cristinka Re: Edyta Górniak 19.04.08, 21:52 nie, dzisiaj moze nie, co? Dzis to było niej sztuczne. Chociaz z tym ojcem którego pół zycia nie chciala znac to dziwnie brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: Edyta Górniak 19.04.08, 22:16 proponuje jutro z rana wejść na pudelek.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: Edyta Górniak 19.04.08, 22:22 żeby nam sie tylko teraz Edytka nie rozemocjonowała z powodu stanu zagrożenia Kordka :D Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Edyta Górniak 19.04.08, 22:24 Ja jednak nie lubię osób, które tak publicznie okazują swoje emocje i mówią tylko o sobie - a Górniak taka własnie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Edyta Górniak 19.04.08, 22:31 nie wiem, do czego pijesz, bo widzialem tylko kawaleczek, ae wygladala dzis fatalnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Edyta Górniak 19.04.08, 22:42 Myslę, ze pierwszy raz pokazała prawdziwe emocje. Nie było to na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Edyta Górniak 19.04.08, 22:45 Rozpłakała się po występie Szapołowskiej i Dżianiego. Śpiewali "My Cyganie". Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Edyta Górniak 19.04.08, 22:48 A zapytałem czy będziemy kpić bo Edyta powiedziała, ze wie o tym, że jutro i tak pewnie wszyscy będą kpić z jej emocji i, że ma to gdzieś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: Edyta Górniak 19.04.08, 22:47 Edytka sie nam dziś łzami zalała na widok swojego brata/kuzyna (?! po jej ojcu w każdym bądź razie) śpiewającego w duecie z Szapołowską .. zakryła się miśkiem i słowa bidula nie mogła powiedzieć .. zdołała z siebie wydusić parę słów nt. swojego zmarłego ojca .. no wzruszające owszem, ale nie na miejscu .. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Edyta Górniak 20.04.08, 11:10 Dla mnie to była żenada straszna... Przecież ona nawet nie była w dobrych stosunkach ze swoim ojcem i jeśli dobrze pamiętam, nawet nie poszła na jego pogrzeb. A teraz zalewa się łzami i szlocha, że za 2 miesiące będą 2 lata od jego śmierci. :| Nawet jeżeli uznać, że to było autentyczne i że ruszyło ją sumienie lub coś w tym stylu, to dla mnie ta pani jest jednoznacznie niezrównoważona emocjonalnie - takich "występów" się nie daje w programie rozrywkowym. :] Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Edyta Górniak 20.04.08, 11:20 mmorawski napisał: > Dla mnie to była żenada straszna... Przecież ona nawet nie była w > dobrych stosunkach ze swoim ojcem i jeśli dobrze pamiętam, nawet nie > poszła na jego pogrzeb. Źle pamiętasz. Odpowiedz Link Zgłoś
chlupek Re: Edyta Górniak 20.04.08, 11:20 a co to bylo za niemowle? to jej dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Edyta Górniak 20.04.08, 11:21 Jej dziecko ma przeciez 4 lata. To było dziecko kogoś z widowni. Pudelek już po Edycie pojechał. Odpowiedz Link Zgłoś