lubie.blekit 08.12.07, 18:47 więc bumerang powrócił...Wyrzucono plebejską publiczność,playback wyeliminował fałsze Nataszy:) i...jak nie drzwiami ,to oknem... czy to się może udać?Czy można zrobić karierę, drażniąc publiczność??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginny22 Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 08.12.07, 19:07 Na pewno można jechać od 10 lat na tym samym pomyśle - przecież JJ już zrobił spektakle o piosenkach z międzywojnia, lat 60. i 70., więc dlaczegóz nie zrobić tego samego jeszcze raz, i jeszcze raz i tak do bólu (widzów)? Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 Mowa o tym wczorajszym syfie na jedynce? 08.12.07, 19:10 Czy juz naprawde z Urbanskiej chca zrobic kompletna idiotke dajac jej taka mase kiczu do zaspiewania? Niech zdecyduje sie co w koncu chce spiewac, biesiade,swing,lata 50-te czy gnioty pokroju Modern Talking.Bo wczoraj widzialem ja przez chwile (jak to byla ona,zmeczony ogldajacy przez 5/10 jeszcze przy piwie przysypiajacy wiec moge sie mylic) w przebojach dla babc.Tam jej jeszcze nie bylo.A co bedzie gdy to nie wypali?(a najprowdopodobniej tak bedzie) gdzie wsadza wtedy Natasze? Czy bedzie Natasza hip-hopowa czy Natasza metalowa? A moze Natasza sakralna? zapraszam do udzialu w quizie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Mowa o tym wczorajszym syfie na jedynce? 08.12.07, 19:20 Zaczynam się obawiać, że dla tzw.kariery zaśpiewałaby w Radiu M:) oczywiście teksty znane i śpiewane wcześniej, bo z książeczki do nabożeństwa, gdyż jak widać stawia na cudze teksty i przeboje na swojej drodze do kariery. W wyrażeniach "cudze teksty" i "własna kariera" widzę pewien dysonans... Odpowiedz Link Zgłoś
noseporque Re: Mowa o tym wczorajszym syfie na jedynce? 09.12.07, 18:57 nie Natasza, Nataszka!! Józefowicz zawsze mówi o niej Nataszka jak dla mnie - rzyg :/ PS> By the way: polecam żenadę eksportową w wykonaniu wyżej wymienionej pary ;)www.wrzuta.pl/film/pL5JRYf3L9/poczatki_urbanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Mowa o tym wczorajszym syfie na jedynce? 09.12.07, 19:17 Niezwykła inwencja taneczna Nataszki, perełką są zwłaszcza te trzy skoki do tyłu pod koniec...hmmm tańca:) Dała się ponieść tej nieswojej (jak zawsze) piosence. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 08.12.07, 19:37 a ja uważam, że program był dobry i czasem warto przypomnieć sobie stare piosenki, nie uważam tego za "odgrzewanie" Józefowicza czy też promowanie Nataszy. Dziwne, że nie przeszkadza wam wypadająca z lodówki Cichopek, czy Mroczek wędrujący już nawet do tvUkraina. Jesteśmy, my Polacy, tak przekorni i zawistni, że wstyd. Śmiem twierdzić, że Justyna, choć ZDECYDOWANIE lepiej tańczyła niż ANia Guzik, też nie wygrała TzG, bo większość oglądających jej nie lubi i głosowało "na przekór" Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 08.12.07, 19:52 nie uważam, by tu mogło chodzić o zawiść. tu dokładnie chodzi o natrętny lans, tego nie lubię. Czy ja gdzieś jestem zapisana do fanklubu Cichopek lub Mroczków? Nie, ale powiem, że ...jest różnica-Cichopek zdobywała sympatię widza dośc uczciwie, nie wystartowała lansowana jako "a teraz nasza gwiazda...":)))Nieprawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 08.12.07, 19:55 A Steczkowska i Guzik, to akurat najmniej mnie obchodziły, dokładnie guzik mnie obeszły:)))-programu i tak nie wygrał ten, kto powinien był go wygrać , gdyż tańczył najlepiej. Więc dyskusja nt. TzG jest bezprzedmiotowa... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 08.12.07, 20:10 Pani Urbańska nie jest w stanie zrobić prawdziwej kariery (a tu robiona jest poprzez spanie z Józefowiczem), bo nie jest oryginalna, ciągle śpiewa cudzym tekstem Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 08.12.07, 20:58 Urbanska spiewa poprawnie i tanczy dobrze ale gwiazdy z niej nie bedzie.Brakuje jej tego czegos...Natomiast Jozefowicz powinien wiedziec, ze dobrze tanczy, robi dobra choreografie, ale nie ma glosu i nie powinien przynajmniej tyle spiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
vexy Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 09.12.07, 11:10 kasiamilan napisała: > Dziwne, że nie przeszkadza wam wypadająca z lodówki Cichopek, czy > Mroczek wędrujący już nawet do tvUkraina. to akurat mi w ogóle nie przeszkadza wręcz przeciwnie a jak pojedzie tańczyc do Chin to jeszcze lepiej :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 09.12.07, 22:30 >Dziwne, że nie przeszkadza wam wypadająca z lodówki Cichopek, czy Mroczek wędrujący już nawet do tvUkraina.< Mroczek w Tv Ukraina nie przeszkadza wcale. powiem więcej: i o to chodzi!!! i tam dawać Nataszkę z tym podstarzałym opiekunem. właśnie Tam. I tylko Tam! wyłącznie Tam!!!!! oni się ucieszą, że ktoś ich tam poogląda, a my odetchniemy od nerwicy, że za nasze pieniądze to przelansowane ćwierćtalencie ustawicznie nam wklejają - aż do zarzygania. o Cichopek nie piszę - bo tu JUŻ szkoda słów... (ale Polsat prywatny - mogą lansować kogo tylko chcą - w końcu nie moje pieniądze...) Odpowiedz Link Zgłoś
cilla77 Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 08.12.07, 23:27 uważam, ze dzisiejszy program był świetny, może po części dlatego, że lubię epokę, której dotyczył, tamte piosenki i ówczesne gwiazdy. Jest w tym jakaś magia. Fakt, Józefowicz już to przerabiał, ale uważam, że są to tak świetne piosenki, że warto je przypominać na nowo. Fakt, wyglada to jak lans Nataszy, ale jak ona dziś wyglądała! I śpiewała też nieźle. Natomiast Józefowicz znowu pokazał klasę, stepował świetnie, no i ten stary numer z piosenką "Sex Appeal" ;))) O ile nie byłam przekonana do formuły poprzedniej serii programów, to teraz jestem dobrej myśli. Bo będzie to powtórka z "Grosików", a potem przegląd kolejnych "epok" i mnóstwo świetnych piosenek w dobrym wykonaniu i aranżacji. Także odpuście w końcu trochę i spróbujcie się po prostu dobrze bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: No nie...odgrzewany Józefowicz 09.12.07, 11:42 Że co??? On znowu pokazał ten numer z "Sex Appealem". Ktory to juz raz, ileż można? Ciężko sie dobrze bawić przy takich odgrzewanych kotletach. Odpowiedz Link Zgłoś