Gość: Jarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 08:55 bo mnie super jak na razie odcinki trzymają w napięciu świetna realizacja tylko te zakichane reklamy w trakcie psują narastające napięcie i dramaturgię odcinków :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaskaderka Re: & & #35 3424; godziny" - jak Wam się podoba ? IP: 81.219.160.* 30.09.03, 09:43 Bardzo mi się podoba! Ze względu na te piekielne reklamy i losowanie Totolotka, obiecuje sobie, że będę nagrywała odcinek i obejrzę go póżniej przyśpieszając reklamy. Ale nigdy tego nie zrobiłam, bo za bardzo jestem ciekawa dalszego ciągu. No i to emitowanie odcinków w odstępie 1 tygodnia. Trochę to nie pasuje do konwencji. Serial super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Ale ktore to 24 godziny IP: *.bulldogdsl.com 30.09.03, 10:29 Hej ktora to seria pierwsza czy druga bo z komentarzy nie mozna sie zorientowac. Jesli totolotek to pewnie to Polsat i seria pierwsza ale moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Ale ktore to 24 godziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 12:09 nudny jakoś ten serial...znowu terrorysci zagrażają ameryce,nie rozumiem o co tyle szumu zwykły kolejny sprawnie zrealizowany serial Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Ale ktore to 24 godziny 30.09.03, 14:02 Zgadza sie, to Polsat i pierwsza seria. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Ale ktore to 24 godziny 30.09.03, 15:28 a mnie się nie podoba tzn. widziałem 2 pierwsze odcinki i nie zainteresowały mnie wiec stwierdziłem że koniec z tym serialem. nie będę czekał do 16 odcinka żeby się zaczeło coiś dziać a i tygodniowy odstęp przy tak robionym serialu to też za długo moze gdyby zrobili z tego normalny film to by co z tego było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Warto poczekac IP: *.richmond-utcoll.ac.uk 06.10.03, 16:06 Moze poczatek nudnawy ale potem to akcja sie rozkreca i pokreca i swietna jest zabawa w zgadywaniu kto jest zdrajca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Warto poczekac IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.10.03, 17:41 Z odcinka na odcinek ten serial coraz bardziej mi sie podoba, tylko szkoda ze nadawany jest tylko raz w tygodniu. Nigdy nie bylam fanka Kiefera Sutherlanda ale ogladajac 24 godziny musze przyznac ze jest naprawde dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: & & & #35 35 3424; godziny" - jak Wam się po IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 08:58 Za dodatkowe reklamy podziekujcie Polsatowi, bo owszem one powinny pojawiac na ekranach w chwili gdy w serialu pokazuje sie zegar (niebieskie cyfry), a konczyc gdy przeskakuje o 5 minut. Polsat wpadl na genialny pomysl i wygenerowal wlasny (czerwone cyfry) zegar, ktory pokazuje wtedy kiedy chce i dlatego dodaje nadprogramowe losowanie lotka + reklamy ktore trwaja dluzej niz 5 minut, czyli wiecej niz zaplanowal producent serialu, abu czas byl utrzymany i minuty zgadzaly sie zarowno na naszym jak i filmowym zegarze. Ale w Polsce jak zawsze cos sknaca, a tym samym zepsuto cala idee serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelsonek Re: & & & & #35 35 35 3424; godziny" - jak IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 23:34 a kiedy ostatnio ogladalas odcinek 24godziny na polszmacie?? teraz sie zorientowali o od bodaj 4 albo 5 odcinka nie ma losowania totka w czasie trwania odcinka. co do reklam - rzeczywiscie przydlugie jak na konwencje serialu, ale coz. za duzo wymagamy od polskiej stacji... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: '24 godziny' - jak Wam się podoba ? IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 21:28 A dla tych co już widzieli pierwszą serie na C+ zapraszam do oglądania w szweckiej TV4 2 serii. Czwartki g 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: '24 godziny' - jak Wam się podoba ? 07.10.03, 22:37 druga seria tez wcigajaca..pierwsze 8 odcinkow mam juz za soba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: '24 godziny' druga seria IP: *.bulldogdsl.com 10.10.03, 10:45 Czy nie macie wrazenia ze druga seria jest krotsza jakos nie czuje ze to bylo 24 odcinki. BBC skonczyla to nadawac jakis czas temu i wydaje mi sie ze sie za szybko skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Druga seria lepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 12:36 Pierwsza seria była świetna - najlepsza w pierwszych paru odcinkach, potem już pomysłów scenarzystom zabrakło - ale druga jest jeszcze lepsza (jestem obecnie na 19. odcinku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Druga seria lepsza IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 08.11.03, 13:34 właśnie skończyłam oglądać pierwszą i była super ale muszę przyznać, że ostatnio odcinek mnie rozczarował ponieważ wiele wątków nie zostało wyjaśnionych do końca teraz zabieram się za oglądanie drugiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Druga seria lepsza 08.11.03, 14:15 Gość portalu: goa napisał(a): > właśnie skończyłam oglądać pierwszą i była super ale muszę przyznać, że > ostatnio odcinek mnie rozczarował ponieważ wiele wątków nie zostało > wyjaśnionych do końca trudno zeby wszystko zostalo wyjasnione - na to potrzeba byloby kolejnego dnia;- ))) polecam druga serie! ja obejrzalam ja w ciagu 3 dni:-)) i mysle ze ogladanie paru odcinkow naraz jest lepszym rozwiazaniem niz to co zaproponowal Polsat w niemieckiej tv serial lecial 3 razy w tyg po dwa odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
bartekdoe Re: Druga seria lepsza 09.11.03, 18:49 Absolutnie sie zgadzam. Tez obejrzalem ten serial jednym ciagiem (tzn w trzy dni) i wtedy jest diablo wciagajacy. ogladanie go co tydzien to pomylka.2 sere obejrzalem tylko do 3 odcinka i to nie to samo. Pierwsza byla jakos bardziej "realistyczna". a poza tym to seriale ogladam juz tylko wszystkie odcinki serii na raz;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Druga seria lepsza 09.11.03, 20:25 no to calkiem dobry pomysl jak sa mozliwosci:-) ja tak obejrzalam tez pierwsza serie Twin Peaks.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Druga seria lepsza IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 09:05 Ja tez widzialam druga serie, ktora obejrzalam w 5 dni, ale nie byla juz tak wciagajaca, o wiele wiecej mozna przewidziec i nie zaskakuje juz tak jak pierwsza. Momentami wrecz patetyczna w stylu: jak to amerykanie kochaja usa. 24 odcinek konczy sie jak pozostale 23 nie ma rozwiazania, konca, trzeba poczekac na 3-cia serie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: Druga seria lepsza IP: *.osiedle.net.pl 10.11.03, 14:02 Nie no co wy... pierwsza seria była zdecydowanie lepsza! Drugą też mi się dobrze oglądało, ale to jednak nie ten sam klimat. 'Jedynka' była taka bardziej osobista dla Bauera a w dwójce już mamy globalne zagrożenie i staje się to takie zbyt patetyczne i epickie. A tak w ogóle to nie wiem czy wiecie ale w USA wystartowała już 3. seria. Jestem po dwóch pierwszych odcinkach i już było jedno niezłe zgięcie. Poza tym doszła jedna bardzo fajna postać... no ale nie będę więcej zdradzał i robił chamówy... powiem tylko, że zaczyna się seria niezgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Druga seria lepsza 10.11.03, 15:40 jestes po dwoch odcinakch trzeciej serii? albo zle zrozumialam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIORTED Trzecia czesc IP: *.z114-95-67.customer.algx.net 11.11.03, 01:34 Podobalo wam sie . MI tez, druga czesc spoko, ale trzecia to juz na maxa niezla jazda . Troche do myslenia jest ale i tak niezla, POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Wersja na DVD IP: *.richmond-utcoll.ac.uk 12.11.03, 11:17 Pierwsza czesc me wersje DVD z aleternatywnym zakonczeniem, czy ktos te wersje alternatywna zna i moze mi pocichutku powiedziec bo mi sie nie chce wydawac £34 na DVD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Wersja na DVD IP: *.bmj.net.pl 12.11.03, 12:10 o właśnie ja też bardzo bym chciała poznać to alternatywne zakończenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack B Re: Wersja na DVD IP: *.devs.ac-net.pl 12.11.03, 18:36 Alternatywne zakonczenia to inna niecala ostatnia minuta. Jesli pamietasz jaki byl koniec to bardzo latwo sie domyslisz na czym polega alternatywne zakonczenie. Radze poszukac na Kaazie lub emule i sobie obejrzec. Moim zdaniem orginalne jest o wiele lepsze. Mam nadzieje, ze nie napisalem za duzo i tym co jeszcze nie widzieli calej I serii nie zepsulem zabawy, Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wersja na DVD 12.11.03, 22:11 czy moge prosic o pare zdan na temat alternatywnego zakonczenia na mojego maila? (mallina@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoiler uwaga nie czytac jesli nie znasz konca series1 !!! IP: *.acad.cai.cam.ac.uk 13.11.03, 00:46 a wiec w alternatywnym zakonczeniu glupia zona co miala umrzec zanim zaczeto krecic serial(jej glupie zachowanie a takze coreczki wnerwialo mnie strasznie) nie umiera i wszyscy odchodza szczesliwie do domu(takie przeslodzone hollywood- bez sensu bo jack nie moglby sie dorwac do pieknej pani warner w series2 (tylko czemu on sie z nie rozstal przed 3 seria???) ech. 2 czesc jest rownie wciagajaca co pierwsza,ale fakt faktem ze serial trzeba ogladac w ciagu 3-5 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: uwaga nie czytac jesli nie znasz konca series 13.11.03, 01:33 ech to faktycznie -wole to zakonczenie co pokazali:-))) a ponadto to zrobiles juz mi smaka na trzecia czesc -doczekac sie nie moge!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anglik Konkurs SMS-owy od listopada do października??? IP: *.chello.pl 14.11.03, 20:55 Z regulaminu konkursu SMS-owego poświęconego "24 godzinom": "Konkurs przeprowadzony będzie w na stronach serwisu internetowego prowadzonego przez Organizatora pod adresem URL www.gazeta.pl ("Serwis") w okresie od 7 listopada do 16 października 2003 r." Nieeeźle :) A to nie jest przypadkiem konkurs nt. serii "Back to the Future"? Nie mówiąc o tym, że ktoś się nie mógł zdecydować: "w stronach" czy "na stronach"... Cóż, w moich stronach pisze się "na stronach" ;) Odpowiedz Link Zgłoś