Gość: nioma IP: *.chello.pl 09.09.03, 21:47 czy ktos wie od kiedy polsat zacznie nadawanie tego serialu? niczego nie ogladam z taka przyjemnoscia jak wlasnie tego. i stesknilam sie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaskaderka Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: 81.219.160.* 09.09.03, 21:56 Ja też bardzo tęsknię, ale wydaje mi się, że jak teraz Polsat kupił b. drogie "24 godziny" to na "Ostry dyżur" długo poczekamy. Obym sie myliła. A Carter czeka... A ja na Niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: 212.160.135.* 10.09.03, 00:05 Gość portalu: kaskaderka napisał(a): teraz Polsat kupił b. drogie "24 godziny" Co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskaderka Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: 81.219.160.* 10.09.03, 08:04 Serial z Kiefferem Sutherlandem. Oglądaj, bo warto! Ale "Dyżuru..." ŻAL!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: *.polkos.com.pl 10.09.03, 08:45 Gość portalu: kaskaderka napisał(a): > Ja też bardzo tęsknię, ale wydaje mi się, że jak teraz Polsat kupił b. > drogie "24 godziny" to na "Ostry dyżur" długo poczekamy. Obym sie myliła. A > Carter czeka... A ja na Niego... Ale przecież przed wakacjami zaczęli nadawać nową serię ER, której nie obejrzeliśmy do końca. No chyba Polsat nie kupił paru odcinków tylko całą serię co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskaderka Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: 81.219.160.* 10.09.03, 09:53 I na to po cichu liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? 10.09.03, 10:28 Pewnie zapomnieli, że ją mają, albo kupili pół seri, co by do wakacji starczyło, z nadzieją, że ludzie sa na tyle głupi, że to włąsnie oni zapomną.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: *.crowley.pl 10.09.03, 12:27 Dzwonilam do Polsatu. Maja dalsze odcinki, wyemituja, ale nie wiadomo kiedy ( na pewno nie we wrzesniu ):( Jednak taka odpowiedz swiadczy o tym, ze pewnie jeszce dlugo poczekamy, bo przypuszczam, ze ramowke na najblizsze dwa-trzy miesiace to maja... Ja dzwonilam jakies trzy tygodnie temu, moze teraz ktos z Was zadzwoni, moze maja nowsze wiesci ? Moze w ogole trzeba zasypac ich telefonami ;) ? tel. 810 40 01 do 08 Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.03, 18:09 To moj ulubiony serial! Pro7 zaczal w zeszla srode nadawanie kolejnych odcinkow. Dzisiaj drugi. Juz sie nie moge doczekac! Ze starej obsady(tej z pierwszých odcinkow) zostal juz tylko Carter, Susan i pare pielegniarek. Pozdrawiam milosnikow (i nie tylko) tego swietnego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenya Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 10.09.03, 19:01 no, nie zapominajmy o dr weaver, romano, cordey, jest jeszcze luka, słowem stare twarze ale i kilka nowych! z braku laku... trzeba pro7 ogladać. a w usa pod koniec września już 10 seria! polsat utkwił w połowie 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: KIEDY OSTRY DYZUR???? IP: *.chello.pl 11.09.03, 22:22 a moja kablowka na domiar zlego zabrala mi wszystkie niemiecko jezyczne stacje tv.... nawet nam nie moge obejrzec!!! zaluje ze nie nagrywalam na video, moglabym stare odcinki poogladac. ciesze sie, ze poza mna sa i inni sympatycy. a polsat to swinie straszne!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś