Dodaj do ulubionych

Norauto przy Auchan ?

IP: 195.117.140.* 07.07.03, 17:24
W dzisiejszym dodatku 'Praca' były oferty pracy w
Norauto które powstanie przy Auchan we wrześniu tego
roku. Ciekawe w którym miejscu ? Wie ktoś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: RoughBoy Re: Norauto przy Auchan ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 22:51
      Ja nie wiem gdzie, ale się ciesze, że powstaje. Nie będę
      musiał jeździć do Wawy, po byle duperelkę do auta :)
    • Gość: ja Re: Norauto przy Auchan ? IP: 195.117.140.* 07.07.03, 23:08
      No,na otwarcie tego,zgodnie z ogłoszeniem jest ok 2,5 miesiąca. Jeśli chcą
      zbudować jakąś blaszaną budę od podstaw to już niebawem powinni brać się do
      roboty. No chyba że sklep zrobią na wolnej,dość sporej przestrzeni w tej
      przybudówce koło sklepu sportowego. No ale gdzie serwis ? Jeśli chcą coś od
      podstaw zrobić (gdzie?) to powinni lada dzień zacząć działać.
      • razdwadwanascie Re: Norauto przy Auchan ? 08.07.03, 07:25
        Gość portalu: ja napisał(a):

> No,na otwarcie tego,zgodnie z ogłoszeniem jest ok 2,5 miesiąca. Jeśli chcą
        > zbudować jakąś blaszaną budę od podstaw to już niebawem powinni brać się do
        > roboty. No chyba że sklep zrobią na wolnej,dość sporej przestrzeni w tej
        > przybudówce koło sklepu sportowego. No ale gdzie serwis ? Jeśli chcą coś od
        > podstaw zrobić (gdzie?) to powinni lada dzień zacząć działać.

Podpowiem tylko, że podłogę i sufit w tym budynku już mają.
        • libertyn Re: Norauto przy Auchan ? 09.07.03, 12:08

> Podpowiem tylko, że podłogę i sufit w tym budynku już mają.
          A moze moglbys podac jakies szczegoly. W ktorym miejscu to bedzie?
          Pozdrawiam.
          • Gość: Konrad Re: Norauto przy Auchan ? IP: *.chello.pl 09.07.03, 13:43
            Pewnie tam gdzie jest Giacomelli. Jest pewna część pod dachem która obecnie
            pełni rolę parkingu. Wystarczy postawić ściany :-)
            • libertyn Re: Norauto przy Auchan ? 09.07.03, 13:56
              Gość portalu: Konrad napisał(a):

> Pewnie tam gdzie jest Giacomelli. Jest pewna część pod dachem która obecnie
              > pełni rolę parkingu. Wystarczy postawić ściany :-)
              A czy tam przypadkiem nie jest zbyt mało miejsca. Widziałem ich punkty w
              Warszawie i Gdańsku. Zajmują z tysiąc metrów kwadratowych.
              • Gość: Strucho Re: Norauto przy Auchan ? IP: *.visp.energis.pl 09.07.03, 18:44
                Też mi się wydaje, że tam jest za mało miejsca. Poza tym nie jest to jednolita
                przestrzeń, tylko przedzielona przez sklep RTV.
                Szkoda, że Gazeta ostatnio przycichła, kiedyś miała same świeże newsy z
                grafikami i wizualizacjami, a ostatnio o rewelacjach można się dowiedzieć
                głównie z TP czy ŻP.
                • Gość: ja Re: Norauto przy Auchan ? IP: 195.117.140.* 09.07.03, 21:44
                  Nie widzę problemu - na dole dwa serwisy pod budynkiem
                  oddzielone sklepem MIX AGD RTV,a na górze sklep z
                  akcesoriami. 650 m2 jak podaje Gazeta.
    • Gość: alfa Re: Norauto przy Auchan ? IP: *.petrotel.com.pl 10.07.03, 06:42
      A ja mysle ze RTV nie "wytrzyma" i cały dół zajmie Norauto. Obok sklepu RTV
      powstanie dodakowa pow handlowa , a wzdłuż Piłsudskiego stanowiska serwisowe.
      Tam nawet nie trzeba stawiac wiele scian , tylko same bramy wjazdowe i
      wyjazdowe. Ciekawe jaki tam bedzie naprawde poziom uslug i ceny. Czy jakosc
      czesci zamiennych bedzie tez taka "wysoka" jak np. produktow technicznych
      dostępnych w Auchan? Moj przykład: wbijając gwóźdź wygiąłem metalowy młotek
      zakupiony w Auchan oraz rozdeptałem pompkę samochodową kiedy próbowałem
      napompować koła. Najbardziej wytrzymały okazał się manometr. Cena młotka 4,50
      PLN, cena pompki ok. 9 PLN.
      pozdrawiam
      • Gość: MK Re: Norauto przy Auchan ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 09:43
        Gość portalu: alfa napisał(a):

> Czy jakosc
        > czesci zamiennych bedzie tez taka "wysoka" jak np. produktow technicznych
        > dostępnych w Auchan? Moj przykład: wbijając gwóźdź wygiąłem metalowy młotek
        > zakupiony w Auchan oraz rozdeptałem pompkę samochodową kiedy próbowałem
        > napompować koła. Najbardziej wytrzymały okazał się manometr. Cena młotka 4,50
        > PLN, cena pompki ok. 9 PLN.

jak sama cena wskazuje, są to produkty jednorazowego użytku, zresztą widziały
        gały co brały :-)))
        jest okres wakacji i chyba będę musial poszukać jakiegoś czajnika w Auchanie w
        promocji za jakieś grosze, mam nadzieję, że wytrzyma przynajmniej tydzień
        pobytu nad morzem :-))))

> pozdrawiam

ja też
        • Gość: urzędnik Re: Norauto przy Auchan ? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 18:58
          NORAUTO- pozwolenie na budowę juz jest.
          Lokalizacja parking pod GIACOMELI (obok wystawki). Gabarytowo- przypomina to
          inne punkty tej sieci. Obroty - znacznie wyzsze niz inne punkty takiej sieci,
          ponieważ tego na w Płocku brakuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka