Gość: daniel IP: 62.29.248.* 23.09.03, 13:31 Jak według Was wypada porównanie pomiędzy tymi trzema panami jako jurorami programów muzycznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sara Re: Janson, Wojewódzki, Maleńczuk IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 14:07 Jansson, zadufek wstydliwy, mamroce cos nie wiadomo co, Malenczuk zblazowany cynik z malym rozumkiem no i Kuba jedyny zywy organizm.Moze chamski ale prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Janson, Wojewódzki, Maleńczuk IP: *.chello.pl 23.09.03, 14:07 Janson skupiał się na kwestiach muzycznych Wojewódzki skupiał się na sobie Maleńczuk chyba ma problemy z koncentracją, bo na niczym się nie skupia a wszyscy trzej dosyć chamscy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Janson, Wojewódzki, Maleńczuk 23.09.03, 19:03 a co to jest janson ? gdzie on byl jurorem bo nawet nie pamietam , co do malenczuka to ja nie wiem co on tam ocenia , jak sie na niego patrzy tak z boku i ni wie ze on moze ma patrezc na to czy kandydat ma cos tam czego nie ma inny to malenczuk wyglada na kogos niepotzrebnego bo rownie dobrzemoglby tam siedziec kazdy z nas i ja i pan i pani ... kuba rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś