Gość: nick2 IP: 195.114.189.* 05.01.02, 14:14 Wczoraj usłyszałem w TVN, że rozpoczyna się nabór dop trzeciej edycji Big Brothera. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Big Brother 3 - już wkrótce IP: 10.20.1.* 05.01.02, 22:54 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Big Brother 3 - już wkrótce 06.01.02, 13:23 Gość portalu: nick2 napisał(a): > Wczoraj usłyszałem w TVN, że rozpoczyna się nabór dop trzeciej edycji Big > Brothera. Co o tym sądzicie? Dopiero wczoraj?!? Zaglądaj na www.wirtualnemedia.pl/ dowiesz się więcej i co najważniejsze WCZEŚNIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
dummy Re: Big Brother 3 - już wkrótce 06.01.02, 21:55 Wali mnie, nie mam ochoty marnowac swojego czasu na takie nudy. Tak samo jak nie marnowalam go podczas pierwszej i drugiej edycji. Nie rozumiem w ogole jak mozna ogladac tak koszmarnie nudny program, ale widocznie wiekszosc ludzi naprawde nie ma pomyslu na spedzanie wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Big Brother 3 - już wkrótce 07.01.02, 23:20 Super ! Zgłosze się!!!! 3 to moja szczęśliwa liczba. ;-) Juz to widze jak mnie będa wszyscy internauci obsmarowywać, jesli oczywiście zostane wybrana. A, juz sobie obmysliłam strategie: będe najbardziej wkurzajaca,(jeszcze bardziej niz niejaki W. Glanc albo Karolinaz 2 edycji) będę prowokować kłótnie i po drugim tygodniu odpadne ale za o z jakim hukiem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś