melba 16.06.01, 09:24 Jest normalna. I nie mówcie, że jest fałszywa. najpierw zróbcie sobie krótki rachunek sumienia, i - niech rzuci kamieniem kto jest bez grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: A ja lubię Małgosię IP: *.chello.pl 16.06.01, 09:53 Nigdy, przenigdy, nie zdarzylo mi sie byc tak wredna jak Gosia! moge to powiedziec z jak najczystszym sumieniem. no, tzn. o ludziach ktorych znam, bo np. o mieszkancach BB mowie brzydko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: A ja lubię Małgosię IP: 194.204.164.* 16.06.01, 11:26 bez przesady....... goska wcale nie jest wredna. wredna byla stara dupa ala, ktora wszystkim wlazila...GOSKA JEST NAJPRAWDZIWSZA NA SWIECIE!!!!! i jest super.POWINNA WYGRAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: A ja lubię Małgosię IP: 62.179.26.* 16.06.01, 11:52 Alicja??? gdzie Ala byla wredna!!! nie lubili jej, bo Gocha wciaz na nia nadawala za jej plecami, a do niej byla slodziutka i miluchna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACHA Re: A ja lubię Małgosię IP: 194.204.164.* 16.06.01, 12:03 Gość portalu: xxx napisał(a): > Alicja??? gdzie Ala byla wredna!!! nie lubili jej, bo Gocha wciaz na nia > nadawala za jej plecami, a do niej byla slodziutka i miluchna!!! Alicja byla straszna,sztuczna i dretwa nie lubila goski a slodzila jej na maxa. Czy nikt tego nie widzial?????!!!!!!! gosia nikogo nie namawiala. mowila tylko co mysli...to nie przedszkole...nikt im nie kazal sluchac a tymbardziej przytakiwac! a moim zdaniem komentarze Janusza sa 10000000 razy wredniejsze i na maxa prymitywne. A tak poza tym wszystkim wole goske ktora jednych lubi,a innych nie niz manuelke ktora wszystkich kocha! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: A ja lubię Małgosię IP: *.chello.pl 16.06.01, 12:11 Gość portalu: KACHA napisał(a): > Alicja byla straszna,sztuczna i dretwa nie lubila goski a slodzila jej na maxa. > Czy nikt tego nie widzial?????!!!!!!! nie, umknęło to mojej uwadze. Alicja nie byla jak Gocha, ktora, przepraszam za wyrazenie, wlazila w dupe Klaudiuszowi i Gulczasowi, pewnikiem przekonana, ze to sprawi ze wyda sie widzom "rownym towarem" i podwyzszy jej notowania (podobnie robila Karolina) - ktos niedawno okreslil to jako "bo to swietna dziewczyna, zawsze w srodku wydarzen". Ha ha! A Alicja, nie silaca sie na tego rodzaju "zabawe" wydala sie niektorym "drętwa". Cóż, twoje zdanie. > a moim zdaniem komentarze Janusza sa 10000000 razy wredniejsze i na maxa > prymitywne. Tu sie zgadzam, Janusz czasami przewyzsza nawet Gosie w wrednosci, a zawsze w prymitywnosci komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: A ja lubię Małgosię IP: 158.75.29.* 17.06.01, 12:42 Kłamiesz, wredoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: A ja lubię Małgosię IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 11:53 Poczekaj tylko poszukam kamienia i moge rzucac.Kurcze tylko troche daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: A ja lubię Małgosię!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 16.06.01, 14:54 Gość portalu: anonim napisał(a): > Poczekaj tylko poszukam kamienia i moge rzucac.Kurcze tylko troche daleko. To w takim razie wsadz sobie ten kamien w ....chyba tam nie masz za daleko? GośKA jest wspaniala,madra, zdolna, inteligentna,szczera,mila i wesola. To nalepsza uczestniczka BB.A Polacy sa tak malo inetigentni i nie widza ze ta "wrednosc" to tandetna manipulacja TVN. Żal mi was....A ja lubie Małgosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: A ja lubię Małgosię!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 15:47 Ja tez lubie małgosie,i zgadzam sie z Tobš .Tvn porzebował kogo� ZŁEGO i jš takš zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: A ja lubię Małgosię!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 15:50 Jakos nie lubie niczego wsadzas sobie... moze ty lubisz,jesli chcesz to ci wsadze,chyba ze wygladasz jak Goska i jestes rownie sympatyczna,wtedy bym cie nawet patykiem nie dotknal. Gdzie ty widzisz jej szczerosc jak pocieszala Alicje po tym jak ja nominowala,to samo robila z Gulczasem Klaudiuszem,a niedawno mowila ze najchetniej by odeszla i oddala swoje poprcie tym ktorym sie to bardziej nalezy (wymienila nawet Alicje),na ja nie widze zeby jakos chcialo sie jej odchodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polus Re: A ja lubię Małgosię!!! IP: *.conexnet.pl 17.06.01, 15:27 Gość portalu: Weronika napisał(a): > GośKA jest wspaniala,madra, zdolna, inteligentna,szczera,mila i wesola. > To nalepsza uczestniczka BB.A Polacy sa tak malo inetigentni i nie widza ze ta > "wrednosc" to tandetna manipulacja TVN. > Żal mi was....A ja lubie Małgosie! > Skoro ją lubisz to pewnie albo zadzwonisz albo wyślesz smsa żeby "gosiaczek" wygrał BB! Jeżeli tak zrobisz (chociaż przypuszczam że już to zrobiłaś - i to kilka razy!) to kochana Weroniko sama nie zdajac sobi z tego sprawy ulegasz manipulacji TVN-u! Poza tym mam pytanie: CO JEST Z TOBĄ NIE TAK? Oto cztery odpowiedzi: a)albo jesteś znajomą "gosiaczka" (jeżeli tak to współczuję), b)albo oglądamy dwie różne edycje BB, c)albo jesteś ślepa d)albo masz inny system wartości (gdzie szczerość oznacza mówienie o kimś "niezbyt dobrze" za plecami tej osoby) To jest pytanie za 500 000 zł! Masz jeszcze jedno koło ratunkowe: zaprzestanie wypowiedzi na forum! szacuneczek Polus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nepeta Re: A ja lubię Małgosię IP: 217.97.238.* 16.06.01, 14:59 melba napisał(a): > Jest normalna. I nie mówcie, że jest fałszywa. najpierw zróbcie sobie krótki ra > chunek sumienia, i - niech rzuci > kamieniem kto jest bez grzechu. całkowicie sie pod tym podpisuję, ja też ją lubię (podobnie jak innych uczestników- w końcu każdy ma i wady i zalety) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: A ja lubię Małgosię IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:54 wyjatkiem jest Goska ona ma same wady Odpowiedz Link Zgłoś
kolo! Re: A ja lubię Małgosię 16.06.01, 15:07 Ja rzucam kamień! Obłudnicy, których przedstawicielem i najlepszym przykładem jest niejaka Małgorzata Maier, zniknijcie z naszego społeczeństwa! A kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: A ja lubię Małgosię IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 16.06.01, 15:18 kolo! napisał(a): > Ja rzucam kamień! Obłudnicy, których przedstawicielem i najlepszym przykładem > jest niejaka Małgorzata Maier, zniknijcie z naszego społeczeństwa! A kysz! A kysz? A nie lepiej od razu wziac kałacha? do dziela kolo,hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proctor Re: A ja lubię Małgosię IP: 213.77.146.* 16.06.01, 15:45 Tak, tak, precz z "obludnikami"... Niech spoleczenstwo tworza sami wazeliniarze pokroju Alicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a i a Re: A ja lubię Małgosię IP: *.toya.net.pl 16.06.01, 16:57 Gość portalu: Proctor napisał(a): > Tak, tak, precz z "obludnikami"... Niech spoleczenstwo tworza sami wazeliniarze > > pokroju Alicji. > he he he Alicje i Januszki. To by było coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanga Re: A ja lubię Małgosię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 13:07 co do Malgosi, to nasuwa mi sie tylko jedno okreslenie: zmija. I przepraszam zmijki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAGO Re: A ja lubię Małgosię IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 15:02 JEST PERFIDNĄ,WYRACHOWANĄ MODLISZKĄ BAZUJACA NA UCZUCIACH INNYCH UCZESTNIKÓW BB. Odpowiedz Link Zgłoś
nanga Re: A ja lubię Małgosię 17.06.01, 16:55 Gość portalu: DRAGO napisał(a): > JEST PERFIDNĄ,WYRACHOWANĄ MODLISZKĄ BAZUJACA NA UCZUCIACH INNYCH UCZESTNIKÓW BB > . caly program BB to wyrachowana manipulacja na uczuciach telewidzow. Nie lubie Malgosi ale podziwiam za to, ze doskonale dostosowala sie do bezwzglednych regul tego programu. Cala swoja postawa mowi ze zycie to niejebajka i ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: A ja lubię Małgosię IP: *.chomiczowka.net.pl 17.06.01, 15:13 i ja lubie gosie. jest normalna, a nie kochajaca niedorzecznie wszystkich, albo pioraca po gebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antri Re: A ja lubię Małgosię IP: 192.168.0.* / *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 15:56 Nie lubię żadnego z uczestników BB, ale przed kilkoma tygodniami, kiedy Gosia zaczęła pokazywać swój charakterek, uważałam, że jest okropna, wredna itd... Ale po głębszym namyśle uznałam, że chyba jest najprawdziwsza z nich wszystkich. Złość, niechęć to tak negatywne uczucia, ciężko to udawać, dużo ciężej, niż sympatię i miłość do wszystkich, jak to robi Manuela. Dużo łatwiej jest mi uwierzyć w niechęć Gosi do Alicji, niż w to, że Manuela kocha wszystkich. Nie przepadam za Gosią właśnie dlatego, że jest wredna, obgaduje innych za ich plecami, ale przynajmniej tego nie ukrywa przed kamerami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godot Re: A ja lubię Małgosię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 18:00 Ja też chyba jednak ja lubię , bo jest taka jaka jest , a poza tym nie wiem , czy zauważyliście , że relacja z całego dnia zajmuje kilkadziesiąt min., czy nie wydaje sie wam , że nawet tak wredna w/g niektórych ludzi osoba jak Goska chyba nie obgaduje tylko ludzi 24 godz. na dobe , a moze to TWN i realizatorzy programu chca z niej zrobić taka wredną istotę .Po prostu moze za czesto mówi to co mysli ....I może to się ludziom tak bardzo nie podoba ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: A ja lubię Małgosię IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 18:02 Ogladalem ja na Canal+,tam raczej nic nie daje sie wyciac,to co pokazano w TVN to jedna setna tego jaka jest naprawde wredna. Odpowiedz Link Zgłoś