Dodaj do ulubionych

Piotr i Patrycja

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 20:23
Tak sa para.
3 dni temu byla impreza z okazji wydania nowej gazeta GALA, ktorej redaktorem
naczelnym jest Alicja Resich Modlinska
Byli na niej mieszkancy domu BB (oprocz Janusza i Manueli)
Piotr Lato pojawil sie tam razem z Patrycja.
Natomiast Grzesio w kuluarach mowil, ze nie widzi siebie razem z Karolina
zreszta w TV pokazywali jakies urywki i rozmowy z mieszkancami i mignal tam
przez moment Piotrek I Patrycja
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anelka Re: Piotr i Patrycja IP: 195.116.180.* 22.06.01, 09:29
      No i co z tego? Sensacja na poziomie prasy brukowej.Czym wy się ludzie
      podniecacie.
    • Gość: plotkarz Re: Piotr i Patrycja IP: *.pl 24.06.01, 00:00
      Tez ich widzialem razem jak wchodzili do kina, niedaleko miejsca gdzie mieszka
      Picia.
      • Gość: silver Re: Piotr i Patrycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
        i bardzo dobrze. cale szczescie ze sie na goske wypial!
    • Gość: m3 Re: Piotr i Patrycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
      fuuuu...wygladal na takiego fajnego goscia,a wzial sobie takiego ostatniego
      muła w formie patrycji...musi byc naprawde zdesperowany...
      • Gość: widz Re: Piotr i Patrycja IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
        Patrycja klei sie do wszystkich jak mucha do gówna.
        I ma taki szczękościsk (tak to ujęła jej mama)
        • Gość: anonim Re: Piotr i Patrycja IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
          To jednak nie tylko moja mama mowila ze ona ma szczekoscisk.
          • Gość: dd Re: Piotr i Patrycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
            fakt-ma szczękościsk...ale zeby cos jeszcze miala w glowie,to by bylo naprawde
            pół biedy...a to taki pustaczek...
            • Gość: widz Re: Piotr i Patrycja IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
              jedno jest pewne.Ma szczękościsk , niewiele w głowie, niezłą klate i klei sie
              do wszystkich jak mucha do gówna. :)
              • Gość: silver Re: Piotr i Patrycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
                :))) Beznadzieja, pewna siebie i z brudnymi wlosami! Bleeeeeeee
      • Gość: silva Re: Piotr i Patrycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 03:09
        Gość portalu: m3 napisał(a):

> fuuuu...wygladal na takiego fajnego goscia,a wzial sobie takiego ostatniego
        > muła w formie patrycji...musi byc naprawde zdesperowany...

"Muła" ? No nie wiem. wg mnie była to najładniejsza dziewczyna w całym programie.
        mój pogląd popiera zresztą większość moich kolegów. Chłopcy? a Wy co sądzicie? :>

• Gość: vamp Re: Piotr i Patrycja IP: *.chello.pl 26.06.01, 00:00
      a grzesio nie moze siebie widziec z karolina, bo przeciez jest gejem :)
    • Gość: Marina Re: Piotr i Patrycja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 01:28
      Mam nadzieje ze im się uda. Są fajną parką.
    • Gość: Majka Re: Piotr i Patrycja IP: 212.160.135.* 28.06.01, 11:36
      Przeczytalam Wasze wypowiedzi i nie moge oprzec sie wrazeniu, ze jestescie w
      wiekszosci ludzmi z mnostwem kompleksow. Tyle bezinteresownej zlosliwosci, tyle
      jadu moze byc tylko w ludziach, ktorzy w gruncie rzeczy maja problemy ze soba.
      I nie smialabym sie, gdyby sie okazalo, ze uwazacie sie za kogos lepszego od
      tych wszystkich ludzi z domu BB. Tylko sprobujcie zastanowic sie, czy macie
      podstawy do samozadowolenia. W moim odczuciu - jestescie garstka smutnych i
      chyba dosc samotnych frustratow. Ciezko sie do tego przyznac?
      • Gość: widz Re: Piotr i Patrycja IP: 213.25.226.* 28.06.01, 19:39
        mam 37 lat, zone , troje synów,nie pije od lat 7 , nie pale od lat 4.nigdy sie
        nie kłóciłem z zoną i napewno nie jestem SFRUSTROWANYM SMUTASEM.
        • Gość: barbi Re: Piotr i Patrycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 02:20
          To koledze pozazdrościć...
        • Gość: Katja Re: Piotr i Patrycja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 04:07
          za to twoje wypowiedzi są na poziomie 4-latka.
          • Gość: Chris Re: Piotr i Patrycja IP: *.inetia.pl 29.06.01, 16:30
            Nie są złe te usta,kiedy w pobliżu nie mamy kombinerek są jak znalazł do
            wyciągania gwoździ.
            P.S Nie mam nic do uczestników BB i tego forum ,nie mam kompleksów itp,chciałem
            sobie tylko coś napisać.
      • Gość: tom Re: Piotr i Patrycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 18:55
        och,jakie to pseudomądre co powiedziałaś...prawie wzruszające...gdyby nie było
        nadęte i głupie...
    • Gość: tais Re: Piotr i Patrycja IP: *.chello.pl 01.07.01, 20:13
      Tutaj wszyscy wypisują, ze Pati jest glupia,brzydka i t.p. Osobiście uważam:
      1. nie poznalismy jej na tyle, zeby oceniac jej iloraz intelig/
      2. jest wyjatkowo ladną i pociagajaca kobietą- spojzcie lepiej dookola albo w
      lustro
      3. Taki szary i bezwolny facet jak Picia nie zasluguje na nią- i tylko tu moge
      zwątpic w jej intelekt
      4. Goska jest i bedzie niewydazona miernota, sorry, ale mam prawo wyrazac
      emocje bez zbednego uzasadnienia tak jak wiekszosc
      • Gość: xxx Re: Piotr i Patrycja IP: *.chello.pl 02.07.01, 18:44
        Wyglada niezle. Powiem nawet, ze niebrzydka dziewczyna. Tylko z gustem cos nie
        tak, ale coz... i Ali i tak nie pobije pod tym wzgledem.
        Ale glupie to ze bron Boze!!! I byla w domu wystarczajaco dlugo by to
        stwierdzic. A przypomne tylko jej glebokie wyznanie w czasie Pikniku:
        rozmawiali z Picia nt. co im dal pobyt w domu BB, a ona, ze dal jej to, ze
        teraz jak na imprezie jest kamera, to juz sie tak nie wstydzi. RAATUUNKUU!!!
        Ale pasuja do siebie - Picia w domu byl spoko koles, ale teraz... woda sodowa
        mu mocno walnela! Wiec - obojgu: na zdrowie!
      • Gość: sEr Re: Piotr i Patrycja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 18:52
        współczuję gustu...
    • Gość: pixi Re: Piotr i Patrycja IP: 10.0.211.* / 212.191.188.* 02.07.01, 12:19
      A FE , co się uczepiliście Pici i Patrycji !!!!! Czy już nie macie o czym pisać.
      Uważam, że sa fajni i do siebie pasują. Chcą być razem to TYLKO ICH WYŁĄCZNA
      SPRAWA!!!! i nie nam oceniać ich sposób na życie.
      To że brali udział w grze BB nie upowaznia nas do opluwania ich w wulgarny
      sposób.
      Zostawcie ich w spokoju . Ja im życzę nak najlepiej.
      Pozdrowionka.
      • Gość: Gilda Re: Piotr i Patrycja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:34
        Masz rację Picia i Patrycja to fajna para i życzę i wszystkiego najlepszego.
        • Gość: Tyrys Re: Piotr i Patrycja IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 17:10
          Masz racje, Darek i Dorota, Marta i Marek, Paweł i Paulina, Grzes i Gabrysia to
          tez fajne pary, moze nawet ciekawsze niz Picia i Patrycja... ale, czy wasze
          zycia sa az tak puste, ze musicie je wypelniac jakimis komercyjnymi
          historyjkami...? Troszke to smutne
    • Gość: l4 Re: Piotr i Patrycja IP: *.complex.com.pl 07.07.01, 17:52
      • Gość: Dido Re: Piotr i Patrycja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 00:38
        A ta wiadomość to co miała znaczyć, hę?
        Czyżbyś już nie wierzył w prawdziwą miłość?? :-)))
      • Gość: Maciek Re: Piotr i Patrycja IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 16:12
        jednego nie rozumiem-CO WAS OBCHODZI ŻYCIE PRYWATNE PATI I PICI??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka