krzaczekbzu 07.04.08, 20:41 jakaś żenada z lekka ... Kayah, juz cos porobiła z twarzą, napięta, naciągnięta, oczy się jej zmniejszyły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.be Re: Fryderyki 07.04.08, 20:48 Faktycznie Kayah dziwnie wyglada......nos szeroki u nasady i zwezajacy sie do konca.Moze tak go eksponuje ta fryzurowa bombka i kapelutek.Oboje z Bulecka maja identyczne nosy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Fryderyki 07.04.08, 20:49 Kayah,wygląd rewelacja,dobrze ustawiony głos,nareszcie nie wygląda jak wypłosz z pegieeru Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Fryderyki 07.04.08, 20:50 oj marniutko strasznie, co to za organizacja? ktoś każe Nosowskiej iść w jedno miejsce, za chwilę wygrywa kolejną statuetkę i nikt nie wie gdzie jest. albo namawianie do pozostania na scenie przez Kaję czy ten menago Waglewskiego. tyle lat w tv nie było, jednak nie myślałem że od tej strony aż tak daremnie się to wszystko prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tego sie nie da obejrzec bez sześciopaka n/t 07.04.08, 21:19 jest to w klimacie klubowym, a dlaczego przyczepili się do faceta od piosenki reklamowej,to też sztuka,większa niż zawodzenie godzi- nami z pretensjami do sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: tego sie nie da obejrzec bez sześciopaka n/t 07.04.08, 21:22 Kayah, jak dla mnie, irytująca bardzo i wyglądająca po prostu źle. ale to przecież "diwa soulu":D Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tego sie nie da obejrzec bez sześciopaka n/t 07.04.08, 21:44 minus,to brak fragmentów nagrodzonych utworów Kayah chwilami wcina się niby bez sensu,ale wie dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
barak-uda szokkkkkkkkkkkkkkk 07.04.08, 21:21 boże, jak można dać sie tak oszpecić????????Kayah wygląda koszmarnie.Tego kto jej to zrobił powinni pozbawić prawa do wykonywania zawodu! Odpowiedz Link Zgłoś
pani_dj Re: Fryderyki 07.04.08, 21:36 mnie sie wydaje ze kayah nie byla w stanie udzwignac tej ceremonii na trzezwo. jakas taka... popierdulkowata. no i ulubiony zespol jej meza=zakopower. no blagam. ech ech. niedzwiedz: wracaj do trojki :) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Fryderyki 07.04.08, 21:38 Kayah gada jak najęta, jest nieprawdopodobnie irytująca, zaprasza kolejnych gości na scenę i nie daje im dojść do głosu, buzia jej się nie zamyka, po prostu dramat. Normalnie ją lubię, w porządku kobitka, ale dziś jest nie do strawienia. Zaprasza na scenę np. Beatę Kozidrak, ta stoi i słucha jak Kayah ględzi czym to tak w ogóle jest pop, ble ble ble, przedstawia nominacje, a potem łaskawie prosi Beatkę o werdykt. Ta mówi: 'Raz Dwa Trzy' i schodzi ze sceny. Kayah gada dalej. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Fryderyki ok, kayah nie ok:) 07.04.08, 21:55 Fryderyki w tej formie mi sie podobaja:klubowo , spokojnie, odeszli od tych wszystkich "trendi""jezzy" itd wielkich gal! ale Kayah mnie drazni jak nie wiem co... strasznie kreci, nie daje dojsc do glosu, a ten tekst o ulubionym zespole meza... zenada... ja bym na miejscu Zakopowera sie obrazila! Odpowiedz Link Zgłoś
joannapt Re: Fryderyki 07.04.08, 22:11 Co ta Kaja mówi, trzeba się porządnie wsłuchać by zrozumieć jej mowę Odpowiedz Link Zgłoś
artser Re: Fryderyki 07.04.08, 21:52 Musze się przyznać, że impreza mi się podoba. Jest niszowo i ciekawie. Jak do tej pory nagrody przyznano dla tych na których liczyłem! Może Kayah nieco drażni, ale Niedźwiecki KLASA!!!!! Tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
morderator Katarzyna N. to chyba ma jakaś depreche ... 07.04.08, 22:08 bo jakoś strasznie sama po sobie jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ronron Re: Katarzyna N. to chyba ma jakaś depreche ... 07.04.08, 22:16 żenujący spektakl :( Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Fryderyki 07.04.08, 22:56 tragiczna organizacja i żenująca prowadząca, chwilami aż było głupio patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Fryderyki 07.04.08, 23:20 Zenujące, to prawda. Kayah upodobniła się do Sebastiana na twarzy, nawet już spodnie włożyła. W takim czasie antenowym wolałabym zobaczyc ciekawy teatr telewizji, a nie wyjątkowo mierne wypowiedzi naszego światka artystycznego. Kayah to niech się już lepiej śpiewaniem zajmuje, a nie konferansjerką("czym dobrze się bawicie ,kochaniiiiiiiiiiiii!!!???) A tak w ogole to co to znaczy impreza "niszowa?" Niszowa to niech się nie transmituje w godzinach najlepszej oglądalnsci, tylko np. w internecie na branzowej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
artser Re: Fryderyki 07.04.08, 23:31 Właśnie w godzinach najlepszej oglądalności można było usłyszeć tych których telewizje w ogóle nie pokazują jak Aga Zaryan, Urszula Dudziak, Maleńczuk! Wreszcie muzyczna odskocznia od Dod, Rubików i Urbańskich! Może oprawa do poprawienia, ale artyści godni nagród. Ich nie usłyszych w stacjach i telewizjach komercyjnych! Można było przerzucić się super hicior w Dwójce "M jak.....itp Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Fryderyki 08.04.08, 00:09 Popieram. Dość mam już tych, pożal się Boże celebrites, co to na lodzie tańczą, nóżkami wywijają i z playbacku jadą. Dość już jarmarcznej żenady (także potrzebnej oczywiście, ale nie w nadmiarze) i sztucznego blichtru tych wszystkich Telekamer, Róż Gali, Najpiękniejszych i czego tam jeszcze. Tegoroczne rozdanie Fryderyków uważam za rodzaj antygali: zamiast imprezki usiłującej podrobić galę oscarową i sztywniaków w garniturach mamy luźne spotkanie branżowe. Zamiast Sali Kongresowej- surowa hala Fabryki Trzciny. Zamiast sztucznego "ę" i "ą" - zwyczajny luz. Zamiast wbitego we frak Kammela czy Torbickiej- nieco nieporadna, ale w sumie "równa dziewucha" Kayah; żarty jej niezbyt wychodziły, komentarze do kategorii też, ale ona się tym nie przejmowała- zresztą filuterny kapelutek na włosach w pewien sposób sygnalizował jej zblazowany stosunek do tych wszystkich gal i "ętykięty". Cała impreza to było właściwie kameralne spotkanie starych kumpli- ktoś coś powie nie tak, ktoś się zaśmieje, komuś się wejścia i wyjścia pomylą, kogoś tam trzeba szukać, bo po prostu "se poszedł"... W międzyczasie ktoś coś zagra, reszta posłucha i poklaszcze, nawet jeśli to dla kogoś konkurencja na rynku muzycznym. Taki sympatyczny meeting bez uroczystego zadęcia. Wpadki się zdarzają, ale to nic, w końcu ma być sympatycznie. Wszyscy się w sumie lubią, jednoczą się starzy z młodymi i jest miło. Otóż to. Jest miło. Według mnie o to chodziło. Aż chciało się tam być z nimi, czując się tak blisko artystów, którzy nieczęsto pojawiają się w telewizji, a przy tym czuć się z nimi swojsko. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Fryderyki 08.04.08, 14:25 Niestety,tzw.zwisoluz i od początku do końca wystudiowana kreacja na "Piwnicę pod Baranami", jest równie żenująca,co zadęcie "galowe" celebrytów. Zmiana fryderykowego sztafażu (z tego,co słysze,bo nie oglądam imprez,w których się po sportowemu klasyfikuje sztukę; widziałem więc tylko kawałek,tyle co od 21 do startu żywego Lisa),to zabieg marketingowy - jak cukierek nie schodzi,to przesłodzony karmel zastąpimy neuatralnymi wiórkami kokosowymi i na pewno się gawiedź zleci,pochwalą nas,zarobimy. Poza bohemiczna,wykazanie swojego dystansu do tzw.komercyjnego światka,gdzie Doda jest królową. Z tym,że jeśli komuś naprawdę coś tu zwisa,to Dodzie. BTW, czy Staszewski się zjawił na tej superbibce ? Z tego co widziałem,to my man Lipa tez olał,a jego funfel z zespołu powiedział,że właśnie skleja styropian,więc nie mógł przybyć. I to mówi samo za siebie. Kto pozostał niezależny nie przyjdzie ani na Frydryki z karmelem,ani na Fryderyki z wiórkami kokosowymi,bo to ciągle ten sam kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Fryderyki 08.04.08, 07:08 freerock napisał: > tragiczna organizacja i żenująca prowadząca, chwilami aż było głupio patrzeć.. > . True, true. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Fryderyki 08.04.08, 09:56 Ale dlaczego to zaraz transmitować i robic w koło tego tyle szumu. Przypominam,że rónież Kayah i jej Sebcio brali udział )jako kandydaci) na tych Vivia Najpiekniejszych. Tak więc ciągna kilka sroczek za ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Fryderyki 08.04.08, 10:24 Nie podobało mi się. Ciasno, duszno... Kayah nie poradziła sobie w roli prowadzącej. Nie rozumiem, dlaczego tak odpowiedzialną rolę powierzono amatorce w tej dziedzinie. Amatorce, która ma problemy z dykcją, polszczyzną, tzw. kulturą wypowiedzi. Zdecydowanie wolę ją, gdy śpiewa. Cieszę się natomiast, że wreszcie dostrzeżono mój ulubiony zespół "Raz dwa trzy". Serdecznie gratuluję im nagród :-). Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Fryderyki 08.04.08, 13:30 poradziła sobie,teraz panie są przy głosie i to ja udzielam głosu :) w końcu ma firmę producencką,tylko Kozidrak jej się nie dała :D Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Fryderyki 08.04.08, 13:28 Kaja, niestety nadaje się do logopedy. Bardzo ja lubię, ale w takich dawkach jest irytująca. Dodatkowo jej- ejjj suuuper wygladasz... żenujące. Tak samo jak pokrzykiwanie jak się bawicieeee( jakbym za chwilę miał usłyszeć "za balony pani Mani" dobra zabawa dla tam bawiących się. A przed telewizorem, jak to przed telewizorem. nuda Odpowiedz Link Zgłoś
dinozof Re: Fryderyki 10.04.08, 15:52 Moim zdaniem powinno się całą tą hołotę rozpędzić na 4 wiatry. Polski show-buissnes dosięgnął dna wszyscy wykonawcy byli tam siebie warci, mnie osobiście żenowało WSZYSTKO! Odpowiedz Link Zgłoś