Gość: Bałtroczyk Re: Bałtroczyk jest wszędzie... IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.4.* 02.08.03, 23:21 Witam,witam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Ba?troczyk jest wsze˛dzie... IP: *.chello.pl 02.08.03, 23:27 A kto to jest Bartloczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: Ba?troczyk jest wsze˛dzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 00:19 Gość portalu: robert napisał(a): > A kto to jest Bartloczyk? Taki facio, co nudnie zapowiada nudne kabarety. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef-ka Re: Ba?troczyk jest wsze˛dzie... IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.08.03, 00:23 czesto zapowiada tez kabaret "Ani mru mru", a on wcale nie jest nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jołasia Re: Ba?troczyk jest wsze˛dzie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.03, 00:37 bo jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Bałtroczyk jest wszędzie... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 13:04 I dobrze :) Lepszy Bałtroczyk niż Rywin/Długosz/czy inna mafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Bałtroczyk jest wszędzie... IP: *.idzik.pl / 192.168.120.* 03.08.03, 20:41 smurf+control stanowicie smutny i nudny duet, gdziekolwiek cokolwiek na temat najinteligentniejszego i bezdyskusyjnie najbardziej błyskotliwego prezentera człowieka absolutnie na swoim miejscu - wy zawsze musicie walić po oczach. Szklanka wody i dajcie sobie na przetrzymanie. Nie było do tej pory w TV choćby zbliżonego osobnika który potrafiłby w tak znakomity sposób jak p Bałtroczyk poprowadzić programy kabaretowe.On jest cześcią tego i dlatego jeśli są produkcje kabaretowe (a na szczęście są) p Bałtroczyk je prowadzi. Oby jak najdłużej gdyż jest znakomity w tym co robi. W przeciwieństwie do was dwóch, nie podoba się ? macie prawo mieć inne zdanie, ale nie obrzydzajcie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
smurf688 Re: Bałtroczyk jest wszędzie... 03.08.03, 21:49 Gość portalu: & napisał(a): > smurf+control stanowicie smutny i nudny duet, gdziekolwiek cokolwiek na temat > > najinteligentniejszego i bezdyskusyjnie najbardziej błyskotliwego prezentera > człowieka absolutnie na swoim miejscu - wy zawsze musicie walić po oczach. > Szklanka wody i dajcie sobie na przetrzymanie. Nie było do tej pory w TV choćby > > zbliżonego osobnika który potrafiłby w tak znakomity sposób jak p Bałtroczyk > poprowadzić programy kabaretowe.On jest cześcią tego i dlatego jeśli są > produkcje kabaretowe (a na szczęście są) p Bałtroczyk je prowadzi. > Oby jak najdłużej gdyż jest znakomity w tym co robi. > W przeciwieństwie do was dwóch, nie podoba się ? macie prawo mieć inne zdanie, > ale nie obrzydzajcie innym. Man,chyba mam prawo mieć swoje zdanie,tak jak i Ty...Po prostu szlag mnie trafia jak wszędzie widzę TYCH SAMYCH ludzi,te same twarze,ten wzajemny podziw Poniedzielskich,Bałtroczyków,Skoczylasów itp.Bywali nieżli,ale trochę się przejadli,mi przynajmniej.Nie są niezastąpieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: control Re: Bałtroczyk jest wszędzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 23:38 smurf688 napisał: > Poniedzielskich,Bałtroczyków,Skoczylasów itp.Bywali nieżli,ale trochę się > przejadli,mi przynajmniej.Nie są niezastąpieni. Po prostu chałturzą. Wciąż te same grepsy. Takie opowiadanie przez dwa lata tego samego numeru jest dobre, gdy sie nie występuje w TV, lecz na koncertach. Wówczas jest niewielkie prawdopodobieństwo, że widz słyszy ten sam greps 3 raz, bo koncerty odbywaja się w róznych miastach, w różnych miejsccach itp. Natomiast facet występujący w TV jest za jednym razem "wypłukany" z grepsów, siłą rzeczy zaczyna sie powtarzać, przestaje byc twórczy... i to jest początek jego końca (oczywiście nie końca wystepowania w TV, bo najczęściej taki gość zaczyna wierzyć we własną genialność i w ogóle nie czuje, że powinien na jkiś czas zniknąć, by naładować akumulatory. Bałtroczyk wyraźnie wszedł na tę drogę. A jeżeli chodzi o "śmieszność" zapowiadanych przez Bałótroczyka kabaretów... no cóż, widocznie mamy inne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpakovsky Re: Bałtroczyk jest wszędzie... IP: *.toya.net.pl 13.08.03, 14:29 wezcie pod uwage to, ze w wakacje leca non-stop powtorki, dlatego moze sie wydawac ze p. Bałtroczyk jest wszedzie. ps. jak dla mnie nie jest go za duzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: Bałtroczyk jest wszędzie... 04.08.03, 00:04 > smurf+control stanowicie smutny i nudny duet, gdziekolwiek cokolwiek na temat > > najinteligentniejszego i bezdyskusyjnie najbardziej błyskotliwego prezentera > człowieka absolutnie na swoim miejscu - wy zawsze musicie walić po oczach. Dalczego smutny? Poza tym pierwszy raz tutaj wypowiadam się na temat Bałtroczyka. Przyznaję, że w porównaniu z Kamelem Bałtroczyk jest szalenie błyskotliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: Bałtroczyk jest wszędzie... IP: *.piramida.one.pl / 192.168.1.* 29.08.03, 00:22 Ja tam go bardzo lubię i większość kabaretów oglądam ze względu na niego. W Opolu był świetnym prowadzącym, nawet jak palną coś głuiego to wyszedł z tego na dodatek rozśmieszając publiczność. Jest super !! Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: Bałtroczyk jest wszędzie... 29.08.03, 07:41 i BOGU za to niech bedą dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiacynta2 Re: Bałtroczyk jest wszędzie... IP: 80.48.116.* 29.08.03, 08:53 Panie Bałtroczyk, cenię i uwielbiam Pana za wdziek, urodę i bezpretensjonalność. I nie przeszkadza mi Pana częsta obecność ns wizji. Dotyczy to również Pana Poniedzielskiego. Ogólnie lubię ludzi inteligentnych i błyskotliwych. Konferansjerów typu - zapowiadam i klepię na pamieć wyuczoną zapowiedź - olewam. Inteligencja nabyta nie dla mnie. ( patrz: Torbicka, Mołek, Kamel i paru innych "tuzów" z telewizji publicznej, których nazwisk nie pomnę.) Pozdrawiam Panów wyżej wymienionych. Oglądaczka zauroczona - h2 Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Co mnie irytuje w Bałtroczyku... 29.08.03, 09:26 Robienie mianowicie znaczącej pauzy po każdym wygłoszonym dowcipie - chyba w oczekiwaniu na oklaski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiacynta2 Re: Co mnie irytuje w Bałtroczyku... IP: 80.48.116.* 29.08.03, 09:48 Kto nie lubi akceptacji swoich wypowiedzi przy pomocy np. oklasków -niech pierwszy rzuci kamieniem. h2 Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Co mnie irytuje w Bałtroczyku... 29.08.03, 10:33 Gość portalu: hiacynta2 napisał(a): > Kto nie lubi akceptacji swoich wypowiedzi przy pomocy np. oklasków -niech > pierwszy rzuci kamieniem. Co innego naturalna reakcja publiczności - i wtedy faktycznie należy się wstrzymać od dalszego ciągu kwestii, żeby nie "zginęła" ona w brawach i śmiechu - a co innego wyczekujące zawieszenie głosu... A już bawi mnie to, że często dłuższa chwila mija, zanim publiczność zorientuje się, że _powinna_ zaklaskać. Ale, droga hiacynto, ja chyba napisałam "co MNIE irytuje", prawda? Więc po co od razu te biblijne parafrazy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiacynta2 Re: Co mnie irytuje w Bałtroczyku... IP: 80.48.116.* 29.08.03, 20:12 Masz racje Dzidko! Co mnie strzeliło z tą biblią! Ty ze swoją irytacją, a ja z grubej rury. Sorry! Jasne, że przesadziłam. Tym bardziej, że zapomniałam, że jestem ateistką. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka ROTFL 29.08.03, 20:25 Gość portalu: hiacynta2 napisał(a): > Masz racje Dzidko! Co mnie strzeliło z tą biblią! Ty ze swoją irytacją, a ja z > grubej rury. Sorry! Jasne, że przesadziłam. Tym bardziej, że zapomniałam, że > jestem ateistką. pzdr. Obie strzelamy z grubej ru... sorry, z armat do wróbli :-) Ja też jestem ateistką :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś