Dodaj do ulubionych

GT i program Comedy Central

27.01.08, 12:46
Pytanie do redakcji.
Czy jest jakaś szansa na to, żeby w drukowanej Gazecie Telewizyjnej znalazł się program Comedy Central?
Po co są programy 3 kanałów Discovery - już dawno nie ma ich w większości sieci kablowych, a jak widać program CC jest już prawie na każdej platoformie cyfrowej i w większości sieci kablowych, wiec ma większą oglądalność, a raczej docieralność.
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: GT i program Comedy Central 27.01.08, 13:06
      Dlatego kupuję To i owo jako program, tam masz program tej stacji, o któą ci chodzi.
      • esquire Re: GT i program Comedy Central 27.01.08, 14:34
        Wiem, że program CC jest w to i owo, ale ja tego nie kupuję i nie zamierzam, a jak już mam wyborcza to moze była by możliwość oddania tam programu.
        Nie chciałem za dużo wymagać, ale program np. Viasat History czy TVP Historia też by się przydał. Jest coraz więcej kanałów, a GT widać tego nie zauważyła jeszcze.

A to czy tam jest coś ciekawego czy nie to sprawa indywidualna markusie kembi.
    • markus.kembi Re: GT i program Comedy Central 27.01.08, 13:21
      Na "Comedy Central" raczej nic ciekawego nie ma, chociaż czasem, zwłaszcza późnymi wieczorami, zdarza się, że coś ciekawego pokażą. Pozytywnie mnie na przykład zaskoczył brytyjski serial "Peep Show" - tych parę odcinków, które obejrzałem, zachęciło mnie, żeby na YouTube poszukać kolejnych. Bo wolę jednak ten serial, tak samo jak rewelacyjny "Family Guy", w wersji niezakłócanej przez lektora, w dodatku lektora tak marnego, że szkoda gadać i z tłumaczeniem rojoncym śe ot buenduf.
    • no_login Re: GT i program Comedy Central 27.01.08, 21:28
      > Po co są programy 3 kanałów Discovery - już dawno
      > nie ma ich w większości sieci kablowych
      A to ciekawostka :-)
      www.upc.pl/telewizja/
      www.aster.pl/waw/telewizja/basic_lista_kanalow
      www.vectra.pl/vectra.php?i=1&j=2&k=0
      Sprawdzałeś wg tego wykazu?
      www.krrit.gov.pl/nadawcy/programy/kk.htm
      • esquire Re: GT i program Comedy Central 28.01.08, 19:49
        no_login napisał:

> > Po co są programy 3 kanałów Discovery - już dawno
        > > nie ma ich w większości sieci kablowych
        > A to ciekawostka :-)
        > www.upc.pl/telewizja/
        > www.aster.pl/waw/telewizja/basic_lista_kanalow
        > www.vectra.pl/vectra.php?i=1&j=2&k=0
        > Sprawdzałeś wg tego wykazu?
        > www.krrit.gov.pl/nadawcy/programy/kk.htm

to bardzo fajne ,że to sprawdziłeś, ale np. w vectrze 3 kanały discovery są w jej cyfrowym pakiecie który jest dostępny tylko w kilku miastach, a CC jest też w analogu w całej sieci.
        Ale jeżeli się mylę i CC i Discovery mają takich samych odbiorców to dlaczego nie ma programu CC w GT?
        • digiman Re: GT i program Comedy Central 28.01.08, 20:13
          3xDiscovery w analogowej Vectrze też jest. Może nei we wszystkich lokalizacjach,
          ale w większości zapewne tak. Ale to jest nieważne i nie ma żadnego związku z
          Comedy Central.
          CC wchodzi jutro do Cyfry+. Prawdopodobnie wejdzie w przyszłości do Cyfrowego
          Polsatu, więc ze względu na zwiększoną dostępność być może GT czy inne tygodniki
          telewizyjne się nim zainteresują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka