Dodaj do ulubionych

Adrian zdemolował Bar!

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 15:13
no prawie Bar, dokładnie to domek w którym mieszkają uczestnicy. Zajrzyjcie
na www.bigbrother.prv.pl - tam wszystko jest opisane. Jeśli to wszystko jest
prawdą to straszna szkoda, bo lubię tego faceta. Tylko coś mu się w życiu
popieprzyło i nie może się odnaleźć. Wybaczcie sentymentalizm, ale tak to
widzę.

pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.neonet.gliwice.pl / 62.111.206.* 04.10.03, 15:16
      prosze o skopiowanie relacji - caly dzien nie moge sie dostac a teraz mam
      relacje z 1 pazdziernika...
      buuuuu
      • Gość: liama Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 15:21
        Nie wiem czy nie pójdę za to siedzieć, ale ok ;-))

Za bigbrother.prv.pl:
        Wczoraj wieczorem "Bar" odwiedzili przyjaciele Agnieszki Frykowskiej z "Big
        Brother"- Ania Hoksa i Łukasz Wiewiórski. Adrian po wypiciu alkoholu wpadł w
        szał. Agnieszka Tomala popłakała się po słowach, jakie usłyszała od Adriana. Po
        chwili chłopak rozpoczął kłótnię z Maćkiem, zaatakował kamerzystę, w końcu
        zaczął demolować Bar, rozbił szybę przy wejściu do lokalu. Adrian został
        wyprowadzony przez ochronę i odwieziony do domu. "Wariat"- tak uczestnicy
        podsumowali zachowanie kolegi. Na tym się jednak nie skończyło. Adrian rzucał
        stojącymi na dworze krzesłami i stołem, po czym z rozpędu uderzył w lustro
        weneckie- rozbijając je. Dźwięk z kamer internetowych został wyłączony.
        Realizatorzy wyprowadzili Adriana, została wezwana karetka, ponieważ chłopak
        rozbił sobie głowę. Iwona Guzowska przebywała w domu, wyszła na zewnątrz
        zobaczyć co się dzieje. Adrian uderzał pięścią w ścianę, wykrzykiwał coś do
        ekipy. W końcu kamery internetowe zostały całkowicie wyłączone. Około 1:00 w
        nocy do domu wrócili wszyscy uczestnicy, a Adrian przebywał już w szpitalu.
        Chłopak podobnie zachowywał się już w drugiej edycji "Baru". W programie
        wielokrotnie obrażał innych uczestników, łamał regulamin, wpadał w furie,
        demolował mieszkanie i sprzęt, nadużywał alkoholu, zażywał narkotyki, dał przy
        tym popis chamstwa i nie szczędził wulgaryzmów. Widzowie nie mieli niestety
        możliwości poznać Adriana od jego ciemnej strony. Dzięki znajomościom Adrian
        był "nietykalny"- realizatorzy nie grozili mu opuszczeniem programu za
        niestosowne zachowanie. Teraz dzięki znajomościom Adrian ponownie trafił
        do "Baru". Po kilkunastu minutach obraz z kamer internetowych został
        przywrócony. Agnieszka Tomala obraziła się na Krzyśka Kusika. "Słyszałam jak
        mnie obgadujesz z Leszkiem! Ja go nienawidzę, on mnie nienawidzi!"- mówiła o
        podsłuchanej rozmowie. "Oboje w tym jesteśmy, ale ja wiem gdzie jest granica,
        którą ty przekroczyłeś"- kontynuowała Aga. Dziewczyna chciała wiedzieć, o czym
        Krzysiek rozmawiał z Leszkiem. W końcu chłopak zdradził, że Leszek mówił mu, iż
        przez ostatnie dwa tygodnie Agnieszka grała. "Nie broniłeś mnie. Dziękuję za
        przyjaźń. Nie gadam już z tobą"- powiedziała Tomala, po czym odwróciła się na
        drugi bok. Późno w nocy Magda zastanawiała się co dzieje się z Adrianem: "Czy
        on w ogóle żyje?"- pytała. "Jakby nie żył, to by nam powiedzieli. Ustawiliby
        pełno kamer i patrzyli jak się zachowujemy"- odpowiedział Paweł.
    • Gość: kumek Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 04.10.03, 15:28
      ... teraz Polsat odbije sobie straty debatą sms-ą : Ma odejśc czy nie.
      • Gość: aska Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.neonet.gliwice.pl / 62.111.206.* 04.10.03, 15:30
        tragedia panie!!

pójdę siedzieć za Ciebie:)
        • Gość: max Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.chello.pl 04.10.03, 15:40
          tak to jest jak się psychola bierze, tylko po cholerę dali go drugi raz.
          • Gość: qglarz Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 17:00
            może właśnie po to wszedł drugi raz do baru,żeby zrobić to co zrobił.
            • Gość: krochmal Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 04.10.03, 17:53
              ten koles zrobił to specjalnie. polsat mu zapłacił za zrobienie demolki czym
              najprawdopodobniej zwiekszy sobie oglądalność=skasuje więcej kaski za reklamy.
              tak sie realizuje takie programy inaczej nikt by tego gówna nie oglądał
    • asztet Re: Adrian zdemolował Bar! 04.10.03, 18:06
      Ale słyszałem, że mają powstać grupy wsparcia dla takich jak Ty. Trzymaj się,
      nie daj się! Jesteśmy z tobą w tych ciężkich chwilach!
      A Adrianek wydobrzeje, bądźmy dobraj myśli!
      • Gość: liama Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 20:31
        Odczep się, szkoda mi kolesia i tyle. A tobie guzik do tego.
        • asztet Re: Adrian zdemolował Bar! 04.10.03, 20:48
          Nio! Guzik z pętelką :)
          Ale skoro mnie poinformowałaś o tym - w dodatku z wykrzyknikiem - to chciałem
          Ci odpowiedzieć.
          Wyjdź do człowieka z sercem na dłoni - a zacznie warczeć :(((
          • Gość: max Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.chello.pl 04.10.03, 21:42
            co powiedzieli w bar-gorące krzesła na ten temat?
            • Gość: liama Re: Adrian zdemolował Bar! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 10:28
              W Barze wczoraj pokazali jakieś urywki tej "demolki" i Ibisz dramatycznym
              głosem zapytał: Adrianie, co masz do powiedzenia? A Adrian ze szwami na głowie
              powiedział, że wraca do miasta. Na to Ibisz: Do widzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka