Dodaj do ulubionych

A mnie Gulczas zaimponował...

30.05.01, 17:03
Cokolwiek by nie mówić na temat słynnego już chamstwa Piotra Gulczyńskiego,
muszę przyznać, że w niedzielę mi zaimponował. Sposób, w jaki postawił się
realizatorom BB, żądanie, aby przyjaciele mogli go odprowadzić, odwaga, z jaką
ujawnił swoistą "nieszczelność domu" (mowa o wysłanym liście, o łatwości
przemycenia telefonu i wysyłania SMS-ów ze środka), naprawdę mi zaimponował. Z
drugiej strony, żałuję, że pozostali mieszkańcy nie pokazali charakteru - ja
na ich miejscu zbuntowałabym się i wyszła odprowadzić Piotra wbrew zakazowi -
gdyby wszyscy się na to zdecydowali, nie mogliby ich przecież wywalić
wszystkich! A tak... trochę głupio...
Obserwuj wątek
    • Gość: Gulczas Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: 217.153.35.* 30.05.01, 17:05
      alicjab napisał(a):

> Cokolwiek by nie mówić na temat słynnego już chamstwa Piotra Gulczyńskiego,
      > muszę przyznać, że w niedzielę mi zaimponował. Sposób, w jaki postawił się
      > realizatorom BB, żądanie, aby przyjaciele mogli go odprowadzić, odwaga, z jaką

Ale Big Brader zadzwonil w kilka miejsc, pogadal z psychologiem i Gulcio
      zapomnial o przyjaciolach w mgnieniu oka.
      • Gość: Asterion Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: *.umcs.lublin.pl 30.05.01, 19:09
        A WIECIE,CZYM MNIE ON ZAIMPONOWAL?TYM,ZE MIAL ODWAGE
        MOWIC TO.O CZYM INNI BALI SIE NAWET POMYSLEC!
    • tassman Re: A mnie Gulczas zaimponował... 31.05.01, 08:45
      szkoda ze go nie wywalili za wsiarz przy całej Polsce.
      • Gość: Lidka Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: 195.116.71.* 31.05.01, 08:52
        tassman napisał(a):

> szkoda ze go nie wywalili za wsiarz przy całej Polsce.

Tassman, kochanie, nie kazdy musi byc typem "macho",jak Gulczas.
        Takich jak ty, zakompleksionych mezczyznopodobnych, jakby dobrze poszukac, tez
        jest za co lubic....
        pa. nie doluj sie; moze dostaniesz szanse na meskosc w drugim wcieleniu!
        • Gość: Momo Re: A mnie Gulczas zaimponował...-Do Lidki IP: *.cezex.pl 31.05.01, 09:06
          Gość portalu: Lidka napisał(a):
          >
          > Tassman, kochanie, nie kazdy musi byc typem "macho",jak Gulczas.
          > Takich jak ty, zakompleksionych mezczyznopodobnych, jakby dobrze poszukac, tez
          > jest za co lubic....
          > pa. nie doluj sie; moze dostaniesz szanse na meskosc w drugim wcieleniu!

Lidka, czemu ty tak poniewierasz facetami(słownie)????? Najpierw mnie zwyzywałaś
          jako domniemanego chłopa bez jaj {jak na razie nie doczekałam się
          przeprosin:)))))))}, a teraz wyżywasz się na Tassmanie, bo śmie się sprzeciwić
          Twoim poglądom. Czy ktoś cię skrzywdził biedaczko, że teraz tak ziejesz
          niechęcią, czy po prostu chłop ci nie robi dobrze i musisz się wyżyć na forum
          chociaż w taki sposób?????
          Pozdawiam

• Gość: ona Re: A mnie Gulczas zaimponował...-Do Lidki IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.05.01, 09:59
            Gość portalu: Momo napisał(a):

> Gość portalu: Lidka napisał(a):
            > >
            > > Tassman, kochanie, nie kazdy musi byc typem "macho",jak Gulczas.
            > > Takich jak ty, zakompleksionych mezczyznopodobnych, jakby dobrze poszukac,
            > tez
            > > jest za co lubic....
            > > pa. nie doluj sie; moze dostaniesz szanse na meskosc w drugim wcieleniu!
            >
            > Lidka, czemu ty tak poniewierasz facetami(słownie)????? Najpierw mnie zwyzywała
            > ś
            > jako domniemanego chłopa bez jaj {jak na razie nie doczekałam się
            > przeprosin:)))))))}, a teraz wyżywasz się na Tassmanie, bo śmie się sprzeciwić
            > Twoim poglądom. Czy ktoś cię skrzywdził biedaczko, że teraz tak ziejesz
            > niechęcią, czy po prostu chłop ci nie robi dobrze i musisz się wyżyć na forum
            > chociaż w taki sposób?????
            > Pozdawiam
            >

chyba to drugie. ja tez sie nie doczekalam przeprosin od Lidki, na mnie sie tez
            przejechala, chociaz facetem nie jestem, za to bez jaj - fakt.
            moze ma taki okres ciezki... wybaczmy jej.
            Lidko, bardzo cie lubimy!
            pozdrawiam.
          • Gość: Lidka Re: A mnie Gulczas zaimponował...-Do Momo IP: 195.116.71.* 31.05.01, 10:14

> >
            > Lidka, czemu ty tak poniewierasz facetami(słownie)????? Najpierw mnie zwyzywała
            > ś
            > jako domniemanego chłopa bez jaj {jak na razie nie doczekałam się
            > przeprosin:)))))))}, a teraz wyżywasz się na Tassmanie, bo śmie się sprzeciwić
            > Twoim poglądom. Czy ktoś cię skrzywdził biedaczko, że teraz tak ziejesz
            > niechęcią, czy po prostu chłop ci nie robi dobrze i musisz się wyżyć na forum
            > chociaż w taki sposób?????
            > Pozdawiam
            >

Momo, "wrzuc na luz", jak mawia Picia.
            Przeciez na tym forum lata takie miecho, ze moje "wypociny" na zasadzie taniego
            kontrastu, moga uchodzic za balsam!
            Reaguje dosc szybko na posty, ktore mnie porusza i czasami "nadgryzam jaja", ale
            mysle, ze ZUPELNIE, to jeszcze nikomu nie przegryzlam.
            Gdybym nie lubila facetow, nie sympatyzowalabym z Gulczasem, ktory nie jest moim
            wzorcem mena, ale ruszaja mnie argumenty, jakimi posluguja sie ludki nakladajace
            na niego coraz swiezsze warstwy gowna- wiec wysnulam (na swoj uzytek) taka
            hipoteze, ze widocznie maja oni stlamszone ego, co odreagowuja na forum w temacie
            np."Wypierdolic chama Gulczasa".
            Dla wyjasnienia dodam, ze oprocz Piotra, rowniez Ala cieszy sie moja (ale nieco
            mniejsza) sympatia.

Jesli poczules sie urazony Momo, to sorry, I<m really worry.
            pozdrawiam Cie.
            Za Piotrem
            • Gość: Tweed Re: A mnie Gulczas zaimponował...-Do Momo IP: 217.153.114.* 31.05.01, 10:25
              >
              > Reaguje dosc szybko na posty, ktore mnie porusza i czasami "nadgryzam jaja", al
              > e
              > mysle, ze ZUPELNIE, to jeszcze nikomu nie przegryzlam.
              > Gdybym nie lubila facetow, nie sympatyzowalabym z Gulczasem, ktory nie jest moi
              > m
              > wzorcem mena, ale ruszaja mnie argumenty, jakimi posluguja sie ludki nakladajac
              > e
              > na niego coraz swiezsze warstwy gowna- wiec wysnulam (na swoj uzytek) taka
              > hipoteze, ze widocznie maja oni stlamszone ego, co odreagowuja na forum w temac
              > ie
              > np."Wypierdolic chama Gulczasa".

A mnie sie na przyklad wydaje, ze to Gulczas odreagowuje swoje kompleksy chowajac sie za maseczka
              twardziela i luzaka.
        • Gość: ja Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: *.waw.prokom.pl 31.05.01, 09:08
          Co Lidzia, tez uwazasz jak moja malzonka, ze
          "zeby faceta kochac musi miec w sobie przynajmniej troche ze skurwysyna " ?

A najlepiej zeby od czasu do czasu gwalcil, ale za zgoda, a nie naprawde ?
          • Gość: Tweed Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: 217.153.114.* 31.05.01, 09:48
            Gość portalu: ja napisał(a):

> Co Lidzia, tez uwazasz jak moja malzonka, ze
            > "zeby faceta kochac musi miec w sobie przynajmniej troche ze skurwysyna " ?
            >
            > A najlepiej zeby od czasu do czasu gwalcil, ale za zgoda, a nie naprawde ?

I zeby mial tluste wlosy, brudno za paznokciami i smierdzial potem.
    • Gość: Tweed Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: 217.153.114.* 31.05.01, 09:49
      alicjab napisał(a):

> Cokolwiek by nie mówić na temat słynnego już chamstwa Piotra Gulczyńskiego,
      > muszę przyznać, że w niedzielę mi zaimponował. Sposób, w jaki postawił się
      > realizatorom BB, żądanie, aby przyjaciele mogli go odprowadzić, odwaga, z jaką
      > ujawnił swoistą "nieszczelność domu" (mowa o wysłanym liście, o łatwości
      > przemycenia telefonu i wysyłania SMS-ów ze środka), naprawdę mi zaimponował. Z
      > drugiej strony, żałuję, że pozostali mieszkańcy nie pokazali charakteru - ja
      > na ich miejscu zbuntowałabym się i wyszła odprowadzić Piotra wbrew zakazowi -
      > gdyby wszyscy się na to zdecydowali, nie mogliby ich przecież wywalić
      > wszystkich! A tak... trochę głupio...

A dla mnie zachowal sie jak gowniarz w piaskownicy, ktorego mam wola juz do domu i zabiera mu
      foremki. A maly Piotrus krzyczy: "oddaj moje grabki, bo nie bede jadl obiadu". Zenada.
      • Gość: Tweed Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: 217.153.114.* 31.05.01, 09:50
        >
        > A dla mnie zachowal sie jak gowniarz w piaskownicy, ktorego mam wola juz do dom
        > u i zabiera mu
        > foremki. A maly Piotrus krzyczy: "oddaj moje grabki, bo nie bede jadl obiadu".
        > Zenada.

I jeszcze mowi: "i tak nasikalem do piasku".
        • Gość: adam_ski Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: 195.94.222.* 31.05.01, 10:56
          Witam,

hi, hi... Dosadnie napisane, ale dokładnie tak. Co by nie mówić o metodach
          psychologów pracujących przy BB, to są skuteczni: Brat nagle zmienia ton na
          rozkazujący i już niewiele brakowało, ale Piotr wytrzymał napięcie; kryzys,
          nagle odzywa się dziewczyna i już Piotruś miękki i posłuszny, dzieciak puszcza
          się płotu i daje prowadzić za rączkę.
          Powiecie - to fajnie, że tak kocha swoją Paulę, jest super i tak dalej. To co,
          nie wiedział, że ona będzie w studio? To po co robił cyrk z opóźnianiem
          wyjścia, w dodatku kompletnie nieskutecznym? Albo mu jest do niej spieszno,
          albo nie.
          Natomiast to całe gadanie o nieszczelnościach w domu - sukinsyn, no, znów ktoś
          chce upieprzyć Picię? Co oni się tacy gadatliwi robią po wyjściu? Może to efekt
          izolacji? Widać było w tej całej rozmowie z MieciuGoOffem, że facet łaknie
          uznania, musi się dowartościować, jak może. Ja taki bunt przechodziłem, jak
          miałem 16 lat (rany, kiedy to było...).

Nb. rozmawialiśmy z kumplem o motocyklistach - kumplach Gulczasa, m.in. czemu
          są tacy milczący. Kumpel zasugerował, że lepiej milczeć i uchodzić za imbecyla,
          niż się odezwać i potwierdzić tym tę smutną prawdę...;-)))

pzdr

adam_ski

PS. 'Zen i sztukę konserwacji motocykla' znam na pamięć.
          • Gość: ona Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: *.ppp.polbox.pl 31.05.01, 13:22
            to prawda ze gulczas laknal uznania, ale z drugiej strony chyba jednak rozwalal
            troche system od srodka. czyz nie milo bylo popatrzec jak miecugow glupieje i
            nie wie co powiedziec?
            • Gość: ona Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.06.01, 12:21
              Gość portalu: ona napisał(a):

> to prawda ze gulczas laknal uznania, ale z drugiej strony chyba jednak rozwalal
              >
              > troche system od srodka. czyz nie milo bylo popatrzec jak miecugow glupieje i
              > nie wie co powiedziec?

to nie ja to napisalam, prosze sie mna nie podpisywac.
              ona.
    • krotki Re: A mnie Gulczas zaimponował... 31.05.01, 10:25
      oglądam tylko w niedziele BB bo intersuje mnie zawowanie przegrywającego i
      tutaj zdecydowanie najgorzej wypał Gulczas. nNe dochował reguł gry i
      przegrawszy w dość małostkowy sposób sie mścił, puściły mu nerwy bo był tak
      pewny że wygra.
      Czytając sąsiednie forum myśle że jest jeszcze gorzej to nie ktoś wysyła SMS-y
      ale TVN ad a do z manipuluje aby był oglądalność
      przecież tu chodzi o naprawde grube pieniądze
      • Gość: kasiak Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.01, 14:09
        Kto nie dochowuje reguL gry: Gulczas, czy BB? Kto powiedział najpierw "dobrze,
        moga wyjsc" a potem "mieszkancy zostaja w domu"? Tylko Gulczas potrafil sie
        buntowac i to chyba jest troszke wazne: po wyjsciu Pici, w pokoju zwierzen
        (wiadomosci z Cyfry) wkurzyl sie okrutnie - i zaraz transmisja przerwana. poza
        tym Gulczas mowiac o przemycaniu listow zadnych zasad nie lamal, przynajmniej w
        wiekszym stopniu niz inni (Karolina np, od rodziny dostala kroliczka na
        Wielkanoc z wiadomosciami z zewnatrz - czy ktos w ogole o tym wie? Malgoska
        caly czas gada o nominacjach w sposob jednoznaczny wskazujac na swoje typy,
        Manuela wczoraj tez wygadala sie Klaudiemu.
        Poza tym ja lubilam Gulczasa, mimo "chamstwa" uwazam, ze ma charakter a
        niestety ludzie wola przecietnosc, bo tak im latwiej patrzec na siebie przy
        porownywaniach.
        A w ogole bardziej chamski i agresywny bywa Janusz (pompki jako sposob na
        stres) i uladzony usmiech - wolalabym z nim nie zostac sam na sam.
        • Gość: Tweed Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: *.grey.com.pl 31.05.01, 14:52
          > A w ogole bardziej chamski i agresywny bywa Janusz (pompki jako sposob na
          > stres) i uladzony usmiech - wolalabym z nim nie zostac sam na sam.

Faktytcznie, pompki to szczyt chamstwa i agresji. Powinni go za to zamknac.
          • Gość: kasiek Re: A mnie Gulczas zaimponował... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 00:20
            Gość portalu: Tweed napisał(a):

> Faktytcznie, pompki to szczyt chamstwa i agresji. Powinni go za to zamknac.
            To skrot myslowy: agresji utajonej, wyladowywanej przez wysilek fizyczny. Taka
            agresja wybucha zupelnie niespodziewanie. a co do zamykania Janusza - za pompki
            pewnie nie a poza tym i tak jest juz zamkniety, no nie?
    • Gość: Momo Re:Raz jeszcze DO LIDKI IP: *.cezex.pl 31.05.01, 10:29
      Lidziu, dziecino, czemu z uporem maniaka robisz ze mnie faceta. JESTEM KOBIETĄ
      I JESTEM Z TEGO DUMNA!!!!!!!!!
      A ty niezbyt dokładnie czytasz posty (zobacz temat:Moze jeszcze raz o Piotrze),
      zwłaszcza te adresowane do Ciebie.
      Rozumiem, że się emocjonujesz i stajesz w obronie uciśnionych i dajesz wyraz
      swojemu oburzeniu, ale wczytuj się w to co piszą inni. Ja na prawdę nie chcę
      być facetem i proszę nie pisz do mnie w rodzaju męskim:)))))))))))))))
      Pozdrowionka.
      • Gość: Lidka Re:Raz jeszcze DO Momo IP: 195.116.71.* 31.05.01, 12:14

> Lidziu, dziecino, czemu z uporem maniaka robisz ze
        mnie faceta. JESTEM KOBIETĄ
        > I JESTEM Z TEGO DUMNA!!!!!!!!!
        > A ty niezbyt dokładnie czytasz posty (zobacz
        temat:Moze jeszcze raz o Piotrze),
        >
        > Ja na prawdę nie chcę
        > być facetem i proszę nie pisz do mnie w rodzaju
        męskim:)))))))))))))))
        > Pozdrowionka.

No, Momo, tu dalam plame jak radio (W Szczecinie jest
        Radio-Plama).
        Przepraszam "kobitke" Momo. Uff...ale te pseuda sa
        mylace; nie wiem dlaczego wbilam sobie do glowy,ze na
        haslo: Momo, odzew jest na 100 proc.: facet.
        Pozdrawia Cie na 100 proc."baba"- Lidka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka