mozambique 21.02.08, 11:52 zdaje sie ze ktos taki jest w POlsce i nawet jakąś blache od KAczora wczoraj odebrał znacie go ? kto to taki ten Benhauer ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: Leo Benhauer 21.02.08, 12:06 ja usłysząłam Benhałer nawet razy dwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: Leo Benhauer 22.02.08, 20:46 Piszydentowi pewnie chodziło o Ben Hur'a Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: Leo Benhauer 21.02.08, 12:01 Hahahaha czekałem kiedy ktoś zacznie pierwszy pisać o pRezydencie pie..... Obciach na cały świat. Wsytd, wsytd, wstyd, ale co śię uśmiałem to moje... Jeszcze 2 i pół roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Leo Benhauer 21.02.08, 14:34 Tu jest link {Mozambique, masz rację - "Benhauera"; podziwiam Twój słuch :)} : www.tvn24.pl/28377,1539609,0,1,fakty_wiadomosc.html POczekajcie do 1:55 i 1:34 left, ten kaczy miszcz jak już wali babole,to dubeltowo. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Leo Benhauer 21.02.08, 17:14 Ej to już nawet nie jest śmieszne ja jestem załamny ignoranctwem (p)Rezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Leo Benhauer 22.02.08, 12:58 dwa słwoa wyjasnienia : poniewaz słon mi na ucho nadepnął, nie mam słuchu, głosu ani rytmu , wiec jak juz sie upieram przy czyms "słuchalnym" znaczy ze wiem NA PEWNO :))))))))) tyle offtopa, autografy rozdaję w przerwie na lancz :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Leo Benhauer 21.02.08, 21:20 Krzyzowka Beenhakkera i Beckenbauera. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Leo Benhauer 22.02.08, 22:32 To było lepsze od kabaretu! :-))))) Recholiłam się pół godziny! Jaki ten Kaczorek malutki .... hahahahahahaha...! To po prostu ignorant w każdej dziedzinie, zaczynam rozumiec dlaczego on taki radiomaryjny, on jest jednym z nich - tylko beretu mu brak. Moherowego. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Leo Benhauer 23.02.08, 09:41 Kolejna żałosna wpadka. Kończ waść, wstydu (sobie) kolejnego oszczędź!! Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Leo Benhauer 23.02.08, 10:30 "...Przypominam, że bilety w 100 proc. trafiają do prawdziwych kibiców: od prezydenta RP do króla kibiców Bobowskiego. Różny jest tylko sposób dystrybucji wejściówek - zapewnił Koźmiński..." No tak, prawdziwy kibic z tego naszego prezydenta. Tylko ma problemy z zapamiętywaniem nazwisk. To się przecież zdarza osobom w tym wieku i trzeba mu to wybaczyć. A wy tak wszyscy napadacie na biedaka. A to taki prawdziwy kibic. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Leo Benhauer 26.02.08, 20:49 ja coraz bardziej zaczynam wierzyć Palikotowi w jego rewelacje na temat stanu zdrowia prezia... Odpowiedz Link Zgłoś