Dodaj do ulubionych

A ja lubię Małgosię

16.06.01, 09:24
Jest normalna. I nie mówcie, że jest fałszywa. najpierw zróbcie sobie krótki rachunek sumienia, i - niech rzuci
kamieniem kto jest bez grzechu.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: A ja lubię Małgosię IP: *.chello.pl 16.06.01, 09:53
      Nigdy, przenigdy, nie zdarzylo mi sie byc tak wredna jak Gosia!
      moge to powiedziec z jak najczystszym sumieniem.
      no, tzn. o ludziach ktorych znam, bo np. o mieszkancach BB mowie brzydko ;)
      • Gość: kacha Re: A ja lubię Małgosię IP: 194.204.164.* 16.06.01, 11:26
        bez przesady.......
        goska wcale nie jest wredna. wredna byla stara dupa ala, ktora wszystkim
        wlazila...GOSKA JEST NAJPRAWDZIWSZA NA SWIECIE!!!!! i jest super.POWINNA WYGRAC
        • Gość: xxx Re: A ja lubię Małgosię IP: 62.179.26.* 16.06.01, 11:52
          Alicja??? gdzie Ala byla wredna!!! nie lubili jej, bo Gocha wciaz na nia
          nadawala za jej plecami, a do niej byla slodziutka i miluchna!!!
          • Gość: KACHA Re: A ja lubię Małgosię IP: 194.204.164.* 16.06.01, 12:03
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> Alicja??? gdzie Ala byla wredna!!! nie lubili jej, bo Gocha wciaz na nia
            > nadawala za jej plecami, a do niej byla slodziutka i miluchna!!!

Alicja byla straszna,sztuczna i dretwa nie lubila goski a slodzila jej na maxa.
            Czy nikt tego nie widzial?????!!!!!!!
            gosia nikogo nie namawiala. mowila tylko co mysli...to nie przedszkole...nikt im
            nie kazal sluchac a tymbardziej przytakiwac!
            a moim zdaniem komentarze Janusza sa 10000000 razy wredniejsze i na maxa
            prymitywne. A tak poza tym wszystkim wole goske ktora jednych lubi,a innych nie
            niz manuelke ktora wszystkich kocha!

pozdrawiam
            • Gość: xxx Re: A ja lubię Małgosię IP: *.chello.pl 16.06.01, 12:11
              Gość portalu: KACHA napisał(a):

> Alicja byla straszna,sztuczna i dretwa nie lubila
              goski a slodzila jej na maxa.
              > Czy nikt tego nie widzial?????!!!!!!!

nie, umknęło to mojej uwadze.
              Alicja nie byla jak Gocha, ktora, przepraszam za
              wyrazenie, wlazila w dupe Klaudiuszowi i Gulczasowi,
              pewnikiem przekonana, ze to sprawi ze wyda sie
              widzom "rownym towarem" i podwyzszy jej notowania
              (podobnie robila Karolina) - ktos niedawno okreslil to
              jako "bo to swietna dziewczyna, zawsze w srodku
              wydarzen". Ha ha!
              A Alicja, nie silaca sie na tego rodzaju "zabawe" wydala
              sie niektorym "drętwa". Cóż, twoje zdanie.

> a moim zdaniem komentarze Janusza sa 10000000 razy
              wredniejsze i na maxa
              > prymitywne.

Tu sie zgadzam, Janusz czasami przewyzsza nawet Gosie w
              wrednosci, a zawsze w prymitywnosci komentarza.
      • Gość: Darek Re: A ja lubię Małgosię IP: 158.75.29.* 17.06.01, 12:42
        Kłamiesz, wredoto
    • Gość: anonim Re: A ja lubię Małgosię IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 11:53
      Poczekaj tylko poszukam kamienia i moge rzucac.Kurcze tylko troche daleko.
      • Gość: Weronika Re: A ja lubię Małgosię!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 16.06.01, 14:54
        Gość portalu: anonim napisał(a):

> Poczekaj tylko poszukam kamienia i moge rzucac.Kurcze tylko troche daleko.

To w takim razie wsadz sobie ten kamien w ....chyba tam nie masz za daleko?
        GośKA jest wspaniala,madra, zdolna, inteligentna,szczera,mila i wesola.
        To nalepsza uczestniczka BB.A Polacy sa tak malo inetigentni i nie widza ze ta
        "wrednosc" to tandetna manipulacja TVN.
        Żal mi was....A ja lubie Małgosie!

• Gość: widz Re: A ja lubię Małgosię!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 15:47
          Ja tez lubie małgosie,i zgadzam sie z Tobš .Tvn porzebował kogo� ZŁEGO i jš
          takš zrobil.
        • Gość: anonim Re: A ja lubię Małgosię!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 15:50
          Jakos nie lubie niczego wsadzas sobie... moze ty lubisz,jesli chcesz to ci
          wsadze,chyba ze wygladasz jak Goska i jestes rownie sympatyczna,wtedy bym cie
          nawet patykiem nie dotknal.
          Gdzie ty widzisz jej szczerosc jak pocieszala Alicje po tym jak ja
          nominowala,to samo robila z Gulczasem Klaudiuszem,a niedawno mowila ze
          najchetniej by odeszla i oddala swoje poprcie tym ktorym sie to bardziej nalezy
          (wymienila nawet Alicje),na ja nie widze zeby jakos chcialo sie jej odchodzic.
        • Gość: Polus Re: A ja lubię Małgosię!!! IP: *.conexnet.pl 17.06.01, 15:27
          Gość portalu: Weronika napisał(a):

> GośKA jest wspaniala,madra, zdolna, inteligentna,szczera,mila i wesola.
          > To nalepsza uczestniczka BB.A Polacy sa tak malo inetigentni i nie widza ze ta
          > "wrednosc" to tandetna manipulacja TVN.
          > Żal mi was....A ja lubie Małgosie!
          >
          Skoro ją lubisz to pewnie albo zadzwonisz albo wyślesz smsa żeby "gosiaczek"
          wygrał BB!
          Jeżeli tak zrobisz (chociaż przypuszczam że już to zrobiłaś - i to kilka razy!)
          to kochana Weroniko sama nie zdajac sobi z tego sprawy ulegasz manipulacji TVN-u!

Poza tym mam pytanie: CO JEST Z TOBĄ NIE TAK? Oto cztery odpowiedzi:
          a)albo jesteś znajomą "gosiaczka" (jeżeli tak to współczuję),
          b)albo oglądamy dwie różne edycje BB,
          c)albo jesteś ślepa
          d)albo masz inny system wartości (gdzie szczerość oznacza mówienie o
          kimś "niezbyt dobrze" za plecami tej osoby)
          To jest pytanie za 500 000 zł! Masz jeszcze jedno koło ratunkowe: zaprzestanie
          wypowiedzi na forum!

szacuneczek
          Polus
    • Gość: nepeta Re: A ja lubię Małgosię IP: 217.97.238.* 16.06.01, 14:59
      melba napisał(a):

> Jest normalna. I nie mówcie, że jest fałszywa. najpierw zróbcie sobie krótki ra
      > chunek sumienia, i - niech rzuci
      > kamieniem kto jest bez grzechu.

całkowicie sie pod tym podpisuję, ja też ją lubię (podobnie jak innych
      uczestników- w końcu każdy ma i wady i zalety)
      pozdrawiam
      • Gość: anonim Re: A ja lubię Małgosię IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:54
        wyjatkiem jest Goska ona ma same wady
    • kolo! Re: A ja lubię Małgosię 16.06.01, 15:07
      Ja rzucam kamień! Obłudnicy, których przedstawicielem i najlepszym przykładem
      jest niejaka Małgorzata Maier, zniknijcie z naszego społeczeństwa! A kysz!
      • Gość: Weronika Re: A ja lubię Małgosię IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 16.06.01, 15:18
        kolo! napisał(a):

> Ja rzucam kamień! Obłudnicy, których przedstawicielem i najlepszym przykładem
        > jest niejaka Małgorzata Maier, zniknijcie z naszego społeczeństwa! A kysz!

A kysz? A nie lepiej od razu wziac kałacha? do dziela kolo,hahahahahahaha

• Gość: Proctor Re: A ja lubię Małgosię IP: 213.77.146.* 16.06.01, 15:45
        Tak, tak, precz z "obludnikami"... Niech spoleczenstwo tworza sami wazeliniarze
        pokroju Alicji.

• Gość: a i a Re: A ja lubię Małgosię IP: *.toya.net.pl 16.06.01, 16:57
          Gość portalu: Proctor napisał(a):

> Tak, tak, precz z "obludnikami"... Niech spoleczenstwo tworza sami wazeliniarze
          >
          > pokroju Alicji.
          >

he he he Alicje i Januszki. To by było coś ;)
    • Gość: nanga Re: A ja lubię Małgosię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 13:07
      co do Malgosi, to nasuwa mi sie tylko jedno
      okreslenie: zmija. I przepraszam zmijki.
    • Gość: DRAGO Re: A ja lubię Małgosię IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 15:02
      JEST PERFIDNĄ,WYRACHOWANĄ MODLISZKĄ BAZUJACA NA UCZUCIACH INNYCH UCZESTNIKÓW BB.
      • nanga Re: A ja lubię Małgosię 17.06.01, 16:55
        Gość portalu: DRAGO napisał(a):

> JEST PERFIDNĄ,WYRACHOWANĄ MODLISZKĄ BAZUJACA NA UCZUCIACH INNYCH UCZESTNIKÓW BB
        > .

caly program BB to wyrachowana manipulacja na uczuciach telewidzow. Nie lubie
        Malgosi ale podziwiam za to, ze doskonale dostosowala sie do bezwzglednych regul
        tego programu. Cala swoja postawa mowi ze zycie to niejebajka i ma racje.

• Gość: mario Re: A ja lubię Małgosię IP: *.chomiczowka.net.pl 17.06.01, 15:13
      i ja lubie gosie. jest normalna, a nie kochajaca niedorzecznie wszystkich, albo
      pioraca po gebie.
      • Gość: Antri Re: A ja lubię Małgosię IP: 192.168.0.* / *.lublin.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 15:56
        Nie lubię żadnego z uczestników BB, ale przed kilkoma tygodniami, kiedy Gosia
        zaczęła pokazywać swój charakterek, uważałam, że jest okropna, wredna itd...
        Ale po głębszym namyśle uznałam, że chyba jest najprawdziwsza z nich
        wszystkich. Złość, niechęć to tak negatywne uczucia, ciężko to udawać, dużo
        ciężej, niż sympatię i miłość do wszystkich, jak to robi Manuela. Dużo łatwiej
        jest mi uwierzyć w niechęć Gosi do Alicji, niż w to, że Manuela kocha
        wszystkich. Nie przepadam za Gosią właśnie dlatego, że jest wredna, obgaduje
        innych za ich plecami, ale przynajmniej tego nie ukrywa przed kamerami...
        • Gość: godot Re: A ja lubię Małgosię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 18:00
          Ja też chyba jednak ja lubię , bo jest taka jaka jest , a poza tym nie wiem ,
          czy zauważyliście , że relacja z całego dnia zajmuje kilkadziesiąt min., czy
          nie wydaje sie wam , że nawet tak wredna w/g niektórych ludzi osoba jak Goska
          chyba nie obgaduje tylko ludzi 24 godz. na dobe , a moze to TWN i realizatorzy
          programu chca z niej zrobić taka wredną istotę .Po prostu moze za czesto mówi
          to co mysli ....I może to się ludziom tak bardzo nie podoba ???????
          • Gość: anonim Re: A ja lubię Małgosię IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 18:02
            Ogladalem ja na Canal+,tam raczej nic nie daje sie wyciac,to co pokazano w TVN
            to jedna setna tego jaka jest naprawde wredna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka