Gość: Geralt IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:12 O 13.00 zaczął się czat na onet. pl. Znikam i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 14:07 No i po czacie. Moderatorem była jakaś kobitka która przejęła się rolą i cenzurowała wszelkie konkretniejsze pytania. Sam zadałem z 10 i żadne się nie ukazało. Pan reżyser jest mocno zadowolony z siebie. Nie odpowiedzial co ze scenariuszem i scenarzystą. O efektach specjalnych powiedział że nie są najważniejsze. O Yennefer że musiał wybierać między nią a Ciri. Nie no generalnie szkoda słów. dę dzisiaj do kina bo muszę zobaczyć to dzieło. Za komentarz niech służy zdanie z czatu: Do kogo adresowany jest ten film bo fani Sapkowskiego płaczą ze śmiechu a reszta nie wie o co chodzi? Zapraszam na moją relację jutro. Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 14:30 Gość portalu: Geralt napisał(a): > No i po czacie. Moderatorem była jakaś kobitka która przejęła się rolą i > cenzurowała wszelkie konkretniejsze pytania. Sam zadałem z 10 i żadne się nie > ukazało. > Pan reżyser jest mocno zadowolony z siebie. Nie odpowiedzial co ze scenariuszem > > i scenarzystą. O efektach specjalnych powiedział że nie są najważniejsze. O > Yennefer że musiał wybierać między nią a Ciri. > Nie no generalnie szkoda słów. > dę dzisiaj do kina bo muszę zobaczyć to dzieło. > Za komentarz niech służy zdanie z czatu: Do kogo adresowany jest ten film bo > fani Sapkowskiego płaczą ze śmiechu a reszta nie wie o co chodzi? > Zapraszam na moją relację jutro. > Geralt Oj, Geralt, usiłowałam tam wleźć trzy razy i nic z tego. Sama chciałam zadać pytanie związane z wątkiem Yennefer, tzn. dlaczego go prawie zupełnie pominął ? Nie udało mi się, szkoda ! Życzę przyjemnego oglądania i będę niecierpliwie czekać na Twoją opinię. Ja muszę poczekać, aż moja druga połowa wróci i wtedy pójdę. Tzn. za tydzień, mam nadzieję ! Dzięki za informację ! Pozdrawiam i żegnam na dzisiaj ! Nala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 07:22 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > No i po czacie. Moderatorem była jakaś kobitka która przejęła się rolą i > > cenzurowała wszelkie konkretniejsze pytania. Sam zadałem z 10 i żadne się > nie > > ukazało. > > Pan reżyser jest mocno zadowolony z siebie. Nie odpowiedzial co ze scenari > uszem > > > > i scenarzystą. O efektach specjalnych powiedział że nie są najważniejsze. > O > > Yennefer że musiał wybierać między nią a Ciri. > > Nie no generalnie szkoda słów. > > dę dzisiaj do kina bo muszę zobaczyć to dzieło. > > Za komentarz niech służy zdanie z czatu: Do kogo adresowany jest ten film > bo > > fani Sapkowskiego płaczą ze śmiechu a reszta nie wie o co chodzi? > > Zapraszam na moją relację jutro. > > Geralt > > > Oj, Geralt, usiłowałam tam wleźć trzy razy i nic z tego. Sama chciałam zadać > pytanie związane z wątkiem Yennefer, tzn. dlaczego go prawie zupełnie pominął ? > Nie udało mi się, szkoda ! > Życzę przyjemnego oglądania i będę niecierpliwie czekać na Twoją opinię. > Ja muszę poczekać, aż moja druga połowa wróci i wtedy pójdę. Tzn. za tydzień, m > am > nadzieję ! > Dzięki za informację ! > Pozdrawiam i żegnam na dzisiaj ! > > Nala. Cześć Nala ! Na początek odpowiem Ci co wyczytałem o Yennefer na czacie. Otóż reżyser stwierdził że bardziej zależało mu na wyeksponowaniu wątku dziecka niespodzianki i dlateko musiał postawić na Ciri. Z tego co wiem scen nagranych z Yennefer było sporo .Na ekranie natomiast przebywa czarodziejka tylko ok. 5 minut. Występuje w epizodzie dot. złotego smoka. Teraz moje wrażenia z filmu. Wybraliśmy się wczoraj po południu. W kinie może połowa widowni. Nie będę Ci opowiadał całego filmu bo nie chcę psuć zabawy opowiem zatem o obsadzie i naszych wrażeniach. Żebrowski w roli Wiedźmina jest niezły. Co prawda jego sposób walki przypomina japońskiego samuraja ale to już nie jego wina. Yennefer - może być. Szkoda tylko że nie wyeksponowano jej piękna i aury tajemniczości. Jest niestety niezbyt różniąca się od przywódczyni bandy z która walczy Geralt. Nie widać po prostu jakiejś druzgoczącej różnicy a powinna być. Bardzo dobrze dobrano Chyrę do roli "smoka". Gra naprawdę dobrze ma to "coś". Zamachowski jako Jaskier może być, szkoda tylko że przez połowę filmu kazano mu śpiewać w czym świetny nie jest. Reszta albo grała pzreciętnie albo kiepsko. Nie podobała mi się Bózkówna jako Pavetta. Kompletnym nieporozumieniem było obsadzenie w 3 planowych rolach aktorów z sit- comów. Mamy tu pana Paździocha (Kiepscy) policjanta z Rodziny zastępczej" i ślepca z 13 posterunku (kompletna porażka gra rycerza walczącego ze smokiem wyobrażasz to sobie??? Ludzie płakali ześmiechu jak tylko zaczą mówić!) c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 07:31 c.d. Nie wiem po co zatrudniono tych Panów. Jeśli to miał być element rozśmieszający to nie bardzo na miejscu. Z efektów specjalnych smok jest OK, reszty potworów prawie wcale nie widać poza ich zwłokami najczęściej. Kurka ja Ci chyba nieźle obżydzam ten film... Nala, jestem zawiedziony bo to co obejrzałem to było niezbyt wierne streszczenie 2 tomów opowiadań. I tyle. Film nie ma klimatu. Żeby się domyśleć że w tym filmie występują krasnoludy, elfy czy driady trzeba być prorokiem. Krasnoludy wyglądają jak kiepska piechota. Żadnych specjalnych ubrań, broni, wyglądu (BRODY !!!). Driady widać przez czas jednej rozmowy. To co zrobili ze świątynią w której leczył się Geralt to woła o pomstę do nieba! Jakieś puste pomieszczenia i koniec. Żadnych ognii ołtarza aury tajemniczości. Nic. Napisz czy mam Ci więcej pisać bo mi się coraz smutniej robi. Pozdrawiam Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 07:59 Witaj Geralt. Czytam, czytam i robi mi się coraz smętniej. A miałam nadzieję że Polacy potrafią zrobić dobry film fantazy, polskiego autora. Myślałam, że przynajmniej staną na wysokości zadania i go do końca nie skopią. Jednak się myliłam, ale nic, pójdę tak, czy tak. Muszę na wasne oczy zobaczyć czego do końca nie "spieprzyli". Ciekawa jestem, czy jest to wina reżysera ? Może gdyby to by ktoś inny ? Ale kto ? Podobno budżet był znośny. Nie pamiętam gdzie, ale coś czytałam na ten temat. Co do obsady, to patrząc na fotosy, zarówno Greralt, jak i Yennefer są dobrze "zrobieni", reszta ??? Zobaczę !? Już jakiś czas temu zauważyłam, że miecz wiedźmina za bardzo przypomina miecz samurajski. Z tego więc wynika, że ktoś, kto nie czytał książek, najlepiej niech nie idzie, bo i tak nie będzie wiedział o co chodzi. Dziękuję za relację, może przynajmniej serial w TV będzie przyzwoitszy ? Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 08:21 Gość portalu: Nala napisał(a): > Witaj Geralt. > Czytam, czytam i robi mi się coraz smętniej. A miałam nadzieję że Polacy > potrafią zrobić dobry film fantazy, polskiego autora. Myślałam, że przynajmniej > > staną na wysokości zadania i go do końca nie skopią. Jednak się myliłam, ale > nic, pójdę tak, czy tak. Muszę na wasne oczy zobaczyć czego do końca > nie "spieprzyli". Ciekawa jestem, czy jest to wina reżysera ? Może gdyby to by > ktoś inny ? Ale kto ? Podobno budżet był znośny. Nie pamiętam gdzie, ale coś > czytałam na ten temat. > Co do obsady, to patrząc na fotosy, zarówno Greralt, jak i Yennefer są > dobrze "zrobieni", reszta ??? Zobaczę !? > Już jakiś czas temu zauważyłam, że miecz wiedźmina za bardzo przypomina miecz > samurajski. > Z tego więc wynika, że ktoś, kto nie czytał książek, najlepiej niech nie idzie, > > bo i tak nie będzie wiedział o co chodzi. > Dziękuję za relację, może przynajmniej serial w TV będzie przyzwoitszy ? > Pozdrawiam. Nala Cześć Nala Budżet wynosił ok. 4 mln dolarów! Na co poszły te pieniądze naprawdę nie wiem. Reżyser pewnie przydałby się inny. Może starał by się opowiedzieć jakąś historię a nie robić przeróbkę i streszczenie w jednym. Bardzo brakowało mi budowania napięcia a było przecież wiele scen w których można było "chwicić za serce. Zanim cokolwiek zaczęło się dziać już była kolejna scena. Co do miecza to jest scena w której pokazanych jest kilka mieczy wiedźmińskich i wszyscy mieli te"samurajskie". Co do wyglądu postaci to wyglądają biednie. Mało kolorów, mdłe ciuchy. Wygląda to jak sceny z Krzyżaków. Krasnoludów nie mogę przeżyć. Myślę że jeśli ktoś nie czytał książki to kompletnie nie zrozumie co traci nie czytając ich. Też mam nadzieję że serial będzie lepszy. Co tam w BB bo nie oglądałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 08:54 Gość portalu: Geralt napisał(a): > > Cześć Nala > Budżet wynosił ok. 4 mln dolarów! Na co poszły te pieniądze naprawdę nie wiem. > Reżyser pewnie przydałby się inny. Może starał by się opowiedzieć jakąś histori > ę > a nie robić przeróbkę i streszczenie w jednym. Bardzo brakowało mi budowania > napięcia a było przecież wiele scen w których można było "chwicić za serce. Zan > im > cokolwiek zaczęło się dziać już była kolejna scena. > Co do miecza to jest scena w której pokazanych jest kilka mieczy wiedźmińskich > i > wszyscy mieli te"samurajskie". > Co do wyglądu postaci to wyglądają biednie. Mało kolorów, mdłe ciuchy. Wygląda > to > jak sceny z Krzyżaków. Krasnoludów nie mogę przeżyć. > Myślę że jeśli ktoś nie czytał książki to kompletnie nie zrozumie co traci nie > czytając ich. > Też mam nadzieję że serial będzie lepszy. > Co tam w BB bo nie oglądałem? Co do BB, to wierz mi, nie dzieje się nic godnego uwagi. Wszedł "Nowy" i ...... nic. Geralt, nic się nie martw, przed nami jest jeszcze "Władca Pierścieni" i gwarantuję ci, że będzie świetny. Jakoś tak dziwnie jestem przekonana, że produkcja inna niż polska będzie zdecydowanie lepsza ! I tak z ciekawości, czytałeś Harry Pottera ? Jeżeli tak, to napisz coś ?! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 09:12 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > > > Cześć Nala > > Budżet wynosił ok. 4 mln dolarów! Na co poszły te pieniądze naprawdę nie w > iem. > > Reżyser pewnie przydałby się inny. Może starał by się opowiedzieć jakąś hi > stori > > ę > > a nie robić przeróbkę i streszczenie w jednym. Bardzo brakowało mi budowan > ia > > napięcia a było przecież wiele scen w których można było "chwicić za serce > . Zan > > im > > cokolwiek zaczęło się dziać już była kolejna scena. > > Co do miecza to jest scena w której pokazanych jest kilka mieczy wiedźmińs > kich > > i > > wszyscy mieli te"samurajskie". > > Co do wyglądu postaci to wyglądają biednie. Mało kolorów, mdłe ciuchy. Wyg > ląda > > to > > jak sceny z Krzyżaków. Krasnoludów nie mogę przeżyć. > > Myślę że jeśli ktoś nie czytał książki to kompletnie nie zrozumie co traci > nie > > czytając ich. > > Też mam nadzieję że serial będzie lepszy. > > Co tam w BB bo nie oglądałem? > > Co do BB, to wierz mi, nie dzieje się nic godnego uwagi. Wszedł "Nowy" i ...... > > nic. > > Geralt, nic się nie martw, przed nami jest jeszcze "Władca Pierścieni" i > gwarantuję ci, że będzie świetny. Jakoś tak dziwnie jestem przekonana, że > produkcja inna niż polska będzie zdecydowanie lepsza ! > I tak z ciekawości, czytałeś Harry Pottera ? Jeżeli tak, to napisz coś ?! > Nala > Co do Władcy Pierścieni to też jestem spokojny że klimat i czar powieści uda się im odtworzyć w filmie. Nie czytałem H. Portera. Skończyłem wczoraj Hobbita i w tym tygodniu planuję kupić 1 tom władcy pierścieni. Ten Potter to nie jest dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 09:27 Skąd, to jest książka dla każdego !!!!!! To, że ostatnio dzieci i młodzież zaczęli czytać, to tylko sukces tej książki. Dla mnie jest wspaniała, wszystkie cztery tomy. Już nie mogę się doczekać na następną (a ma być najwcześniej, dopiero w przyszłym roku, pod koniec) oraz oczywiście na film. Do kin wchodzi w styczniu. Ze zwiastunów zanosi się na następny film (obok "Władcy Pierścieni") wart zobaczenia. Jak nie czytałeś, to radzę przeczytać. Jest naprawdę niesamowita (całość oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 09:35 Geralt, czy przeczytałeś na drugim wątku mój dopisek ??? Do Twoich wyrzutów ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 09:44 Główny bohater jakoś średnio mi się podoba. Chociaż po Hobbicie... hi, hi to chyba nie jest straszna zmiana. Może się skuszę ale najpierw Władca Pierścieni, obowiązkowo. Na drugim wątku też byłem i nawet zdążyłem Ci zdanko napisać. Jeszcze troche to zlikwidują forum BB i zamienia na fantasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 09:48 Zajrzyj na www.sapkowski.pl są tam wyniki głosowania na temat filmu. Polecam zarówno je jak i całą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 10:22 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Główny bohater jakoś średnio mi się podoba. Chociaż po Hobbicie... hi, hi to > chyba nie jest straszna zmiana. > Może się skuszę ale najpierw Władca Pierścieni, obowiązkowo. > Na drugim wątku też byłem i nawet zdążyłem Ci zdanko napisać. > Jeszcze troche to zlikwidują forum BB i zamienia na fantasy. No, no, nie rób się taki poważny i "w latach" posunięty ! Ja uważam, że jak mnie się jakaś książka podoba to ją czytam, bez zbytniego krygowania się. Na przykład bardzo lubię książki Małgorzaty Musierowicz, choć zaczęłam je czytać dość wcześnie, tj. "naście lat" temu. I cały czas mi się podobają, wciąż autorka pisze i zawsze jakoś docieram do kolejnej. Nie wiem, może nie zupełnie dorosłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 10:24 Dzięki za wiadomość o stronie. Nie wiedziałam o niej. Czemu ????????? Jakoś nie dziwi mnie taki wynik. Ale film i tak chcę zobaczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 10:42 Pewnie że na film musisz iść. No to Nala mały konkursik: ile obstawiasz przeżytych wiosen dla mnie ? Masz trzy próby. Zobaczymy czy trafisz. W drugim wątku Pirx pisał o opowiadaniu w którym Wiedźmin się żeni. Zajrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 10:49 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Pewnie że na film musisz iść. > No to Nala mały konkursik: ile obstawiasz przeżytych wiosen dla mnie ? > Masz trzy próby. Zobaczymy czy trafisz. > W drugim wątku Pirx pisał o opowiadaniu w którym Wiedźmin się żeni. Zajrzyj. > I próba < Noooo.... masz...... jakieś....... między 28 a 33. I co, zgadłam ??? Też możesz zgadywać ! A i tak się nie przyznam hi, hi, hi...! Taka będę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 11:11 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > Pewnie że na film musisz iść. > > No to Nala mały konkursik: ile obstawiasz przeżytych wiosen dla mnie ? > > Masz trzy próby. Zobaczymy czy trafisz. > > W drugim wątku Pirx pisał o opowiadaniu w którym Wiedźmin się żeni. Zajrzy > j. > > > > > I próba < > > Noooo.... masz...... jakieś....... między 28 a 33. > I co, zgadłam ??? > > > > > Też możesz zgadywać ! > > A i tak się nie przyznam hi, hi, hi...! Taka będę ! Czarodziejka, prawdziwa czarodziejka. Po konkursie. 28 Kobiety nie wypada pytać o wiek ale skoro sama proponuje... "I próba" 23-26 wiosen No i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 11:23 Gość portalu: Geralt napisał(a): > > Czarodziejka, prawdziwa czarodziejka. > Po konkursie. 28 > Kobiety nie wypada pytać o wiek ale skoro sama proponuje... > "I próba" > 23-26 wiosen > No i jak? CHa, cha, i myślisz że coś powiem ? Pary z ...... nie puszczę ! Jak na czarodziejkę przystało, mam taki wiek, jaki w danych okolicznościach jest istotny ! Mogę powiedzieć że mieszczę się w przdziale od 18 - 88. Albo mniej (no, no, nie przesadzajmy!!!) albo i więcej !!! No wiesz, eliksiry i te sprawy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 11:30 Tak czułem że wyjdę na tym jak Zabłocki na mydle. Ładnie to tak ? Zajrzyj na www. konkursy.onet.pl jest prosty konkurs o Wiedźminie. Chyba się gniewam trochę. Odchodzę na północ. Ciekawe czy ja powiedziałem prawdę... nieprawdaż czarodziejko...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 11:36 No nie gniewaj się, nie gniewaj, "prawdziwy" Geralt też nie wiedział wszystkiego. A poza tym, to z Ciebie czaruś, że szkoda mówić ! Co na to Twoja żona ? Przywykła już ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 13:33 Gość portalu: Nala napisał(a): > > No nie gniewaj się, nie gniewaj, "prawdziwy" Geralt też nie wiedział > wszystkiego. > A poza tym, to z Ciebie czaruś, że szkoda mówić ! > Co na to Twoja żona ? Przywykła już ??? Cały czas zastanawiam się czy warto dyskutować z kimś kto nie dotrzymuje słowa. Nie rozumiem skąd podstawy do wniosku by obdarzyć mnie powyższym mianem. Jeszcze nigdy nic takiego nie słyszałem na swój temat. Żona dzięki w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 14:07 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Gość portalu: Nala napisał(a): > > > > > No nie gniewaj się, nie gniewaj, "prawdziwy" Geralt też nie wiedział > > wszystkiego. > > A poza tym, to z Ciebie czaruś, że szkoda mówić ! > > Co na to Twoja żona ? Przywykła już ??? > > Cały czas zastanawiam się czy warto dyskutować z kimś kto nie dotrzymuje słowa. > Nie rozumiem skąd podstawy do wniosku by obdarzyć mnie powyższym mianem. > Jeszcze nigdy nic takiego nie słyszałem na swój temat. > Żona dzięki w porządku. > A tak na marginesie, jakiego niedotrzymanego słowa to dotyczy ??? Miano (jak piszsesz), moim zdaniem nie jest wcale obraźliwe, w końcu to nie jest niewybredny epitet !!! Naprawdę się poczułeś dotknięty ???????? Jakoś to do Ciebie nie pasuje ! A żonę pozdrów ! Chociaż, może lepiej nie. Jeszcze Ci paluszki połamie i czym będziesz pisał ? A może już nie będziesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 14:26 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > Gość portalu: Nala napisał(a): > > > > > > > > No nie gniewaj się, nie gniewaj, "prawdziwy" Geralt też nie wiedział > > > wszystkiego. > > > A poza tym, to z Ciebie czaruś, że szkoda mówić ! > > > Co na to Twoja żona ? Przywykła już ??? > > > > Cały czas zastanawiam się czy warto dyskutować z kimś kto nie dotrzymuje s > łowa. > > Nie rozumiem skąd podstawy do wniosku by obdarzyć mnie powyższym mianem. > > Jeszcze nigdy nic takiego nie słyszałem na swój temat. > > Żona dzięki w porządku. > > > > A tak na marginesie, jakiego niedotrzymanego słowa to dotyczy ??? > Miano (jak piszsesz), moim zdaniem nie jest wcale obraźliwe, w końcu to nie jes > t > niewybredny epitet !!! > Naprawdę się poczułeś dotknięty ???????? Jakoś to do Ciebie nie pasuje ! > > A żonę pozdrów ! > > Chociaż, może lepiej nie. Jeszcze Ci paluszki połamie i czym będziesz pisał ? > A może już nie będziesz ???? > > > > Chyba poczułem się dotknięty bo wyrażenie to kojarzy mi się z pudlem. Cóż każdy ma jakieś subiektywne odczucia. Oj, oj naprawdę podejmujesz się oceny co do mnie pasuje? No tak jesteś przecież czarodziejką. Nie sądzę żeby mi moja druga połowa palce połamała. Nie napisałem nic czego mógłbym się wstydzić. Tak myślę. Co do dotrzymywania słowa miałem na myśli zabawę w wiek. Za szybko mnie "zgasiłaś". Zresztą może i dobrze i tak w sieci większość ludzi mówiąc o sobie łże niesamowicie. Nie zamierzam nie pisać być może, że zmienię forum bo mnie BB już mało interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 14:49 Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > Chyba poczułem się dotknięty bo wyrażenie to kojarzy mi się z pudlem. Cóż każdy > > ma jakieś subiektywne odczucia. Oj, oj naprawdę podejmujesz się oceny co do mni > e > pasuje? No tak jesteś przecież czarodziejką. > Nie sądzę żeby mi moja druga połowa palce połamała. Nie napisałem nic czego > mógłbym się wstydzić. Tak myślę. > Co do dotrzymywania słowa miałem na myśli zabawę w wiek. Za szybko > mnie "zgasiłaś". Zresztą może i dobrze i tak w sieci większość ludzi mówiąc o > sobie łże niesamowicie. > Nie zamierzam nie pisać być może, że zmienię forum bo mnie BB już mało interesu > je. No cóż, szkoda, wypada się chyba pożegnać, nie ukrywam, że będzie mi brakowało kogoś, z kim w ludzkim języku (czyt. starszej mowie) można było sensownie "pogadać". Zostajemy z Iną same. Chyba że zaprosisz nas na jakieś ciekawe forum, najchętniej dotyczące książek i filmów. Jeśli oczywiście chcesz. Jak nie, to trudno. Jeżeli będziesz bardzo się nudził, zajrzyj tutaj. A tak, w ogóle, wygląda na to że zostanę zupełnie sama. Iny nie będzie do końca tygodnia. W takim razie żegnam Geralt. Hlip, hlip, hlip Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 14:55 Zawsze miałem słabość do łez. Skąd Ci się to wzięło żeby tak mnie określić ? Nie mam jakiejś przekrętki na swoim punkcie ale kompletnie nie widzę związku z moimi wpisami. Może dlatego tak to przyjąłem. Nieważne. A Tobie się chce siedzieć na forum BB ? Nie przesadzaj z tymi rozsądnymi ludźmi. W końcu jest tu jeszcze Pirx40. Facet jest w Twoim wieku to się dogadacie:-) Proponuję poszukiwania jakiegoś forum, a propos u Sapkowskiego chyba jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 07:31 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Zawsze miałem słabość do łez. > Skąd Ci się to wzięło żeby tak mnie określić ? Nie mam jakiejś przekrętki na > swoim punkcie ale kompletnie nie widzę związku z moimi wpisami. Może dlatego > tak to przyjąłem. Nieważne. > A Tobie się chce siedzieć na forum BB ? > Nie przesadzaj z tymi rozsądnymi ludźmi. W końcu jest tu jeszcze Pirx40. Facet > jest w Twoim wieku to się dogadacie:-) > Proponuję poszukiwania jakiegoś forum, a propos u Sapkowskiego chyba jest? Cześć Geralt !!! No, tym razem to trochę przesadziłeś ! Ale ja się na szczęście nie obrażam tak szybko ! Chyba wiesz o co mi chodzi ??? Tak, masz rację, u Sapkowskiego jest forum. Byłam tam wprawdzie trochę "po łebkach" z braku czasu, ale chyba muszę się w to wgłębić. Inne też są. Kiedyś już gdzieś zaglądałam, muszę to odnaleźć. Na forum BB siedzę, jak już pisałam, z przekory, lecz faktycznie zaczyna mnie to już nudzić. Inna rzecz, że ten cyrk już niedługo się kończy, więc zaglądać chyba jeszcze będę. Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 08:16 Witaj ! Przecież był uśmiech na końcu zdania, nieprawdaż ? To taka drobna prowokacja. To co robimy z tym forum ? Rozumiem ze na razie tu gadamy? Brałaś udział w tym konkursie na o-necie o ktorym Ci pisałem ? Kiedy idziesz na film? Co to jest w Twoim adresie "urocze" UROCZYSKO ? Więc jednak jesteś czarownicą:-) Pozdrawiam ostrząc miecz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 08:42 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Witaj ! > > Przecież był uśmiech na końcu zdania, nieprawdaż ? > To taka drobna prowokacja. > To co robimy z tym forum ? Rozumiem ze na razie tu gadamy? > Brałaś udział w tym konkursie na o-necie o ktorym Ci pisałem ? > Kiedy idziesz na film? > Co to jest w Twoim adresie "urocze" UROCZYSKO ? Więc jednak jesteś czarownicą:- > ) > Pozdrawiam ostrząc miecz ! No, żeby mi to było ostatni raz ! Tfuu ! Na czarnego kota urok ! A myślałam że trudno mnie sprowokować. To forum do takich miłych pogawędek nie jest takie złe ! W konkursie nie brałam udziału, trochę mi brakło czasu. Chwilami muszę zajmować się też pracą. Na film wywieram się w następną sobotę lub niedzielę. No cóż, muszę trochę poczekać. Skąd się wzięło w adreszie "UroczeC" nie mam pojęcia. Mogę jedynie zdradzić skąd piszę, a więc z najpiękniejszego miasta w Polsce. Zgadnij, jak przystało na wiedźmina, z którego ? POzdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 08:55 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > Witaj ! > > > > Przecież był uśmiech na końcu zdania, nieprawdaż ? > > To taka drobna prowokacja. > > To co robimy z tym forum ? Rozumiem ze na razie tu gadamy? > > Brałaś udział w tym konkursie na o-necie o ktorym Ci pisałem ? > > Kiedy idziesz na film? > > Co to jest w Twoim adresie "urocze" UROCZYSKO ? Więc jednak jesteś czarown > icą:- > > ) > > Pozdrawiam ostrząc miecz ! > > > No, żeby mi to było ostatni raz ! > Tfuu ! Na czarnego kota urok ! A myślałam że trudno mnie sprowokować. > To forum do takich miłych pogawędek nie jest takie złe ! > W konkursie nie brałam udziału, trochę mi brakło czasu. Chwilami muszę zajmować > > się też pracą. > Na film wywieram się w następną sobotę lub niedzielę. No cóż, muszę trochę > poczekać. > Skąd się wzięło w adreszie "UroczeC" nie mam pojęcia. Mogę jedynie zdradzić ską > d > piszę, a więc z najpiękniejszego miasta w Polsce. Zgadnij, jak przystało na > wiedźmina, z którego ? > POzdrawiam. Nala Tak Ciotka tak drugi raz już mnie tak nie złapiesz. Ja będę zgadywał a Ty będziesz łaskawa mi znowu nie odpowiedzieć. Znamy te numery. Konkurs polecam bo co 10 osoba wygrywa. Po za tym jak coś wygrasz a nie spodoba Ci się to zawsze możesz podarować mi:-) Najpiękniejszym miastem jest oczywiście Bydgoszcz. Cieszę się , że się zgadzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 09:21 Gość portalu: Geralt napisał(a): > > Tak Ciotka tak > drugi raz już mnie tak nie złapiesz. > Ja będę zgadywał a Ty będziesz łaskawa mi znowu nie odpowiedzieć. Znamy te nume > ry. > Konkurs polecam bo co 10 osoba wygrywa. Po za tym jak coś wygrasz a nie spodoba > > Ci się to zawsze możesz podarować mi:-) > Najpiękniejszym miastem jest oczywiście Bydgoszcz. > Cieszę się , że się zgadzamy. A powiadają że kobiety nie można przegadać, ale się rozpędziłeś !!!!! Dobra, dobra, zajrzę na ten konkurs. A Ty byłeś ???? I co wygrałeś, pochwal się ! No nie bądź cykor, zgadnij ? W Bydgoszczy nie byłam, ale wierzę że jest u Was ładnie, ale ja mówię o najpiękniejszym mieście ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:01 Oczywiscie, ze najpiekniejszym miastem na swiecie jest Bydgoszcz. Tak sie przypatruje temu watkowi (podgladam go sobie :-)) ). Sapkowski everywhere rulez. Pozdrawiam Geralta i Nale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:08 Cześć Meve Byłaś (byłeś ?) na Wiedźminie ? Ja jestem zawiedziny niesamowicie. Nala myśli pewnie że najpiękniejszym miastem jest to z lajkonikiem. Ech nie wie co to miasto z duszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:12 Oczywiscie, ze bylam, koni Polonia, niedzielny wieczor. Ogolnie zgadzam sie z wiekszoscia Twoich uwag na temat filmu. I tez potwierdzam, ze Yennefer i Renrfi - byly zbyt podobne - slyszalam zdanie kolegi, ktory nic Sapkowskiego nie czytal, po filmie: "Nie rozumiem dlaczego ta jego ukochana tak sie zmienial i z nim walczyla?" Bydgoszcz rulez jak najbardziej :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:25 Gość portalu: Meve napisał(a): > Oczywiscie, ze bylam, koni Polonia, niedzielny wieczor. Ogolnie zgadzam sie z > wiekszoscia Twoich uwag na temat filmu. I tez potwierdzam, ze Yennefer i > Renrfi - byly zbyt podobne - slyszalam zdanie kolegi, ktory nic Sapkowskiego > nie czytal, po filmie: "Nie rozumiem dlaczego ta jego ukochana tak sie zmienial > > i z nim walczyla?" > Bydgoszcz rulez jak najbardziej :-))))) Najgorsze jest jednak to że reżyser uważa że nic się nie stało. Na czacie nie przujął żadnych słów krytyki. Najlepszy numer że Zamachowski przyznał w wywiadzie że nie czytał nic Sapkowskiego(sic!) Parodia kompletna. To jak on chciał to dobrze zagrać ? Mógł być kultowy film a spieprzyli to w wielki sposób. Zastanawiam się tylko co sam Sapek na to. Jakoś dziwnie cicho. Nie wierzę że Hollywood nie kupiło by prędzej czy później praw do filmu. Może jednak lepiej późno niż wcale. Niech nasi "filmowcy" się czegoś nauczą. Z Bydgoskim pozdrowieniem Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:32 Dużo komentarzy na temat filmu, reżysera i Samego Sapkowskiego znajdziesz na liscie dyskusyjnej ( na Stronie Zony). Z tego, co tam czytam Sapkowski wypowiada sie o filmie raczej pozytywnie, Brodzki - chyba ma poczucie przegranej, ale udaje do końca, że jest śietnie, a główna winę (wg wiekszości dyskutantow ) ponosi autor scenariusza - pa Szczerbic. Jak chcesdz wiecej informacji, to zajrzyj na listę,zachęcam. Pozdrawiam Lokalna Patriotka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:05 Znowu mi listu nie wydrukował . A kto powiedział że ja nie jestem kobietą? Przecież nick nie ma płci. Jeśli wygrasz coś w konkursie to pamiętaj że musisz się ze mną podzielić. Nie chcesz chyba mieć długu u Wiedźmina? W te zabawy dot. miasta się nie bawię. Chyba że Ty odpowiesz na me wczorajsze pytanie. Bydgoszcz rules! P.S. Wczoraj czaruś, dzisiaj cykor strach pomyśleć co będzie za tydzień. Acha Pirx pytał czy w tym roku w sanatorium:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:29 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Znowu mi listu nie wydrukował . > A kto powiedział że ja nie jestem kobietą? > Przecież nick nie ma płci. > Jeśli wygrasz coś w konkursie to pamiętaj że musisz się ze mną podzielić. > Nie chcesz chyba mieć długu u Wiedźmina? > W te zabawy dot. miasta się nie bawię. Chyba że Ty odpowiesz na me wczorajsze > pytanie. > Bydgoszcz rules! > P.S. Wczoraj czaruś, dzisiaj cykor strach pomyśleć co będzie za tydzień. > Acha Pirx pytał czy w tym roku w sanatorium:-) Noooo, nareszcie ! A już myślałam że się obraziłes o to miasto !? A tak w ogóle to czy ty występujesz w dwóch osobach ? Bo cokolwiek podejrzanie podobny adres występuje w nicku podpisanym "Meve" !!! Co jest ??? Proszę mi zaraz wyjaśnić ! I nie ściemniać !!!!!!!!! Co do płci, to od początku twierdzisz że jesteś facetem ! Nie wiem, nie sprawdzałam ???!!!! I jak tu komuś wierzyć na słowo ???? W konkursie nie biorę udziału, bo jest wyraźnie napisane, że raczej trzeba najpierw zobaczyć film. Więc może trochę później. Na Twoje I pytanie odpowiem (może???????, hi, hi), jak zgadniesz moje miasto, dla ułatwienia powiem że nie jest to NA PEWNO Warszawa ! Obiecuję że więcej nie będę Cię obrzucać "wyzwyskami". Kurczę, co za mimoza ! O, przepraszam !!! Bydgoszcz na pewno jest piękny, ale XXX jest NAJ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:39 Gość portalu: Nala napisał(a): > Gość portalu: Geralt napisał(a): > > > Znowu mi listu nie wydrukował . > > A kto powiedział że ja nie jestem kobietą? > > Przecież nick nie ma płci. > > Jeśli wygrasz coś w konkursie to pamiętaj że musisz się ze mną podzielić. > > Nie chcesz chyba mieć długu u Wiedźmina? > > W te zabawy dot. miasta się nie bawię. Chyba że Ty odpowiesz na me wczoraj > sze > > pytanie. > > Bydgoszcz rules! > > P.S. Wczoraj czaruś, dzisiaj cykor strach pomyśleć co będzie za tydzień. > > Acha Pirx pytał czy w tym roku w sanatorium:-) > > > > Noooo, nareszcie ! A już myślałam że się obraziłes o to miasto !? > > A tak w ogóle to czy ty występujesz w dwóch osobach ? Bo cokolwiek podejrzanie > podobny adres występuje w nicku podpisanym "Meve" !!! Co jest ??? Proszę mi zar > az > wyjaśnić ! I nie ściemniać !!!!!!!!! > Co do płci, to od początku twierdzisz że jesteś facetem ! Nie wiem, nie > sprawdzałam ???!!!! I jak tu komuś wierzyć na słowo ???? > W konkursie nie biorę udziału, bo jest wyraźnie napisane, że raczej trzeba > najpierw zobaczyć film. Więc może trochę później. > > Na Twoje I pytanie odpowiem (może???????, hi, hi), jak zgadniesz moje miasto, d > la > ułatwienia powiem że nie jest to NA PEWNO Warszawa ! > > Obiecuję że więcej nie będę Cię obrzucać "wyzwyskami". Kurczę, co za mimoza ! > O, przepraszam !!! > > Bydgoszcz na pewno jest piękny, ale XXX jest NAJ !!!!! > Nala nie rób ze mnie paranoika. Też to zauważyłem. Ja mam stałe łącze w pracy. Może wszystkie stałe łącza tak się wyświetlają, nie wiem. Albo po prostu pracuję z Meve w jednej firmie i nic o sobie nie wiemy. Mam tylko nadzieję że to nie jest mój boss. Nie załamuj mnie z tym konkursem przecież wystarczy odp. na prościutkie pytanie. No co z TOBĄ !? Jak możesz myśleć że miasto Lajkonika jest ładniejsze od Bydgoszczy ? Nie licytuj się Ciotka, bo nawet Wiedźmin ma jedną cierpliwość, źrenice mi się zwężają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:42 Bydgoszcz jest pięknA, droga Nalo! TA Bydgoszcz. Co do Twojego miasta - ja sie pobawie i powiem, ze chodzi o KRAKOW - jezeli ktos zarzeka, ze nie jest to Warszawa, to jest to KRAKOw - z tym swoim odwiecznym UROCZYM niezdecydeowaniem, czy chce być znowu stolica POlski Czy nie. Pozdrawiam, Meve. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 10:54 Szanowna Meve czy mogłabyś powiedzieć Nali że nie jesteś mną bo się cyrk robi! Po za tym to ja ten Kraków pierwszy wymyśliłem! Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:00 Cześć Meve !!! Miło Cię widzieć na tym forum! I tak, teraz nie mam wyjścia, muszę uwierzyć i w dodatku mam dwie osoby przeciwko sobie ! Ładnie to tak ? No dobra, przekonałeś mnie, wezmę udział w konkursie. Cholera, jednak 8 godzin to stanowczo za mało. Teraz siedzę i podglądam sobie stronkę Sapkowskiego. Czytaliście może Wywiady ? Niektóre są świetne ! Geralt, sprowokowałeś mnie (a myślała....., jak wcześniej), mam dokładnie trzy lata więcej niż Ty ! Przecież "byłeś" na moich urodzinach w poniedziałek, nie widziałeś świeczek na torcie ??? A tak w ogóle to Wy oboje jesteście za bardzo bystrzy !!!! Jak Wam ten Kraków przyszedł do głowy ??? Na prawdę tak łatwo było się domyśleć ? Pozdrawiam. Nala P.S. Podobno jakiś czas temu, pan Sapkowski nie chciał mieć z tym filmem nic wspólnego i co, przeszło mu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:09 Gość portalu: Nala napisał(a): > Cześć Meve !!! > Miło Cię widzieć na tym forum! > I tak, teraz nie mam wyjścia, muszę uwierzyć i w dodatku mam dwie osoby > przeciwko sobie ! Ładnie to tak ? > > No dobra, przekonałeś mnie, wezmę udział w konkursie. > Cholera, jednak 8 godzin to stanowczo za mało. Teraz siedzę i podglądam sobie > stronkę Sapkowskiego. Czytaliście może Wywiady ? Niektóre są świetne ! > > Geralt, sprowokowałeś mnie (a myślała....., jak wcześniej), mam dokładnie trzy > lata więcej niż Ty ! Przecież "byłeś" na moich urodzinach w poniedziałek, nie > widziałeś świeczek na torcie ??? > > A tak w ogóle to Wy oboje jesteście za bardzo bystrzy !!!! > Jak Wam ten Kraków przyszedł do głowy ??? Na prawdę tak łatwo było się > domyśleć ? > Pozdrawiam. Nala > P.S. > Podobno jakiś czas temu, pan Sapkowski nie chciał mieć z tym filmem nic > wspólnego i co, przeszło mu ? Meve na jakiej ulicy pracujesz bo zaczyna mnie intrygować ten adres.... Nala Najwyraźniej nie jestem bystry, bo świeczek nie zauważyłem. E tam i tak Ci nie wierzę. To zdanie o Wa-wie było charakterystyczne dla Krakusa. To jest mniej więcej tak jak Bydgoszczanin zadeklarowałby że to na pewno nie jest Toruń. Pamiętaj tylko że musisz się podzielić wygraną. Też słyszałem że najpierw Sapek się zgodzil potem chciał wycofać. Teraz nic nie mówi. Też muszę przejrzeć te wywiady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:21 Gość portalu: Geralt napisał(a): > Gość portalu: Nala napisał(a): > > > Cześć Meve !!! > > Miło Cię widzieć na tym forum! > > I tak, teraz nie mam wyjścia, muszę uwierzyć i w dodatku mam dwie osoby > > przeciwko sobie ! Ładnie to tak ? > > > > No dobra, przekonałeś mnie, wezmę udział w konkursie. > > Cholera, jednak 8 godzin to stanowczo za mało. Teraz siedzę i podglądam so > bie > > stronkę Sapkowskiego. Czytaliście może Wywiady ? Niektóre są świetne ! > > > > Geralt, sprowokowałeś mnie (a myślała....., jak wcześniej), mam dokładnie > trzy > > lata więcej niż Ty ! Przecież "byłeś" na moich urodzinach w poniedziałek, > nie > > widziałeś świeczek na torcie ??? > > > > A tak w ogóle to Wy oboje jesteście za bardzo bystrzy !!!! > > Jak Wam ten Kraków przyszedł do głowy ??? Na prawdę tak łatwo było się > > domyśleć ? > > Pozdrawiam. Nala > > P.S. > > Podobno jakiś czas temu, pan Sapkowski nie chciał mieć z tym filmem nic > > wspólnego i co, przeszło mu ? > > Meve na jakiej ulicy pracujesz bo zaczyna mnie intrygować ten adres.... Hi hi, to chyba nieważne,dalsze numerki tego stałego łącza mamy na pewno inne, nie jestem Twoim bossem, a szkoda :-)))(Patrz odpowiedź do Nali, jeżeli chcesz oczywiście) > Nala > Najwyraźniej nie jestem bystry, bo świeczek nie zauważyłem. E tam i tak Ci nie > wierzę. To zdanie o Wa-wie było charakterystyczne dla Krakusa. To jest mniej > więcej tak jak Bydgoszczanin zadeklarowałby że to na pewno nie jest Toruń. O właśnie na takim skojarzeniu ja oparłam swoje wywody :-)))i przysięgam, że nie skojarzyłam tego lajkonika z żadnym miastem - tylko paluszkami - tak, wiem, mniej reklam, więcej książek :-))) > Pamiętaj tylko że musisz się podzielić wygraną. > Też słyszałem że najpierw Sapek się zgodzil potem chciał wycofać. Teraz nic nie > > mówi. Też muszę przejrzeć te wywiady. > Pozdrawiam > Pozdrawiam Krakowiankę i Bydgoszczanina Meve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:15 Witam Nala, na wyraźną prośbę Geralta: Geralt to nie ja i na odwrót. Geralt pierwszy podal miasto Krakow - pisal cos o lajkoniku,ale przyrzekam, ze ja tego lajkonika z Krakowem nie skojarzylam wtedy (taki ze mnie lajkonik :-)) ). U mnie zadziałały inne skojarzenia.(vide - moj poprzedni post) Ludzie z Bydgoszczy na ogół są bystrzy :-)))) Nie przypuszczam też, żebym była bossem Geralta - wszyscy moi pracownicy 2 h temu wyjechali w drogę, a Geralt wciąż odpisuje. Chociaż nigdy nie wiadomo :))) POzdrawiam, jeżeli chcesz się dowiedziec czegoś więcej o filmie, reakcjaich itp. zachęcam do przejrzenia listy dyskusyjnej na stronie www.sapkowski.pl. Pozdrawiam Meve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:19 Gość portalu: Meve napisał(a): > Witam Nala, > na wyraźną prośbę Geralta: > Geralt to nie ja i na odwrót. > Geralt pierwszy podal miasto Krakow - pisal cos o lajkoniku,ale > przyrzekam, ze ja tego lajkonika z Krakowem nie skojarzylam wtedy (taki ze mnie > > lajkonik :-)) ). U mnie zadziałały inne skojarzenia.(vide - moj poprzedni post) > Ludzie z Bydgoszczy na ogół są bystrzy :-)))) > Nie przypuszczam też, żebym była bossem Geralta - wszyscy moi pracownicy 2 h > temu wyjechali w drogę, a Geralt wciąż odpisuje. > Chociaż nigdy nie wiadomo :))) > POzdrawiam, jeżeli chcesz się dowiedziec czegoś więcej o filmie, reakcjaich > itp. zachęcam do przejrzenia listy dyskusyjnej na stronie www.sapkowski.pl. > Pozdrawiam > Meve Meve ulżuło mi ale dla świętego spokoju mogłaś podać tą ulicę.. O www.sapkowski.pl wiemy , ale dzięki. Hi, hi a może pracownicy pojechali ... do kawiarenki internetowej! No nie złość się sieć WCIĄGA Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:23 Tak próbuję sobie skorzystać z pommocy nadwornego jasnowidza - i zapytuję nieśmiało, Geralt to może z Piotrowska Strasse :-)) ? Tam, gdzie firma LXXXN ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:28 Gość portalu: Meve napisał(a): > Tak próbuję sobie skorzystać z pommocy nadwornego jasnowidza - i zapytuję > nieśmiało, > Geralt to może z Piotrowska Strasse :-)) ? > Tam, gdzie firma LXXXN ? Meve Sorry ale kto tu pierwsz zadał pytanko? Nie -odp. Pozdrawiam i znikam bo czuję fluidy Twego jasnowidza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:40 Czasami nie ważne kto pierwszy, ale jak :-)))) Nie bój się Geralt, mimo żem królową jest władną, krzywdę rzadko kiedy robię. Może faktycznie lepiej, abyśmy skończyli te pytania o ulice. Nala wyłączona z wątku, Geralt nieufny i podejrzliwy, ja jeszcze bardziej nieufna - oto minusy internetu :-)))) Nie uciekaj Geralt, miło się z Tobą gawędzi Meve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt NALA I MEVE !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:46 Chylę czoła przed Paniami ale muszę zniknąć na jakiś czas. Cóż mam nadzieję że za parę dni będziemy jeszcze konwersować. Wracam w poniedziałek rano do sieci. Napiszczie gdzie Was szukać OK ? Serdecznie pozdrawiam i przepraszam ale muszę lecieć ! Do zobaczenia w poniedziałek. Geralt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:48 No i stało się ! Dwoje Bydgoszczan (dobrze piszę?) przeciw jednej Krakusce. Geralt, nie denerwuj mnie ! Dowodzik mam Ci okazać czy co ??? Jak nie chcesz, to nie wierz !!! Cholery z Tobą można dostać ! Albo się obraża, albo sam usiłuje dopiec ! Ta Twoja żona to z Tobą ma Krzyż Pański ! Meve, jak jesteś gdzieś blisko, to puknij go, proszę ! :o) A tak swoją drogą, to rzeczywiście ciekawe, czy pracujecie gdzieś niedaleko ? Ale numer? Dlaczego Bydgoszcz nie lubi Torunia ? O tym jeszcze nie słyszałam. Ja wcale nie twierdzę że nie lubię Warszawy i Warszawiaków, mnie się po prostu W-wa nie podoba ! A Kraków ma swój niezaprzeczalny urok, a tak na marginesie, czy któreś z Was było kiedyś w Krakowie ? Meve, dzięki za informację dot. str, Sapkowskiego, właściwie prawie z niej nie schodzę (oczywiście w chwilach relaksu między pracą,a ....pracą), jest tam naprawdę dużo ciekawych informacji. I tak z ciekawości, czytałaś trylogię Tolkiena ? Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 12:19 Gość portalu: Nala napisał(a): > No i stało się ! > Dwoje Bydgoszczan (dobrze piszę?) przeciw jednej Krakusce. > > Geralt, nie denerwuj mnie ! Dowodzik mam Ci okazać czy co ??? > Jak nie chcesz, to nie wierz !!! Cholery z Tobą można dostać ! > Albo się obraża, albo sam usiłuje dopiec ! Ta Twoja żona to z Tobą ma Krzyż > Pański ! > Meve, jak jesteś gdzieś blisko, to puknij go, proszę ! :o) Niestety, fizycznie niemożliwe :-))) > A tak swoją drogą, to rzeczywiście ciekawe, czy pracujecie gdzieś niedaleko ? > Ale numer? > > Dlaczego Bydgoszcz nie lubi Torunia ? O tym jeszcze nie słyszałam. Część Bydgoszczaków udaje, ze nie lubi Torunia i na odwrot. Sprawa jest długa i skomplikowana - sięga aż do średniowiecza, a bardziejj współcześnie - chodziło o żużel (sport). Ja osobiścię bardzo lubię Toruń, podoba mi się jako miasto, nie mam zbyt wielu znajomych Toruńczyków, ale jestem otawrta na kontakty :-))) > Ja wcale nie twierdzę że nie lubię Warszawy i Warszawiaków, mnie się po prostu > W-wa nie podoba ! A Kraków ma swój niezaprzeczalny urok, a tak na marginesie, > czy któreś z Was było kiedyś w Krakowie ? A tak na marginesie było ze trzy razy. Raz nawet spało w schronisku, raz zwiedzało Wawel itp., a raz zatrzyamło się na kawce przy Rynku w drodze do Wieliczki. Jadło obwarzanki ( czy tez precle),snuło się po Sukiennicach itp. Znam Kraków jako przejezdny turysta bardziej, mam zaliczone te najważniejsze punkty :-)) > > Meve, dzięki za informację dot. str, Sapkowskiego, właściwie prawie z niej nie > schodzę (oczywiście w chwilach relaksu między pracą,a ....pracą), jest tam > naprawdę dużo ciekawych informacji. I tak z ciekawości, czytałaś trylogię > Tolkiena ? Nie czytałam, bo zbyt ambitnie podeszłamdo sprawy - zaczełam czytac w oryginale i odłożyłam do czsu, kiedy będę miała wiecej czasu :-)))) No i nie mam. > Nala Mam propozycję, aby naszą miłą korenspondencje kontynuować na gruncie bardziej prywatnym - np. maile. Co Ty na to? Meve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO MEVE !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 12:53 Gość portalu: Meve napisał(a): > Nie czytałam, bo zbyt ambitnie podeszłamdo sprawy - zaczełam czytac w oryginale > i > odłożyłam do czsu, kiedy będę miała wiecej czasu :-)))) No i nie mam. > > Nala > Mam propozycję, aby naszą miłą korenspondencje kontynuować na gruncie bardziej > prywatnym - np. maile. > Co Ty na to? > Meve Jak nie czytałaś to radzę Ci przeczytać, jeśli spodobała Ci się saga Sapkowskiego, to tym bardziej urzeknie Cię Tolkien. Gwarantuję !!! I wcale nie musisz być taka ambitna. Mój email to : nala_mj@interia.pl Wydaje mi się że nasz kolega wiedźmin nas opuścił, hlip, hlip, hlip, ehhh... ! A wracając do Tolkiena, to radziłabym Ci (zresztą tak jak wcześniej Geraltowi) zacząć od "Hobbita". Może troszkę dziecięca lektura (podobno szkolna), ale za to później czytając trylogię wychodzą pewne powiązania. Geralt podobno kupił niedawno książkę gdzieś u Was. Jak masz czas, to odpowiedz na forum czy chcesz pisać na mój email ? Ewentualnie podasz mi swój. Pozdrawiam Cię. Nala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO MEVE !!! <<< IP: 217.97.138.* 14.11.01, 13:39 "Hobbit" może i jest literarurą dziecięcą, ale chyba jest z nim tak , jak z "Alicją w krainie czarów" (przynajmniej w moim przypadku). Przeczytałam , jako dziecko, doceniłam i rozsmakowałam się jako osobnik dojrzały. Przepraszam za wtręt do prawie prywatnej dyskusji i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: >>> DO MEVE !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:44 Kulturalne i sympatyczne wtrety nikomu chyba nie wadza(mam nadzieje, ze Nala i Geralt mysla tak samo), tez mam pare takich ksiazek, co wiekszosc uwaza za :dziecinne, nieambitne itp - np :"Krystyna, córka Lavransa" - Sigrid Undset, z wielka przyjemnoscia czytam po raz enty do dzisiaj ( a kości moje trzeszczą:- ))) Pozdrawiam Meve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO MEVE !!! <<< IP: 217.97.138.* 14.11.01, 13:51 A czytałas "Kroniki Narni"? Teoretycznie literatura dziecięca. Pożyczyłam od znajomej na zasadzie - będę chora - poproszę cos lekkiego ale ładnego. Cos fantastycznego. Polecam! Cos jeszcze z literatury nazwanej przeze mnie chorobową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO MEVE !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:56 Gość portalu: monia napisał(a): > "Hobbit" może i jest literarurą dziecięcą, ale chyba jest z nim tak , jak z "Al > icją w krainie czarów" > (przynajmniej w moim przypadku). Przeczytałam , jako dziecko, doceniłam i rozsm > akowałam się > jako osobnik dojrzały. Przepraszam za wtręt do prawie prywatnej dyskusji i pozd > rawiam. Witaj Monia ! Każdy kto jest miłośnikiem Tolkiena i Sapkowskiego (i nie tylko !!!) jest mile widziany na tym wątku. Na innych oczywiście też ! Pozdrawiam Cię serdecznie!!! Nala Skrobnij coś jeszcze, ja na razie "pędzę" przeczytać maila od Meve ! Pa, pa, zajrzę tu za chwilę. Nie odchodź daleko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO MEVE !!! <<< IP: 217.97.138.* 14.11.01, 14:07 wielbicielką Chmielewskiej (ale wczesnej - późniejsze są marniutkie), Musierowicz (bardzo się "wstydzę - ale kocham), tej, jak jej tam...skleroza nie boli , no od "Smażonych, zielonych pomidorów" , o!, Fanny Flagg, uff, no cóż, obawiam się , że jest to pełen przekrój tzw. literatury kobiecej (ale seriali brazylijskich nie oglądam - słowo. A Wy , żabcie zielone, co macie jeszcze na półeczkach, proszę przyznać się cioci Moni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: >>> DO MEVE !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 14:16 No zabciu :-))) tez Musierowicz, tez Chmielewska, a poza tym "Hebe, zaprzegajaca pawie", rozne "wspominki o...", a reszta juz chyba nie kobieca:- )): Gombrowicz, zupelnie niekobieca Gretkowska (to raczej z przypadku), Dzienniki Kisiela, O rany, no nie wiem, wakacje Mikołajka, przekroj dosc duzy, Dzienniki Nalkowskiej itd.itd. Wlasnie sie filozoficznie zastanowialm nad moja osobowoscia :-)) Pozdrawiam Meve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO MEVE !!! <<< IP: 217.97.138.* 14.11.01, 14:47 Do usłyszenia (przeczytania?)! Porzucam chwilowo miejsce pracy. Mam nadzieję , że jutro się spotkamy.Pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: NALA - CZAT Z REŻYSEREM WIEDŹMINA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.11.01, 11:30 A ja naiwna na tamtym watku pytam: "Gzdie ci mężczyźni?!?!?!" Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO GERALTA !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 11:58 Cześć, do poniedziałku !!! Szukaj nas??? na tym forum, na wątku związanym z wiedźminem. Coś się wymyśli. Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO MEVE !!! <<< ????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:38 Czyżbym była aż tak naiwna ??? Geralt zniknął i Meve????? też !!!!!!!! Co się dzieje ? Albo mnie ktoś nabił w butelkę, albo to jest zwykły??? zbieg okoleczności !??? Meve ! Jeżeli istniejesz, ujawnij się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: >>> DO MEVE !!! <<< ????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:41 15 mnut temu wyslalam Tobie maila, a wlasnie w tej chwili weszlam na strone, by Cie o tym powiadomic, pozdrowka Mave Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO MEVE !!! <<< ????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 14:03 Nie wiem co jest, ale nie mam Twojego maila ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Mail IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 14:09 No nie wiem, co sie dzieje, mi wzytsko tu pokazuje, ze zostal wyslany, bez zadnych problemow. Sprobuje jeszcze raz z innego konta. pozdrowka Meve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>>> DO MEVE I DO MONI !!!! <<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 14:45 Gość portalu: Meve napisał(a): > No nie wiem, co sie dzieje, mi wzytsko tu pokazuje, ze zostal wyslany, bez > zadnych problemow. > Sprobuje jeszcze raz z innego konta. > pozdrowka > Meve Meve ! NIEEEEEEEE !!!!!!!! Doszedł już !!! Przeczytałam, i też do Ciebie wysłałam. Dzięki ! Mam nadzieję że dojdzie bez problemu. Okazuje się, że gusty, dotyczące książek mamy zbliżone, Chmielewska (ta wcześniejsza), Musierowicz, "Mikołajek", itd. A co powiecie na W. Whartona ? Pozdrawiam Was i żegnam do jutra. Co "powiecie" na spotkanie na tym wątku ??? Pa, pa, muszę już znikać. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: >>>> DO MEVE I DO MONI !!!! <<<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 14:48 oki, do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ST Re: >>>> DO MEVE, NALI DO MONI !!! <<<< IP: *.chello.pl 15.11.01, 03:49 Witam panie! Oraz Geralta, oczywiście! Nalu, wprawdzie jeśli chodzi o Irka zupełnie się nie zgadzałyśmy, ale w sprawie książek jesteśmy prawie jednomyślne! Ja też uwielbiam ciągle Musierowicz i Chmielewską oraz Tolkiena (no i jeszcze parę innych nazwisk). Natomiast jeśli chodzi o Sapkowskiego, muszę się przyznać, że po przeczytaniu pierwszych czterech stron dałam sobie spokój. Ale sadząc z Waszych entuzjastycznych postów zrobiłam źle! W związku z tym mam pytanie: czy Wy też mieliście załamanie po pierwszych kilku stronach? Mikołajek też jest ok, a Wharton... moze być, ale tylko w "Ptaśku", "Tacie" i "Spóźnionych kochankach". Reszta jest dla mnie niestrawna. Pzdr. ST=Sachmet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: >>>> DO MEVE, NALI DO MONI !!! <<<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 09:38 Co do whartona - w 100 % popieram pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Mail IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 14:45 No i jak tam, doszedł??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 08:57 Witam w czwartek ! Cześć ST ! Was chyba jeszcze nie ma ? Jak się pojawicie, proszę o jakiś znak. ST ! Zawsze byłaś moją antagonistką, razem z tamtym towarzystwem, które poza obrzucaniem innych niezbyt wybrednymi epitetami, nie potrafiło po ludzku "porozmawiać". Cieszę się, że należysz do wymierającego gatunku osób czytających. Literatórę lekką, ale zawsze to słowo pisane. Sapkowskiego polecam, jeżeli lubisz fantasy, to saga powinna ci się podobać. Zacznij od I tomu opowiadań, potem Cię powinno wciągnąć. POzdrawiam wszystkich, czekam na jakieś małe "słówko". Nala P.S. Meve, czy dostałaś w końcu mojego maila ??? Pozdrowienia. N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 09:38 A dziekuje, dostalam W chwili przerwy odpisze Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 09:47 Gość portalu: Nala napisał(a): Literatórę > lekką, Oczywiście > literaturę < oczywiście, ale wpadka !!! Przepraszam !!! Nala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 10:40 Nie chcialam sie czepiac :-)))))) Udalam, ze nie zauwazylam. ..... Nic nie widzialam :-)))) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 11:06 Gość portalu: Meve napisał(a): > Nie chcialam sie czepiac :-)))))) > Udalam, ze nie zauwazylam. > ..... Nic nie widzialam :-)))) > Pa DZIĘKI !!! Wcale NIE BĘDĘ się tłumaczyć że to z rozpędu !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: 217.97.138.* 16.11.01, 10:14 "Dzień dobry, czy zastałem Jolkę?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: 217.97.138.* 16.11.01, 11:24 Ojej! Zostawiłyscie mnie samą? TAK CAŁKIEM??? Pozwolicie, że pogrążę się we łzach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 12:53 Gość portalu: monia napisał(a): > Ojej! Zostawiłyscie mnie samą? TAK CAŁKIEM??? Pozwolicie, że pogrążę się we łza > ch... Cześć Monia ! Ja dopiero teraz dotarłam do pracy, ale mam takie urwanie głowy, że będę (może ???) zaglądać tu bardzo rzadko, przepraszam. "Spotkajmy" się w poniedziałek, dobrze ????? Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: >>> DO MEVE, MONI !!! <<< IP: 217.97.138.* 16.11.01, 13:44 Zyczę Ci Nalu lepszego piątku, niż mój czwartek. Chociaż nie ma to jak sobota i niedziela, prawda? Do poniedziałku - buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś