malange 30.03.08, 19:18 To, że oglądamy to oczywiste ;) Ale komu kibicujemy? Kogo chcemy pożegnać? Moje typy: 1. Faworyt: Łozowski 2. Chętnie pożegnałabym: Sochę 3. Odpadnie: Kaliszuk lub Zagrobelny 4. Czekam na występ: Pudziana :D Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: TzG 7x05 30.03.08, 19:25 czekam na Pudziana i Łozo, bo to jedyne osoby ktore mnie bawia w tym programie, a wszak TzG to program rozrykowy, a nie jakis teleturniej gdzie widac jedynie parcie na wygrana:)) szczerze mowiac obojetnie mi kto odpanie: Socha, Kaliszuk, Zagrobelny czy jakies inne gwiazdy jakich nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: TzG 7x05 30.03.08, 19:36 obejrze niestety nie od poczatku :( mam nadzieje,ze Pudziana nie przegapie.kibicuje jemu,Lozo i Tamarze Arciuch,choc pewnie Walach ja przegoni :( a jakie dzis beda tance?wiecie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TzG 7x05 30.03.08, 19:36 1. Faworyt: Walach. 2. Chętnie pożegnałabym: Łozowskiego (bo go nie lubię, mimo że tańczy fajnie). 3. Odpadnie: na pewno nie Pudzian.;) Zagrobelny albo Marina. 4. Czekam na: Pudziana w salsie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: TzG 7x05 30.03.08, 19:42 kibicuję: Tamarze, Pudzianowi i Magdzie Walach, Socha i Wojtek Łozo mogą być, na reszcie mi nie zależy, a Pudzian tańczy dziś salsę czy walca? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Pudzian u Wojewódzkiego we wtorek :D 30.03.08, 19:43 Może dzisiaj odpadnie? Zawsze jak ktoś odpadał to zaraz po tym był u Wojewódzkiego :) (i były afery, że TzG jest ustawiany - pamiętacie?) Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna.k Pudzian? 30.03.08, 19:56 Nie ogladałam 2 ostatnich odcinków i stąd pytanie - czy Pudzian naprawdę tak rewelacyjnie tańczy? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Pudzian? 30.03.08, 19:57 Może nie rewelacyjnie ale na pewno nikt się nie spodziewał, że mu będzie tak dobrze szło :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Pudzian? 31.03.08, 08:50 Jak na faceta o wadze znacznie przekraczającej 100 kg oraz napakowanych sztucznie/niesztucznie mięśniach, to dość giętkie ma bioderka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:03 malange napisała: > To, że oglądamy to oczywiste ;) Ale komu kibicujemy? Kogo chcemy pożegnać? > > Moje typy: > > 1. Faworyt: Łozowski > 2. Chętnie pożegnałabym: Sochę > 3. Odpadnie: Kaliszuk lub Zagrobelny > 4. Czekam na występ: Pudziana :D > > Pozdrawiam! Tez Kibicuje Łozowskiemu, moze odpaść Socha albo Kaliszuk-ta jego partnerka działa mi na nerwy. A Zagrobelnego jakoś polubiłam, mógłby jeszcze zostać ;) Natomiast w przeciwieństwie do większści widzów nie lubie pudziana i janowskiego ale nawet sie nie łudze, ze mogliny odpaść... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:06 dlaczego Głogowska ubrali w latekowy czerwony kombinezon??? ojeje, Duda tez jakos smiesznie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
martax3 Re: TzG 7x05 02.04.08, 20:25 Ja też nie lubię Janowskiego, chociaż nie wiem czy bardziej jego czy partnerki :/ Pudzian jest śmieszny, ale jego sposób bycia doprowadza mnie do szału, np. zabieranie mikrofonu. Kibicuję Łozowskiemu, w porządku chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:06 Co Głogowska ma na sobie? Myślałam, że opluje TV! Arciuch pięknie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: TzG 7x05 31.03.08, 08:52 Za to Ania w końcu miała bradzo fajną fryzurkę i makijaż :) No i wcale nie wyglądała tak źle: to nie był lateks! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:08 dlaczego ta tyrka zachowuje sie jakby od przejscia do kolejnego odcinka zalezało jej życie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:09 paulinaa napisała: > dlaczego ta tyrka zachowuje sie jakby od przejscia do kolejnego > odcinka zalezało jej życie? bo sie boi, ze Augustin ja porzuci?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:13 alex_koz napisała: > paulinaa napisała: > > > dlaczego ta tyrka zachowuje sie jakby od przejscia do kolejnego > > odcinka zalezało jej życie? > > > bo sie boi, ze Augustin ja porzuci?? :)) to niby ona jest dziewczyną augustina??? niemozliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Marek Kaliszuk i Nina 30.03.08, 20:11 Nie podobało mi się - sztywno jakoś i nerwowo Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:18 ciekawa jestem Walach i Arciuch. i Pudzian jako ciekawostka. a Skrzynecka ma normalna sukienke i fryzure. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:21 Marina zdaje mature z WOSu a nie interesuje sie polityka , i pewnie ledwo odroznia prezydenta od premiera, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Marina 30.03.08, 20:21 nie mam pytań-zdaje mature z wosu a nie interesuje sie polityką ;D wydarzen bieżących pewnie tez nie śledzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Marina 30.03.08, 20:23 Nie podobało mi się - co ja dzisiaj taka wybredna? :D No ale tylko się kręcili po tym parkiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
agma Re: Marina 30.03.08, 20:25 Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Czarna Mamba ma na głowie górny fragment eleganckiej pończochy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Marina 30.03.08, 20:26 Grzywe pewnie zapuszcza :) ale nie zmienia to faktu, że wygląda to okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Marina 30.03.08, 20:29 dobrze pwiedziane. Mamba ma na glowie kawalek ponczochy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Janowski 30.03.08, 20:29 no Ania w porownaniu z innymi kreacjami, wyglada skromnie. taniec, ujdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Janowski 30.03.08, 20:29 Bosak tanczyla, a Janowski stal i udawal, ze tanczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Janowski 30.03.08, 20:30 mnie sie nie podobało... miałam wrażenie, że się pomylili pare razy... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Ooo! Bosakowej się dostało :) 30.03.08, 20:32 brak mi słów po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Duda... 30.03.08, 20:37 Mamba juz mowi, ze jest kiepsko... a ja uwazam, ze nie moze byc nic bardziej kiepskiego niz jej stroj, i stroj Mario. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Zagrobelny 30.03.08, 20:43 moze mi ktos wytlumaczyc koncepcje stroju Głogowskie i Zagrobelnego: ona w lateksie, on elagancko pod mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Zagrobelny 30.03.08, 20:45 myslałam, ze oni walca beda tanczyc... jakaś dziwna ta salsa... ale energetyczna;) aż miałam ochote zrzucic tego laptopa z kolan i sie ruszyc;d Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Zagrobelny 30.03.08, 20:45 ja bym raczej powiedziała, że jak kelner :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Zagrobelny 30.03.08, 20:48 ale tekst Skrzyneckiej o figure Glogowskiej po ciazy mnie zuplenie rozbil. co za brak taktu. to tak jakby ja sie zapytac czy zatrzasnela sie w solarium:) Odpowiedz Link Zgłoś
annasen Re: Ooo! Bosakowej się dostało :) 30.03.08, 20:33 Mamba nie powinna oceniać tancerki. To nie miejsce, by pokazywać swoją wyższość. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa co to za wycie na widowni było? 30.03.08, 20:36 a taniec dudy przeciętny. pokręcili sie troche w kółko... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Ooo! Bosakowej się dostało :) 30.03.08, 20:38 no jestem Pavlovic ma gacie na łbie he he no to ogladam :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Zaraz wyłaczę głos w TV! 30.03.08, 20:36 Tej pseudo-muzyki się nie da słychać! Nie dość, że nie pasuje do tańca to jeszcze fałszują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: 30.03.08, 20:42 GLOGOWSKA WSADZILI WE WSTRETNY STROJ,CHYBA Z ARENY CYRKOWEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Ania Głogowska i Zagrobelny 30.03.08, 20:44 Całkiem nie nudno ale średnio :) Głogowska wyglada jak cukierek Mon Cheri Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: Ania Głogowska i Zagrobelny 30.03.08, 20:48 hehe, Skrzynka potwierdzila to co myslalam, ze stroj Glogowskiej ma pokazac jaka figure ma po porodzie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Ania Głogowska i Zagrobelny 30.03.08, 20:49 > hehe, Skrzynka potwierdzila to co myslalam, ze stroj Glogowskiej ma > pokazac jaka figure ma po porodzie;)) Hehehe... no przecież o to chodzi w tym programie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Ania Głogowska i Zagrobelny 31.03.08, 17:37 Ale trzeba przyznać, że figurę Głogowska ma świetną. Lepszą niż przed porodem - jak ona to zrobiła? Mnie w ostatnim TzG nikt nie powalił ale Wałach była bardzo dobra. Łozowski ma coś w sobie. No i Arciuch - piękna kobieta, klasyczna uroda. Dobrze idą jej standardy, a ciekawe jak będzie na przykład z sambą? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Magda Walach 30.03.08, 21:00 mi sie bardzo podobala. w ogole sprawia wrazenie bardzo fajnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna.k Skrzynecka 30.03.08, 20:51 Biedna Skrzynka, czerń z uwagi na żałobę, nie udało się ukryć makijażem cieni pod oczami. Czyżby podpisany kontrakt wykluczał nieobecność z uwagi na syt. rodzinną? Współczuję jej. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Skrzynecka 30.03.08, 20:55 no co do Skrzyneckiej, mam wrazenie ze wymusza usmiech przez lzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Skrzynecka 30.03.08, 20:57 ale wygląda naprawdę dobrze, w sensie sukienka, makijaż, uczesanie, Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna.k Re: Skrzynecka 30.03.08, 21:08 kasiamilan napisała: > ale wygląda naprawdę dobrze, w sensie sukienka, makijaż, uczesanie, Tak, wygląda bardzo elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Skrzynecka 30.03.08, 21:15 Mnie się też Skrzynecka podoba i dobrze prowadzi program, a Gąsowski mógł sobie darować ten strój jakby wpadł do smoły, chociaż krawat inny.... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Skrzynecka 31.03.08, 17:21 O ile wiem, z powodu śmierci rodzica polskie prawo pracy przewiduje dzień (albo dwa?) wolnego. Potem większość ludzi normalnie wraca do obowiązków, więc dlaczego Skrzynecka miałaby nie wracać? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 7x05 30.03.08, 20:59 jak można tak zepsuć taką piekna piosenkę... :( Odpowiedz Link Zgłoś
agma Re: M. Walach 30.03.08, 21:02 Wałach tańczyła pięknie, ale muzyka to jakaś masakra, potrafią zepsuć każdy utwór:-( Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: M. Walach 30.03.08, 21:06 Pierwszy raz stanę po stronie Skrzynki.Dajcie jej spokoj, przeżyla tragedię i to wstyd komentowac jej cienie pod oczami itd. Kto to jest ta Marina? Kocham Pudzianka Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: M. Walach 30.03.08, 21:02 mnie sie podobało :) chociaz rzeczywiscie nudno-ale to taki taniec... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: M. Walach 30.03.08, 21:04 i po raz pierwszy w tej edycji 40pkt!! zasluzone... Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: M. Walach 30.03.08, 21:05 ja jej kibicuje, wiec jestem nieobietywna-podobalo mnie sie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: aa Tarzan!!! n/t 30.03.08, 21:07 Pudzian jest the best!!!! a la Tarzan, okulary i peruka, no prostu boskie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: M. Walach 30.03.08, 21:03 nawet mi sie podobalo a Pavlovic opadla szczeka to dobrze wrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: M. Walach 30.03.08, 21:07 no no, 40tka:) o matko pierwszy raz mi sie pudzian podobał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Pudzian :D 30.03.08, 21:10 ponawiam pytanie Kto to jest ta Marina? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Pudzian :D 30.03.08, 21:13 Alex... nie wysoko ją oceniłaś? :DDD Marina to "dziecko" TVN - które jest obecnie lansowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Pudzian :D 30.03.08, 21:14 malange napisała: > Alex... nie wysoko ją oceniłaś? :DDD > > Marina to "dziecko" TVN - które jest obecnie lansowane :) no wiesz trzecia liga jest duza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Pudzian :D 30.03.08, 21:12 Marina Łuczenko śpiewała Julię w "Romeo i Julia" wg Józefowicza Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Pudzian :D 30.03.08, 21:10 Pudzian dostarcza sporo zabawy i jednak tańczy/te bioderka:)/, a takich figur żadna para nie zrobi, Janowski lżejszy o połowę i co z tego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Pudzian :D 30.03.08, 21:12 Bo Pudzian się w tym programie dobrze bawi :) nie ma ciśnienia, żeby wypaść jak najlepiej albo wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Pudzian :D 30.03.08, 21:36 tak, jego bioderka mnie powaliły... chyba nie zasnę dziś ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Tamara 30.03.08, 21:14 cud miod;)) ale jestem jej ciekawa w jakims zywszym tancu, rumba, salsa itd Odpowiedz Link Zgłoś
malange Tamara Arciuch 30.03.08, 21:14 Nareszcie fajny taniec :) tzn. fajnie się oglądało Odpowiedz Link Zgłoś
malange Łozo i Blanka 30.03.08, 21:18 Dzisiaj piękna Blanka skrzywdzona przez fryzjera :( Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Łozo i Blanka 30.03.08, 21:21 tak,blanke przyklepneli ,ale wojtek naprawde ma radoche z tego tanca! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Socha w berecie-widok niezapomniany! 30.03.08, 21:29 W tym bereciku, okularach i płaszczyku wygladała jak przymulona panienka, którą kiedyś grała w serialu "Miasteczko", ale dla równowagi zaprezentowała tam piękny, nagi biust Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Łozo i Blanka 30.03.08, 21:26 Uwielbiam łacinę, ale przyznam, że dzisiaj piękne te walce Odpowiedz Link Zgłoś
malange M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:26 Mają tylko 0,32% poparcia widzów - chyba odpadną Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:29 Nie było źle ale wyreżyserowane "spontaniczne" wypowiedzi Sochy mnie denerwują :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:30 ja ją nawet lubiłam przed TzG ale to kolejna 'gwiazda', która wystepem w TzG pokazała jaka jest beznadziejna;D Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:29 ladny lekki taniec Sochy,nawet Iwonka daje 8 pkt.! Odpowiedz Link Zgłoś
blackbitch Re: M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:42 na pierwszej stronie tanieczgwiazdami.plejada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
blackbitch Re: M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:40 a najwiecej poparcia widzow bo az 34 % maja Magda i Pudzian Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:29 Socha mi sie o dziwo podobalo, wygladali naprawde zjawiskowo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:32 Marina chyba poleci, bo i od widzow, i od jury ma malo moze sie wtedy polityką zainteresuje;D Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: M. Socha i Kochanek 30.03.08, 21:33 paulinaa napisała: > Marina chyba poleci, bo i od widzow, i od jury ma malo > moze sie wtedy polityką zainteresuje;D bedzie miala czas by sie do matury przygotowac przynajmniej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG 7x05 30.03.08, 21:32 No to chyba odpadnie Tyrka z Kaliszukiem, jakoś bez "pałeru" Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG 7x05 30.03.08, 21:41 nie poleci. ma duzo od widzów. nie pamiętam jak jury dokładnie oceniło poszczególne pary ale raczej Marina poleci Odpowiedz Link Zgłoś
blackbitch Re: TzG 7x05 30.03.08, 21:43 chyba Marina poleci tylko 2% głosow wsrod widzow Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Łozo przeszedł! <jupi> 30.03.08, 21:54 Marina poleciala, nareszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 7x05 30.03.08, 23:36 gdybym ja mial decydowac kto odpadnie i tylko na podstawie tego odcinka to pozegnalbym E. Dudę. Tydzien temu byla swietna, dziś po prostu rozpacz :/ chyba te wrzaski zony partnera tak ja rozpraszaly :/ i chyba jako jedyna tanczaca walca wygladala dzis zle. Po prostu zle. co jest dziwne, bo suknie w stylu empire z reguly maskuja wiekszosc mankamentow figury, a na Elizabeth lezala fatalnie :/ za to panie tanczace salse (z jednym wyjatkiem) stylisci bardzo skrzywdzili. Ja rozumiem, ze w lacinie ubrania czesto polegaja na tym, ze zszywa sie dwie sznurowki i to juz jest kostium, ale tym razem wszystkie panie wygladaly... źle (i to chyba jedyny neutralny epitet, ktory przychodzi mi do glowy). Chlubnym wyjatkiem byla Ania Bosak, ktora wygladala swietnie. jezeli chodzi o wystepy to nie rozumiem bardzo wysokich ocen dla Janowskiego i bardzo niskich dla Zagrobelnego. I tradycyjnie nie rozumiem ochow i achow na temat Pudziana. Ok, bylo to zabawne, ale jego wystep zawieral sladowe ilosci tanca :/ Innym tna punkty za kosmetyczne detale, a jemu daja wysokie noty za chodzenie po parkiecie. dziwne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG 7x05 30.03.08, 23:43 przypomniales mi: Blanka skrzywdzona nie tylko fryzura, te sztuczne owoce na biuscie to tez dramat Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 7x05 30.03.08, 23:56 nie podobala sie Blanka przebrana za warzywniak? jaka szkoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG 7x05 31.03.08, 00:03 no nie za bardzo, choc jej urodzie nic nie zaszkodzi:-) ale panu kamerzyscie sie stroj bardzo sposobal, bo jeszcze na zakonczenie rozmowy z Blanka i Wojtkiem zrobil zlizenie na jej hm winogrona:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG 7x05 31.03.08, 00:07 ja mysle, ze akurat temu panu raczej chodzilo o dwa dorodne grapefruity ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: TzG 7x05 31.03.08, 00:19 "......tradycyjnie nie rozumiem ochow i achow na temat Pudziana..." Nie jestes sam. Ja tez sie dziwie,ze dostaje tak wysokie oceny przy tak marnym tancu.To jest niesprawiedliwe,bo odpadaja duzo lepsi od niego,a on zostaje jako maskotka,podobnie jak Bryndal albo jak Saleta w tancach na lodzie.Wysokie oceny bardzo go osmielaja,koniecznie chce przemawiac,chociaz jak zwykle z jego elokwencja cieniutko,w przeciwienstwie do obrzydliwych nadmuchanych miesni ramion,ktore wzbudzaja we mnie obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: TzG 7x05 31.03.08, 08:41 kubissimo napisał: > gdybym ja mial decydowac kto odpadnie i tylko na podstawie tego > odcinka to pozegnalbym E. Dudę. Tydzien temu byla swietna, dziś po > prostu rozpacz :/ > chyba te wrzaski zony partnera tak ja rozpraszaly :/ > i chyba jako jedyna tanczaca walca wygladala dzis zle. Po prostu > zle. co jest dziwne, bo suknie w stylu empire z reguly maskuja > wiekszosc mankamentow figury, a na Elizabeth lezala fatalnie :/ Hmm... mnie się akurat podobała w tym stroju, tyle że do walca aż się prosi o suknię leciutką i zwiewną, taką jak np. rudej Magdy. Suknia Dudy była z ciężkiego materiału. Nie zauważyłam wcześniej, że jej partner jest taki korpulentny. Histeryczne piski jego żony wkurzyły mnie. Zastanawiałam się, dlaczego tego wyjca nie wyprowadziła ochrona już po pierwszym daniu głosu :-(. > za to panie tanczace salse (z jednym wyjatkiem) stylisci bardzo > skrzywdzili. Ja rozumiem, ze w lacinie ubrania czesto polegaja na > tym, ze zszywa sie dwie sznurowki i to juz jest kostium, ale tym > razem wszystkie panie wygladaly... źle (i to chyba jedyny > neutralny epitet, ktory przychodzi mi do glowy). Chlubnym > wyjatkiem byla Ania > Bosak, ktora wygladala swietnie. Ania Bosak wyglądała świetnie, jak zwykle zresztą. Mam jednak wrażenie, że z całej stawki zawodowców ona tańczy najsłabiej. Wiem też, że warto było spędzić te trochę czasu przed telewizorem choćby po to, by obejrzeć salsę Ani Głogowskiej. Była rewelacyjna. > jezeli chodzi o wystepy to nie rozumiem bardzo wysokich ocen dla > Janowskiego i bardzo niskich dla Zagrobelnego. Mnie osobiście nie dziwią. Janowski ma ładny, nauralny ruch, i chyba za to dostaje. > I tradycyjnie nie rozumiem ochow i achow na temat Pudziana. Ok, > bylo > to zabawne, ale jego wystep zawieral sladowe ilosci tanca :/ Innym > tna punkty za kosmetyczne detale, a jemu daja wysokie noty za > chodzenie po parkiecie. dziwne :/ Tu zgadzam się całkowicie. On nie tańczy. Dawanie mu tak wysokich ocen krzywdzi tych uczestników, którzy ciężko pracują na to, by ich występ zasłużył na miano tańca. Dodam jeszcze, że 4 dziesiątki dla rudej Magdy były może trochę na wyrost, ale w sumie był to najlepszy występ tego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś