypadl, bo to nie Ty byles w telewizorze, tylko Picia!
    • alicjab Re: Picia, pozal sie Boze 23.05.01, 14:31
      OK, na tym polu Picia rzeczywiście się nie sprawdził, ale uświadomcie sobie, że
      nie miał wyboru - podpisał kontrakt z TVN-em i skoro tego zażądali, to musiał
      sędziować i komentować. Inna sprawa, że w TVN mógł ktoś wcześniej pomyśleć, że
      to nie najlepszy pomysł...
      • Gość: Polka Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 22:43
        To brzmi trochę, jakbys podpisała kontrakt na pilotowanie samolotów, a potem
        powiedziała: "co? wpadłam na skałę? To nie moja wina. Podpisałam kontarkt, więc
        musiałam lecieć. Przecież ci faceci na lotnisku mogli wpaść na to, że to nie
        najlepszy pomysł".
        Otóz wydaje mi się, że jeżeli ktos podpisuje jakiś kontrakt, to powinien umieć
        robić to, do czego w tym kontrakcie sie zobowiązał.
        • Gość: gale Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.polkomtel.com.pl 28.05.01, 09:13
          Gość portalu: Polka napisał(a):

> To brzmi trochę, jakbys podpisała kontrakt na pilotowanie samolotów, a potem
          > powiedziała: "co? wpadłam na skałę? To nie moja wina. Podpisałam kontarkt, więc
          >
          > musiałam lecieć. Przecież ci faceci na lotnisku mogli wpaść na to, że to nie
          > najlepszy pomysł".
          > Otóz wydaje mi się, że jeżeli ktos podpisuje jakiś kontrakt, to powinien umieć
          > robić to, do czego w tym kontrakcie sie zobowiązał.
          Przepraszam za cytowanie w calosci ale odnosze sie do calego posta. Polka, nie
          zgadzam sie z Toba: kontrakt podpisaly dwie strony, gosc dostaje do realizacji
          kiepski scenariusz i realizuje go. Kiepsko. Czyli najlepiej jak potrafi. To
          wszystko.
          Pozdrawiam,

gale
          ----
          www.bigsister.prv.pl

• Gość: MOZAIKA Re: Picia, pozal sie Boze IP: 212.244.68.* 24.05.01, 08:50
      Picia jest żałosny i kiepski w tym co robi. Wszyscy
      się nad nim użalają a w gruncie rzeczy robią mu
      straszny kibel. Osobiście uważam że jest idiotą.
      • Gość: gez Re: Picia, pozal sie Boze IP: 193.150.166.* 24.05.01, 10:58
        Osobiscie uwazam, ze MOZAIKA jest idiota wzglednie idiotka, w zaleznosci od pewnych okolicznosci.
        Zaznaczam, ze jest to moje subiektywne zdanie i moze wzbudzic szereg kontrowersji, szczegolnie wsrod
        rodziny MOZAIKI.
        • Gość: weeTold Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 24.05.01, 17:18
          Picia nie jest idiotą, ale jest nudny jak nikt inny. chuj mu w dupę!!!!!!!!!
          • Gość: regis Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 18:45
            chuj mu w ucho, bo w dupe to za dobrze
            • Gość: Wojtek Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 03:15
              Gość portalu: regis napisał(a):

> chuj mu w ucho, bo w dupe to za dobrze

A nie chciałbś ty chuja w dupę, mam regis straszną ochotę ci go tam wpakować, mam
              nadzieję, że jak ci dopadnę to ci zrobię dobrze...CDN

• Gość: Kati Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 18:40
        Gość portalu: MOZAIKA napisał(a):

> Picia jest żałosny i kiepski w tym co robi. Wszyscy
        > się nad nim użalają a w gruncie rzeczy robią mu
        > straszny kibel. Osobiście uważam że jest idiotą.
        Tu cytuję list MOZAIKA. Ja nie zgadzam się z Tobą. JA uważam że Picia może nie
        sprawdził się w roli sędziego, ale jest świetny w innych rzeczach, przynajmniej w
        moim mniemaniu. Nie chcę żebyś mój list potraktował tak ze np. się z Ciebie
        nabijam. Nie, poprostu mam inne zdanie.

• Gość: kubato Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 13:36
          Ludzie!!
          Przecież to nie miał być fachowy komentarz tylko ŚMIESZNY!!!
          Dlatego Picia się sprawdził!!
          http://kubato.w.interia.pl
    • Gość: magda Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.mov.pl 27.05.01, 14:55
      moim zdaniem Picia mógłby odstawić wodę sodową,bo zaczyna mu uderzać...
      "to ja, wasz ukochany reporter"
      "cesarz was żegna"
      "wiem,wiem,kochacie mnie wszyscy do bólu"
      "no i się doczekaliscie,oto jestem.cesarsko jest"
      i wiele,wiele innych...
      (że o totalnym znastwie na "muzyczce" nie wspomnę)

Magda
      • Gość: Queen Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 22:37
        Kobieto,zauważ,ze on tego nie mówi powaznie,jak
        coniektózy debile chodzący po swiecie i mówiący nie
        wiadomo co.
        Widziałaś go w "urzekła mnie twoja historia?"
        pokazał klasę.To nie jest byle jaki chłopak.
    • Gość: aaa Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 15:21
      ja tak nie uwarzam
      • Gość: kubato Re: Picia, pozal sie Boze IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 19:20
        Te cytaty to też ŻARTY!!!!!!!!
        http://kubato.w.interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka