Dodaj do ulubionych

do fanek SEX AND THE CITY

IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.03, 19:11
w jednym odcinku ...w tym gdzie carrie bieze udzial w wyborze Strazakow...
charlette tynczy na parkecie sama przy super piosence. jasli ktos zna tytul
i wykonawce tej piosenki to prosze napisac. dzieki
(to jest ten odcinek co carrie poznaje tego polityka)
Obserwuj wątek
    • Gość: yoko Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.tkdami.net 01.08.03, 22:13
      mam pytanie czy ten serial ma swoją stronkę?
      • Gość: ania Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.dip.t-dialin.net 01.08.03, 22:43
        www.sexandthecity.de i na hBo
        • Gość: Mr Big SEX AND THE CITY IP: 195.245.217.* 02.08.03, 09:40
          sexandthecity.com ;) mozna poczytac streszczenia epizodow, zamowic subskrypcje,
          nice...
    • Gość: fanka mam, znalazlam... IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.03, 11:56
      Doctor's Orders - Carol Douglas
    • Gość: fanka jak daleko jest serial w polsce? IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.03, 14:05
      ktora czesc teraz leci? bo w niemczech wlasnie skonczyla sie 5!!
      a 6 leci wlasnie w stanach. widzialam juz 6 odcinkow.super...
      • Gość: trooper Re: jak daleko jest serial w polsce? IP: *.revers.nsm.pl 02.08.03, 14:22
        2. odcinek 4. serii
        • Gość: fanka Re: jak daleko jest serial w polsce? IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.03, 14:50
          o to duzo przed wami:))
    • Gość: fanka Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.03, 02:21
      czesc 6 wlasnie obejzalam pare odcinkow. swietne
      • Gość: hair Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.acn.waw.pl 04.08.03, 20:28
        ogladam 6 serie "sex and the city" ktora leci obecnie w usa dzieki kazza;-).
        musze przyznac ze stanowczo wole wersje orginalna. wlasnie dzieki wersji
        orginalnej zachwycilam sie tym serialem-jego dowcipem. nawet Agnieszka Holland
        przyznala ze serial jest bardzo sprawnie zrealizowany i wyroznia sie na tle
        innych.
        • Gość: fanka Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.03, 21:51
          ile odcinkow znalazlas na kazaa?
          ja na emule mam 6
          • Gość: daner Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.kol.tke.pl 05.08.03, 11:19
            Gość portalu: fanka napisał(a):

> ile odcinkow znalazlas na kazaa?
            > ja na emule mam 6
            można znaleźć wszystkie-ja teraz ściągam odcinek 605'poprzednie wszystkie
            obejrzałam-super
            • Gość: fanka Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.03, 11:45
              mi chodzi o to ile odcinkow z 6 czesci.
              bo czesc 1, 2, 3, 4,...moge tez wszystkie.
              5.w angielskiej(ja sciagam w niemieckim)
              a 6 mam 6 odcinkow po angielsku
              • Gość: hair Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.acn.waw.pl 05.08.03, 12:36
                ja takze mam 6 odcinkow, w ta niedziele nadawany byl 7 odcinek, ktory bedzie w
                kazza z tygodniowym opoznieniem (taki schemat)
                pozdrawiam
        • Gość: Mr Big Re: do fanek SEX AND THE CITY IP: *.radio.com.pl 05.08.03, 12:42
          Kochanie, bo to jest HBO!!! Sopranos, Six Feet Under, no i Sex to sztandarowe
          produkcje; takich w Polsce nigdy nie zobaczysz, w Polsce nakreconych przez
          Polskie ekipy, w polskich warunkach.
          Poza tym pomysl i dynamiczna realizacja, montaz. ale pomysl. Swiezosc!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka