Gość: muniek IP: *.gazeta.pl 05.04.01, 17:22 Ogląda to ktoś wogóle? Ja nie oglądam bo Polsat ma słabą jakość obrazu. Szkoda mi wzroku a mam już -3 dioptrie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sadam Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.01, 22:08 Straszna nędza, nawet nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misior Re: IP: 156.17.205.* 09.04.01, 15:42 a ogląda, ogląda - jak puszczają w tvn reklamy - patrz ostatni nr "Polityki" ("krzywa rośnie, babciu, krzywa rośnie"...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: IP: 192.168.0.134, 195.116.247.* 09.04.01, 15:45 Oglądałem, oglądałem, ale uwierzcie mi - szkoda czasu. Żałosna imitacja BB z typową dla polsatu fantazją. Oglądać na czczo. Przed oglądaniem przygotować woreczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: IP: 10.1.15.* / 193.170.198.* 24.04.01, 17:47 Gość portalu: Remo napisał(a): > Oglądałem, oglądałem, ale uwierzcie mi - szkoda czasu. Żałosna imitacja BB z > typową dla polsatu fantazją. Oglądać na czczo. Przed oglądaniem przygotować > woreczek. nie lubie ani BB ani DS, choc dla proby obejrzalam obydwa. Roznice pomiedzy nimi sa dosc spore, wiec (tak na marginesie) TVN nie ma sie nawet co wysilac i oskarzac Polsatu o plagiat, bo przegra z kretesem. To tak jakby CNN procesowal sie z wszystkimi tymi, ktorzy nadaja wiadomosci. Co dalej, DS tez sa niewiele warte, ale tam przynajmniej uczestnicy maja jakies zadania i znajdujac sie w specjalnie przygotowanym otoczeniu bardziej postrzegaja swoj udzial jako zabawe a nie walke o forse. I mysle, ze nie jest to tak wyczerpujace (?, nie wiem, czy to dobre slowo) dla psychiki jak BB. Choc generalnie to zenada i to zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: IP: 195.116.71.* 27.04.01, 12:13 A! co ty wypisujesz o DS: "bardziej postrzegaja swoj udzial jako zabawe a nie walke o forse" To wlasnie tam na kazdym kroku pamieta sie o forsie; raz, kiedy siedzi sie w "bidzie" i zarabia, potem, kiedy idzie sie "w palace" i sie traci. No i stawka w DS jest okragly milionik a nie polowa tego, jak w BB. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluszka Re: Nie ogladajecie dwoch swiatow!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 17:57 Ja juz na pewno nie bede, odkad panowie zastanawiali sie nad rozowymi prosiakami , ktorego z nich trachnac siekiera i gdzie Miluszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Un - J Re: Dwa Światy IP: *.unregistered.formus.pl 25.04.01, 09:42 Poczytajcie recenzję K.Lubelskiej w 17 nr "Polityki" lub w "polityka.onet.pl/recenzje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Un -J Re: Dwa Światy IP: *.unregistered.formus.pl 25.04.01, 10:11 Luknijcie jeszcze do dzisiejszego "Superekspresu" - dwóch gości ściganych przez komornika!!! Odpowiedz Link Zgłoś