amoniak2 18.08.03, 14:01 Ostatnio katują mnie nią w TV i w kinach. Jakiś napój - nie mogę skupić się na nazwie bo zawsze jestem zbyt przygnębiona patrzeniem jak Ci ludzie płoną. Ta reklama jest O K R O P N A! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahoney Re: brr....(niesmaczna reklama) 18.08.03, 14:52 no co ty , jest cudowna , mnie sie strasznie podoba , jedyna co mi sie spodobala ostatnio --- www.host.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: brr....(niesmaczna reklama) IP: *.magma-net.pl 18.08.03, 14:53 kiedyś w czasie wakacji przeżyłam pożar i ta reklama jest moim zdaniem okropna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: brr....(niesmaczna reklama) IP: *.toya.net.pl 18.08.03, 15:19 Rzeczywiscie okropna :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemka1 Re: brr....(niesmaczna reklama) IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 15:22 Tez nie wiem, co reklamuja, ale widoki sa przerazajace. fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Niesmaczne to są tampony i podpaski w porze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 15:30 posiłków. To jest dopiero obrzydlistwo. Reklama Burn jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Głupie IP: *.toya.net.pl 18.08.03, 15:46 Ta reklama jest najnormalniej głupia jak zresztą większość , a dla ludzi którzy przeżyli pożar lub ogladali - potworna.Już im się w tej reklamie pieprzy w główkach.Czy nie ma jakiegoś urzadzenia które wycinałoby reklamy.Mnie już palce bolą od przełanczania.Ogladanie tych bredni jest fizycznie niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś