Gość: www! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 23:26 JEŻELI UWAŻA SIĘ ZA KATOLICZKĘ TO CZEGO JUŻ Z DRUGIM FACETEM ( NADZIANYM KASĄ ) ŻYJE BEZ ŚLUBU I PIERDOLI SIE PO KĄTACH ??. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olo Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.oliwa.gda.osk.pl 31.05.01, 13:56 pytam dokladnie o to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biniu Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.przezmierowo.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 01:48 Gość portalu: www! napisał(a): > JEŻELI UWAŻA SIĘ ZA KATOLICZKĘ TO CZEGO JUŻ Z DRUGIM FACETEM ( NADZIANYM KASĄ ) > > ŻYJE BEZ ŚLUBU I PIERDOLI SIE PO KĄTACH ??. No to zapytaj się księdza w Twojej parafii. Ma ciebie uczyć moralności - a ilu ma swoje kobiety które traktują gorzej niż paskudnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 07:06 Gość portalu: biniu napisał(a): > > JEŻELI UWAŻA SIĘ ZA KATOLICZKĘ TO CZEGO JUŻ Z DRUGIM FACETEM ( NADZIANYM > > KASĄ ) ŻYJE BEZ ŚLUBU I PIERDOLI SIE PO KĄTACH ??. > > No to zapytaj się księdza w Twojej parafii. Ma ciebie uczyć moralności - > a ilu ma swoje kobiety które traktują gorzej niż paskudnie!!! Ze sie wtrace (bo mi pozy Alicji wlasciwie nie przeszkadzaja, przy fochach i nastrojach oraz maskach innych uczestnikow), ale tu akurat... ci, ktorzy leja swoje baby czy spia z 5 w jednym tygodniu nie chodza poboznie do kosciolka, a juz na pewno nie czytaja codzien bibli, ani zarliwie sie nie modla. Chyba, ze wlasnie na pokaz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 15:20 A ja znam i slyszalam o takich co dokladnie tak robia: zarliwie sie modla w kosciolku, a przychodza do domu i znecaja sie nad zonami i dziecmi, sa chamscy, wredni etc. (pewien koscielny z sasiedztwa). Oczywiscie nie tylko mezczyzni sa tacy zaklamani, ale i fura bab. No niestety, ale spotkalam sie z takimi przypadkami. Co nie znaczy, ze wszyscy religijni ludzie sa tacy, po prostu niektorzy wyciagaja falszywe wnioski i traktuja modlitwe w ten wlasnie sposob. A , jak powiedzial jakis madry ksiadz (nie pamietam kto, ktos mi cytowal): modlitwa to cale zycie czlowieka, sposob w jaki zyje... A nie klepanie paciorkow. A poza tym czy to wazne czy Alicja to katoliczka czy nie katoliczka? Jest wielu ludzi, ktorzy czynia wiele dobrego na tym swiecie, dla ludzi, dla zwierzat, dla roznych istot (:-)), sa czesto lepsi od tych co chodza do kosiola codziennie i spowiadaja sie raz na pare dni. No coz, czesto mieszkaja ze soba bez slubu, choc bywa, ze sa katolikami (ale przeciez o tym decyduja na poczatku rodzice, nieprawdaz?). Ale czy tylko katolicy wierza w Boga?? Tak sie rozpisalam, ale nie chcialam w tym liscie bronic Alicji, bo jej nie znam i nie beda po pozorach oceniac. Chialam natomiast dodac tu od siebie: katolik czy nie, zawsze to czlowiek, ktory moze byc dobry a moze byc zly. Nie oceniajmy po pozorach. Pozdrowienia a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 11:08 Gość portalu: a napisał(a): > A ja znam i slyszalam o takich co dokladnie tak robia: zarliwie sie modla w > kosciolku, a przychodza do domu i znecaja sie nad zonami i dziecmi, sa chamscy, > wredni etc. (pewien koscielny z sasiedztwa). Przeciez napisalem wyraznie: chyba ze na pokaz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trexx Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.grey.com.pl 01.06.01, 15:30 Gość portalu: www! napisał(a): > JEŻELI UWAŻA SIĘ ZA KATOLICZKĘ TO CZEGO JUŻ Z DRUGIM FACETEM ( NADZIANYM KASĄ ) > > ŻYJE BEZ ŚLUBU I PIERDOLI SIE PO KĄTACH ??. No, najwiekszy grzech to to,ze facet jest nadziany kasa. Co Cie to obchodzi, z kim zyje i gdzie sie pierdoli. Przynajmniej nie tuli sie do wszystkich facetow w BB, jak te inne, "porzadne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 23:20 Te porządne - nie obnoszą sie z tym, że są wiernymi katoliczkami, nie klękają na pokaz do kamery. A co dotego - Co mnie to obchodzi ? - To sam jestem katolikiem i pewne zasady moralne zobowiązują do tego aby się zachowywać i żyć jak katolik - Jeśli się nim ktoś publicznie deklaruje być !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.chomiczowka.net.pl 03.06.01, 23:38 wlasnie, zadna inna z bb nie robi takich wieczornych pokazow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trexx Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.grey.com.pl 04.06.01, 14:38 Gość portalu: k napisał(a): > Te porządne - nie obnoszą sie z tym, że są wiernymi katoliczkami, nie klękają > na pokaz do kamery. A co dotego - Co mnie to obchodzi ? - To sam jestem > katolikiem i pewne zasady moralne zobowiązują do tego aby się zachowywać i żyć > jak katolik - Jeśli się nim ktoś publicznie deklaruje być !. Nie slyszalem, zeby sie deklarowala, zeby komukolwiek cos mowila (oczywiscie, nie ogladalem wszystkich czesci). Alicja w ogole nie rozmawia na temat wiary z nikim. I bardzo dobrze, to jest jej prywatna sprawa i nic nikomu do tego. Tak samo, jak do tego, czy sie modli, czy nie. Nie Ty jestes od obwiniania, rozgrzeszania i decydowania, kto jest godny miana Katolika, a kto nie. Pilnuj siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 23:55 Gość portalu: Trexx napisał(a): > Gość portalu: k napisał(a): > > > Te porządne - nie obnoszą sie z tym, że są wiernymi > katoliczkami, nie klękają > > na pokaz do kamery. A co dotego - Co mnie to obchodzi > ? - To sam jestem > > katolikiem i pewne zasady moralne zobowiązują do tego > aby się zachowywać i żyć > > jak katolik - Jeśli się nim ktoś publicznie deklaruje > być !. > > Nie slyszalem, zeby sie deklarowala, zeby komukolwiek > cos mowila (oczywiscie, nie ogladalem wszystkich > czesci). Alicja w ogole nie rozmawia na temat wiary z > nikim. I bardzo dobrze, to jest jej prywatna sprawa i > nic nikomu do tego. Tak samo, jak do tego, czy sie > modli, czy nie. Nie Ty jestes od obwiniania, > rozgrzeszania i decydowania, kto jest godny miana > Katolika, a kto nie. Pilnuj siebie. Skoro nie oglądałeś wszystkich odcinków, bądż nie oglądałeś na żywo BB, to dlaczego jesteś taki pewien ?. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Alicja - katoliczka ?. IP: 203.202.95.* 04.06.01, 08:26 Czyz to nie jest norma wsrod katolikow? Np. Natalia Kukulska dedykuje plyty papiezowi, a puszczala sie przed slubem tak, ze nawet wpadla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Re: Alicja - katoliczka ?. IP: 195.94.222.* 04.06.01, 12:19 8-)))))))))))) Ładne....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 12:29 No wlasnie to samo mnie zastanawia? Skoro codziennie leczy i sie modli lub refleksuje sie poprzez modlitwe, a takze probuje uporac sie z problemem nominacji poprzez medytacje to dlaczego zyje w stalym zwiazku bez slubu? Dziob w ciub, na kolana i pierwsza lezaca krzyzem w oczekiwaniu na wielka kase!!! Alicja Klecznik? Nie rozumiem tego naszego spoleczenstwa, ktore upaja sie powierzchownoscia bez analizowania charakterow. Moze Polakow tak bardzo zaslepia srebro i zloto no i te krzyze- wisiory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.complex.com.pl 04.06.01, 12:40 Gość portalu: www! napisał(a): > JEŻELI UWAŻA SIĘ ZA KATOLICZKĘ TO CZEGO JUŻ Z DRUGIM FACETEM ( NADZIANYM KASĄ ) > > ŻYJE BEZ ŚLUBU I PIERDOLI SIE PO KĄTACH ??. Odrazu można poznac że napisł(a) to "PRAWDZIWY KATOLIK I CHRZEŚCIJANIN", ktory nikomu niczego nie zazdrosci i idzie z pokorą i życzliwością przez życie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lama Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.surfland.com.pl 04.06.01, 12:43 Ludzie!!! O czym wy mówicie??!! W Polsce jest nie więcej niż 30 procent katolików (a może i mniej), więc dajcie sobie spokój. Nie macie prawa NIKOGO oceniac! Jakby w Polsce było 95 procent katolików (bo chyba tak zawsze się mówi) to nie byłoby miejsca na alkoholizm, narkomanie, prostytucje, morderstwa, przemoc w rodzinie,... itd. Polacy po prostu z natury sš hipokrytami: ochrzczony katolik, mówi o sobie katolik, a to co robi to wszyscy widzimy. Więc dajcie sobie spokój z ocenianiem Alicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 12:52 No własnie o to chodzi! O rozbieznosc miedzy znaczeniem ideologii katolickiej a obluda jaka charakteryzuje sie Polak. I to mnie wkurza . A oceniam Alicje i neguje jej zachowanie bo mi zal Klaudiusza, ktory jest szczerym, sympatycznym misiem. Po prostu bardziej szanuje ludzi szczerych. I poza tym wkurza mnie ten cholerny BB i pozerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.chello.pl 04.06.01, 12:59 To czy ona modli sie szczerze, czy na pokaz tego chyba nigdy sie nie dowiemy. Jest jednakze najbardziej poukladana kobieta w BB, jest ladna, ma klase i jest uporzadkowana wewnetrznie oraz zdyscyplinowana. Widac bylo, kiedy robili prezentacje mody, ze Alicja poruszala sie z klasa doswiadczonej modelki, wiec nie jest prawda co inni pisali. ze pracowala we Wloszech w burdelu. Nie nalezy jej zazdroscic strojow, bo z pewnoscia na nie zapracowala. Niech kazdy facet odpowie sobie z kim wolalby sie umowic; z Alicja czy z Manuela. Jezeli modli sie wieczorem, to traktowalbym to jako chwile skupienia i rozmowy z Bogiem - wielu ludzi tego potrzebuje, nie zaleznie od tego, jak sie zachowuja w ciagu dnia. Jezeli bym cos Ali zarzucil, to to, ze w dyskusjach zbyt czesto uzywa slowa "my to", my tamto. Poza tym jets OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k? Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 14:25 Zdaje się, że powiem mojemu katolicyzmowi -Pa, pa. No cóż, zostałam ochrzczona, rodzice mnie wychowali jako katoliczke (tzn. nie robili wielu wysilkow w tym wzgledzie, ale zawsze bylo wiadomo, ze jestesmy katolikami). Teraz mieszkam z narzeczonym pod jednym dachem, spimy w jednym łóżku. Zamierzamy sie pobrac w niedalekiej przyszlosci. Tylko ze co ja mam o sobie teraz mowic? Jestem katoliczka czy nie? Moze jestem bez "przydzialu" w tej chwili? A może juz tylko bede siebie nazywac chrzescijanką... Wracajac do Alicji: czy ona deklarowala sie ze swoim katolicyzmem, czy mowila na glos, ze jest katoliczka? Ja nie slyszalam, ale tez nie ogladam BB codziennie. Pozdrawiam wszystkich na forum (tych zlych i tych dobrych :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Alicja - katoliczka ?. IP: 213.77.27.* 04.06.01, 15:30 Myślisz, że jesteś pierwsza czy ostatnia, któa śpi ze swoim narzeczonym ? Nie wymyśliłaś prochu ani Ameryki. I tak się dzieje również w innych wyznaniach i nie ma co szufladkować. Czyżby muzułmanka mogła (ale tylko z Arabem bo jak z Europejczykiem to ukamieniują - znam taki przypadek) sypiać a katoliczka nie ? Warto też się zastanowić nad taką kolejnością: narzeczony albo narzeczonej się znudzi partner i następny związek. Potem następy. I jeszcze jeden. A potem na ulicy idzie grupa ludzi i mówią sobie. Z tą sypiałem. Ja też. I ja. To ustalmy w jakiej kolejności bo kto pierwszy ten lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torment Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.acn.waw.pl 07.06.01, 00:28 Gość portalu: ptys napisał(a): Niech kazdy facet > odpowie sobie z kim wolalby sie umowic; z Alicja czy z Manuela. > Jezeli modli sie wieczorem, to traktowalbym to jako chwile skupienia i rozmowy > z Bogiem - wielu ludzi tego potrzebuje, nie zaleznie od tego, jak sie zachowuja > w ciagu dnia. > Jezeli bym cos Ali zarzucil, to to, ze w dyskusjach zbyt czesto uzywa slowa "my > > to", my tamto. Poza tym jets OK. szczerze mowiac to ja juz wole posiedziec z Manuela. Pogadac i sie posmiac wspolnie, bo z Alicja ... tylko ja bym sie smial ... z niej. Chyba ze kolega Ptys piszac umowic mial na mysli przespac ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Alicja - katoliczka ?. IP: *.chello.pl 04.06.01, 15:03 Bo jej wiara jest wiarą, nie podporządkowaniem Kościołowi i jego bzdurnym zakazom. Niby dlaczego nie ma modlić sie w domu BB jeżeli robi normalnie u siebie? To własnie, jej ciche modlitwy i brak częstych napomknięć o swej wierze (tylko gdy ma to sens i racje bytu w danej sytuacji) przekonuje mnie że jest autentyczna, nie udaje jak reszta tej gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Alicja - katoliczka ?. IP: 213.77.27.* 04.06.01, 15:22 Po pierwsze: to tylko nie katoliczki mogą pierdolić się po kątach a katoliczki nie ? To jest dyskryminacja ! Po drugie: nie sądzę aby pierdoliła się po kątach bo by sobie narobiła siniaków. Myślę, że preferuje jednak wygodny tapczan lub łóżko. Odpowiedz Link Zgłoś