Gość: jab IP: 195.205.239.* 19.12.01, 14:49 ten program to kolejna zydowska prowokacja w kacji niszczenia i demoralizacji polakow. finalisci to podstawieni z gory zydzi ktorzy potem podzilili sie kasa wyludzona od polakow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ed Re: sami Zydzi w finale IP: *.unicity.pl 19.12.01, 15:05 No takiego bezmózgiego debila to dawno nie czytałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATE Re: sami Zydzi w finale IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.12.01, 13:46 kretyn, idiota i prowokator :P szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La_ki22 Re: sami Zydzi w finale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 15:56 Ja jestem Polakiem i życzę sobie gówniarzu,żebyś Polak pisał przez duże P.A jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to pamiętaj,że milczenie jest złotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: pisanie nic nie da IP: *.zanet.pl 19.12.01, 17:59 Chciałem napisać, że zachowujesz się idiotycznie, ale pisanie do kogoś takiego, jak ty nie ma sensu. Niestety nienawiści nie można leczyć. Nie ma o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: sami Zydzi w finale IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 22:12 Jedyna rada: IGNOROWANIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: sami Zydzi w finale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 22:53 Gość portalu: nube napisał(a): > Jedyna rada: IGNOROWANIE!!! hoho hhahahahhihihi własnie demonstrujecie, jak pięknie ignorujecie dalszych sukcesow na tym polu zyczy pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krandal Re: sami Zydzi w finale IP: *.ipt.aol.com 26.12.01, 12:44 Dlaczego na tym FORUM jest tak bardzo malo Polakow ??? same Icki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: sami Zydzi w finale IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.12.01, 13:47 same icki i 2 kompletnych debili i kretynów, palancie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziótek Re: sami Zydzi w finale IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.12.01, 19:28 Gość portalu: krandal napisał(a): > Dlaczego na tym FORUM jest tak bardzo malo Polakow ??? same Icki?? A skąd wiesz? Rozumiem,że w realu zaglądasz facetom w rozporek. Ale w necie??? JAKIM CUDEM???????? p.s A "Krandal" to bardzo typowy staropolski nick. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_x Re: sami Zydzi w finale IP: 195.94.209.* 28.12.01, 09:04 ano, olalbym ten temat ale rowniez jestem polakiem (w dupie mam czy to jest napisane z duzej, malej, sredniej czy jakiejkolwiek innej zasranej literki) po prostu jestem polakiem i jak widze tych rumsfeldow, israelsonow i do tego jak mi w moim polskim kraju w takim zydo-sterowanym rmf fm przy okazji obchodzenia nowego roku mowia 'a zakoczenie roku zydowskiego obchodzi sie...' itd. to bym ta pieprzona zaraze...ach szkoda sie denerwowac - moim zdaniem polska juz przepadla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żydek naczelny wyborczej też żyd....... IP: *.pl 27.12.01, 01:03 Gość portalu: jab napisał(a): > ten program to kolejna zydowska prowokacja w kacji niszczenia i demoralizacji > polakow. finalisci to podstawieni z gory zydzi ktorzy potem podzilili sie kasa > wyludzona od polakow. ten twój tekst to napewno prowokacja.....ale nie skupiałbym się na twoim tekście tylko na tym co chciałeś powiedzieć.... i zgadzam sie z Tobą....bo Żydzi ostatnio są wszędzie... -na Manhatanie(zamach na WTC to przecież zamach wymierzony w żydowską finansjerę) -w strefie gazy---chyba zapomnieli jak ich traktowano podczas II Wojny Światowej i teraz sami takie metody stosują wobec Palestyńczyków(jeszcze obozów brakuje...bo getto już jest)...... itd itd a na forum tylu Żydów bo to żydowska gazeta Michnika.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan P Re: sami Zydzi w finale IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 14:50 Koleś ma rację , mam listę prawdziwych nazwisk niektórych uczestników z BB i BB2: Klaudiusz Sevkovic - Chaim Soda Karolina Jakubik - Sarah Gettner Karolina Pachniewicz - Ryfka Blaut Wojtek Glanc - Aaron Glantz David Rubasinski - David Rubbaum Wojtek Witczak - Mose Pilzenstein Jerzy Kulicki - Jur Mekshestein Manuela Michalak - Bela Kuntz Monika Sewioło - Sarah Tattenberg Piotr Gulczynski - Simon Sillbaum Odpowiedz Link Zgłoś