dona.a 31.05.08, 23:09 Wydawało się, że jest faworytką i brylantowy mikrofon będzie Jej, a tu taka niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzaczekbzu Re: Jabłczyńska przegrała w JOŚ 31.05.08, 23:10 Ale kto to jest ten Respondek? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Jabłczyńska przegrała w JOŚ 31.05.08, 23:15 faworytką?????????????? Ta miaucząca laleczka??????? Chociaz ten Respondek też wychynąl zza rogu i falszując stał się faworytem nr 1.... Przestałam oglądać to badziewie bo mnie rozczarowały jurorki, zarowno Edzia jak i Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Jabłczyńska przegrała w JOŚ 01.06.08, 00:31 gdzie gra ten respondek? ja na miejscu jablczynskiej bym sie cieszyla, nie musi nagrywac plyty-gniota ktora potem lezec bedzie w supermarketach w koszykach z cd za 5 zl:/ Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Jabłczyńska przegrała w JOŚ 01.06.08, 00:52 W "Barwach szczęścia". Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Jabłczyńska przegrała w JOŚ 01.06.08, 01:21 a jak sie sprzedaje plyta A.Włodarczyk,wie ktos ? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Jabłczyńska przegrała w JOŚ 01.06.08, 07:33 dona.a napisała: > Wydawało się, że jest faworytką i brylantowy mikrofon będzie Jej, a tu taka niespodzianka Niesamowita informacja, jestem zdruzgotany.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski2006 Re: Jabłczyńska przegrała w JOŚ 01.06.08, 08:05 Krzysiek Respondek wystepuje w kabarecie bodajze Rak z tym malym Ślązakiem od Andzi ze "Swiętej wojny" Odpowiedz Link Zgłoś
adi0075 A kto to jest ta Jabloczynska?? 01.06.08, 10:58 Czy to ta wielka gwiazda serialowa ala Cichopek?? Nie ogladalem tego badziewia bo wolalem pasjonowac sie siatkarzami i pilkarzami recznymi ale widze ze co jakas nagroda ma trafic w rece wielkiej gwiazdy serialu to jak widac nie zawsze musi trafic.I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: A kto to jest ta Jabloczynska?? 02.06.08, 12:43 A dzis rano w "budziku" pokazywali fragmenty dawnych klipów z początku "Fasolek", w których Jabłczynska debiutowała. odnoszę wrazenie, ze przez te wszystkie lata nic jej sie głos nie zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś