shatmach 17.05.08, 22:34 Kto wygra? Myslę, że Respondek. Jakos nie przepadam ani za nim ani za Kuszewskim więc wolałbym żeby wygrała Jabłczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeon1 Re: JOS - Finał 17.05.08, 23:40 Kuszewskimz, Jabczynska a co oni tam jeszcze robią, Dryl, Bończyk, Respondek to trójka która powinna dojść do finału!JOS ranking seriali Odpowiedz Link Zgłoś
miau78 Re: JOS - Finał 18.05.08, 10:14 Nie dadzą Respondkowi wygrać, wygra Jabłczyńska, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: JOS - Finał 18.05.08, 10:28 Jestem za Respondkiem z tej trójki. Też uważam, że w finale powinna być Dryl, Bończyk i Respondek. Nie przepadam za Bończyk, ale wczoraj duet operowy zaśpiewała koncertowo, najlepiej ze wszystkich. Denerwowała mnie w programie jej ciągle ta sama mina (rozciągnięte usta w dziwnym uśmiechu z zmrużone oczy), jest dość monotonna w śpiewaniu, ale w tym, co robi, jest świetna. Moja sympatia była po stronie Moniki Dryl i Respondka, więc teraz jestem za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: JOS - Finał 18.05.08, 12:07 A ja kibicuje Kuszewskiemu, choc z Jablczynska (nie jej wokaliza, a 'medialnoscia') pewnie nie wygra... Niesamowicie mnie ten gosc zaskoczyl - i wokalnie i jako czlowiek. Respondek? IMO nuda i silenie sie straszne za kazdym razem na kazdy zart, kazdy usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
merdak Re: JOS - Finał 19.05.08, 14:06 Najlepsi piosenkarze z JOŚ już odpadli - zostały osoby o miernawym głosie za to grające w popularnych serialach. Ot, życie. Bończyk chociaż jedna porządna podziękowała ekipie, ci ludzie zapiep[rzają 16 godzin na dobę za psie pieniądze i nikt nawet ich nie wspomni. Dobrze, że nie dała jokera, gdyby go dała koledze Kuszewskiemu, to odpadłby przed finałem Respondek, a (choć go nie lubię) z tej trójki on najbardziej zasługuje na zwycięstwo. Ale przeczuwam dziwnie zwycięstwo Jabłczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: JOS - Finał 19.05.08, 15:01 1) Respondek -mily, skromny gosc, nie kojarze go z seriali i fajnie spiewa 2) Kuszewski - przesympatyczny, bardzo pozytywny i swietne daje show! Kazdy jego wystep cacy - utwor a-ha bylo cudne w jego wykonaniu, zycze zeby ktos wykorzystal jego talent a MjakM dalo mu odpoczac... 3) Asia Jablczynska - urocza, sypmatyczna, skromna i ma cunda figure!!! fajnie spiewa, delikatnie, moze byc ciekawie... w sumie to nie wiem komu kibicowac... niech wygra najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
merdak Re: JOS - Finał 20.05.08, 09:44 Niestety wiem, ile zarabiają "ludzie teatru", których nie widać - krawcowe, garderobiane, dźwiękowcy, oświetleniowcy, inspicjenci itp. Lepiej zarobisz w fabryce, i masz chociaż wolne weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: JOS - Finał 19.05.08, 16:32 widziałem wczoraj fragmenty,dobrze zrobione Odpowiedz Link Zgłoś