mag26nov 27.08.03, 21:12 czy ktoś wie kiedy puszczą nowe odcinki(sezon 8)???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maitreya Re: Z Archiwum X IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:57 na wrzesien i pazdziernik nie ma co liczyć, bo maja juz ulozona ramowke. podobno na przelomie listopada/grudnia-chociaz watpie w to. tyle razy juz zwodzili x-fanow, ze szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombiszczak Re: Z Archiwum X IP: 212.33.91.* 28.08.03, 13:38 witam! ...w ubiegłym roku udało mi się dodzwonić do tvp i zadać to samo pytanie. uprzejmy pan odpowiedział, żebym mu nie zawracał dupy bo tu ma ważniejsze rzeczy! niedawno pytałem o to samo mailem dział kontaktów z widzami i redakcję "gazety telewizyjnej" (tak, tak). odpowiedzi brak:-( widać zatem jasno gdzie ma się widzów/czytelników... równie dobrze można pisać na berdyczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Z Archiwum X IP: *.chello.pl 28.08.03, 14:48 ja zawsze jak dzwonie do tvp to gadam z automayczna sekretarka, a ktora serie serialu nadaje polsat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Z Archiwum X IP: *.duna.pl 28.08.03, 19:43 chyba drugą lub trzecią. co do tvp2 to swego czasu krążyły po necie petycje,które potem mailowano do tych z dwójki.jak widać-nimi też się nie przejęli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag26nov Re: Z Archiwum X IP: *.duna.pl 28.08.03, 23:10 Gość portalu: eroll napisał(a): > a ktora serie > serialu nadaje polsat? właśnie dzis oglądałam odcinek na polsacie i był to "D.P.O." -trzeci odcinek trzeciego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Z Archiwum X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 19:18 x-files emituje też szwedzka TV4 (jeśli ktoś ma astera) w czwartki o 23 25 po angielsku ze szwedzkimi napisami. Jest to ostatnia z pokazywanych przez TVP2 serii, ale mam wrażenie, że szybciej doczekam się kolejnej tu niż na dwójce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Z Archiwum X IP: *.chello.pl 28.08.03, 20:30 a w ktorej serii nie ma juz Duchownego? Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Z Archiwum X 28.08.03, 21:02 Gość portalu: eroll napisał(a): > a w ktorej serii nie ma juz Duchownego? w ósmej jest tylko w części odcinków (chyba jakoś tak od 15) a w dziewiątej- ostatniej tylko w finałowym dwuparterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombiszczak Re: Z Archiwum X IP: 212.33.91.* 10.09.03, 09:38 witam! wreszcie otrzymałem maila z tvp w interesującej nas sprawie: "Witamy Uprzejmie informujemy, że emisja 8. serii "Z Archiwum X" planowana jest najwcześniej w grudniu br., lub - co bardziej prawdopodobne - na początku przyszłego roku. Premierowych odcinków nie poprzedzi powtórka poprzednio emitowanych serii. Natomiast 8. seria będzie powtórzona. Pozdrawiamy" wreszcie jakiś konkret:-) pozdrawiam fanów archiwistów - zombiszczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag26nov Re: Z Archiwum X IP: *.duna.pl 10.09.03, 11:11 coś czuję,że po ósmej serii(i kilku jej powtórkach) pewnie trzeba będzie czekać kolejny rok na dziewiątą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasyx Re: Z Archiwum X IP: 213.25.168.* 10.09.03, 12:58 Gość portalu: zombiszczak napisał(a): > witam! > wreszcie otrzymałem maila z tvp w interesującej nas sprawie: > > "Witamy > Uprzejmie informujemy, że emisja 8. serii "Z Archiwum X" planowana jest > najwcześniej w grudniu br., lub - co bardziej prawdopodobne - na początku > przyszłego roku. Premierowych odcinków nie poprzedzi powtórka poprzednio > emitowanych serii. Natomiast 8. seria będzie powtórzona. Pozdrawiamy" > > wreszcie jakiś konkret:-) > pozdrawiam fanów archiwistów - zombiszczak Jaki tam konkret. Co to znaczy na początku roku? Może to być styczeń, luty, marzec... Odpowiedz Link Zgłoś