Dodaj do ulubionych

tomala - zjawisko absolutne

07.10.03, 08:37
Noooo, wczorajszy wykład Zena dla Tomali o seksie, orgazmach, erotyźmie itp
był imponujący!!! Jeszcze bardziej imponująco zaprezentowała się słuchaczka
Zena, Aga Tomala.. To jej przytakiwanie i pełne zrozumienie tego co zapodawał
Zen było cudne :))
ciekawe, czy Polsat da Zenowi jakiś program dla chorych do prowadzenia, talk-
show o filozofii.. Moze będzie wykładał na jakiejś uczelni??
Oto trochę tego co było wczoraj:

Damian Das Zegarski, znany ze swoich złotych myśli, trafnych określeń i
filozoficzno - egzystencjalnych wywodów, tym razem zajął się erotyką i
seksem.

Rozprawiał na ten temat z... Agnieszką Tomalą, którą uważa za "zjawisko
absolutne". W rozmowie padają, jak zwykle u Damiana, wyszukane określenia:
obiekt do pochłonięcia, paraliż wizualny, tragierotyka. Damian mówi o
szatanie, który podstępnie zmienia się w kobietę Anioła, o konieczności
wypełnienia misji cielesnej. Równocześnie krytykuje kobiece pisma, które
osaczają go swą bezsensowną treścią min. o tym, ile powinien trwać jego
orgazm, jak ułożyć ciało żeby najbardziej podniecało.

Nie tylko elokwencja i erudycja cechują Damiana.

Ostatnio udało mu się nawet dokonać pewnych cudów. Rozbite kamienie w nerkach
i całkowite wyleczenie bólów migrenowych - oto efekty jego ukrytych
zdolności. Już dwie osoby potwierdzają, że nadzwyczajna aura Damiana
doprowadziła je do całkowitego wyleczenia. Kobieta, u której lekarze
stwierdzili kamienie w nerkach, jest przekonana, że tylko dzięki Damianowi
pozbyła się ich całkowicie, bez żadnego zabiegu. Potwierdziła to dodatkowymi
prześwietleniami i badaniami. Kobieta skarżąca się na migreny uważa, że tylko
Damian doprowadził do tego, że dręczące ją od dawna bóle, całkowicie
ustąpiły.

Niestety na razie do zdrowia nie wraca Krzysiek Kusik. Od kilku dni jest w
szpitalu. Chciał wypisać się z niego na własną, ale lekarze odradzili mu to
zdecydowanie. Nadal poddawany jest specjalistycznym badaniom, które pozwolą
ustalić ostateczną diagnozę.

Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: tomala - zjawisko absolutne 07.10.03, 08:42
      W ostatni piątek barmani, jak zwykle, mieli dzień wolny od pracy. Mogą jechać
      do BARU i bawić się z klientami i swoimi znajomymi, którzy zwykle tego dnia ich
      odwiedzają ich we Wrocławiu. Mogą pić alkohol, który kupują za własne
      pieniądze, ale muszą uważać na to, żeby się nie upić. To w zasadzie jedyne
      ograniczenie, które ich tego dnia obowiązuje.

W ten piątek Adrian wypił sporo alkoholu. Jak wiedzą ci, którzy oglądali drugą
      edycje BARU, Adrian nie ma zbyt mocnej głowy. Już po kilku kolejkach wydaje się
      być pijany. Początkowo próbuje rozmawiać z nim Agnieszka, której wydaje się, że
      jest kimś specjalnym dla Adriana. Jej rady jednak spotykają się z jego
      całkowitą ignorancją. W końcu Adrian nie wytrzymuje.

- Chcę się wyrwać od ciebie - krzyczy do niej. - Jestem alkoholikiem
      schizofrenikiem!

Wstaje od stolika i odchodzi na zaplecze. Agnieszka idzie za nim.
      - Ty jesteś wartościowym człowiekiem - stara się mówić coś do niego, ale
      zdenerwowany i pijany Adrian nie słucha. Podchodzi do Maćka.
      - Maciej napij się ze mną!

Agnieszka łazi za Adrianem.
      - Luz, pier..l to Tomala. Jest dobrze! - krzyczy Adrian do zdziwionej i
      zszokowanej Agnieszki.
      - Ja chcę być sam. Sam chcę być w grupie! Jestem sam, jestem sam!

Agnieszka w końcu nie wytrzymuje i zaczyna płakać. Idzie an zaplecze i rozmawia
      z pracownikami baru, którzy pytają ją dlaczego płacze,

- Bo Adrian gada takie głupoty i mnie zranił. Ale jest dobry chłopak.
      - Ale on ma wredny charakter.
      - Ale on pomógł chłopakowi, który nie widział - broni Adriana Agnieszka. - On
      jest dobrym człowiekiem. On ma dobre serce, ale nie znalazł miłości.

W końcu Paweł i Leszek zaczynają uspokajać Adriana.
      - Adrian, wyluzuj. Czym się przejmujesz?
      - Do widzenia panom ! - krzyczy Adrian i rozbija trzymaną w dłoni szklankę.

Tego jest już za wiele. Producenci decydują o odesłaniu Adriana do domu. Kilku
      ochroniarzy wyprowadza go z baru i wsadza do samochodu.

Ale, jak się potem okazało, nie był to koniec tego wieczoru.
      • Gość: KIRA Re: tomala - zjawisko absolutne IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 09:11
        Taak Aga taki bidulka szuka milosci, że nie wie biedne dziweczę co ma począć.
        Krzysiek juz odpadł no bo w szpitalu, kto by sie tam nim przejmował, wiec
        Adrian, a wczoraj jeszcze tak strasznie leciala na tego gościa łysego z zespołu
        który odwiedził ich dom. Makabryczna ona jest potwornie.
        Nie wiem na pewmo ale wydaje mi się, że Adrainaek mógł za ta demolkę dostac
        kasę od polsatu bo w końcu miał to byc bar bez granic a do tej pory nic się
        działo, nawet nie mogą liczyć na frytę....
        • sonny07 Re: tomala - zjawisko absolutne 07.10.03, 09:16
          Dokładnie - tez mam takie przeczucie, że Adrian wszedł tam tylko po to by
          zrobić dym.. Dolali mu coś do drinów, jakiś agressiv czy cuś i chłopak
          pojechał! BEZ GRANIC, no właśnie. Liczyli pewnie, że jak wezma Frytę, to będzie
          sex, sex i jeszcze raz sex. Narazie dwa razy była karetka, ot to..
          Tomala - tak jak to stwierdziła wczoraj amanda - ma już niezbyt pozytywną
          opinię na zewnątrz.. wcale się nie dziwię :))
          • lahliq Re: tomala - zjawisko absolutne 07.10.03, 09:19
            A co się stało Krzysiowi (temu chłopakowi na wózku inwalidzkim)?
            • sonny07 Re:krzyś.. eric.. zen 07.10.03, 09:22
              Zyt często prezentował tors, nie tylko w domu, ale i na zewnątrz.. podobno
              jakies wirusowe cos tam cos tam.. rzygał krwią itp.. w szpitalu powiedzieli, że
              to nawet zagrożenie życia itp. Dokładnego info brak.

A poznaliście Erica??? Chryste, no myslałem, że ten kolo obok Salety to gość z
              Faithless albo jakiś inny niemiecki murzyn itp.. dopiero później dowiedziałem
              się, że to Eric, tyle że bez kłaków :))
              Licytacja butelki w CH w wykonaniu Zena - REWELA ;)) 'ja nie umiem
              licencjonować'... :)))))
              • lahliq Re:krzyś.. eric.. zen 07.10.03, 09:25
                Cos ostatnio nie dałam rady z oglądaniem. Czyżby wyleciała Amanda? A z kim
                przegrała?
                Idę poczytać newsy na BB.
                • sonny07 Re:krzyś.. eric.. zen 07.10.03, 09:27
                  Amanda - Maciek. 38% - 62%. Mina Ibisza podczas odczytywania wyników..
                  Pamiętacie jak tak 'naturalnie' powiedział ze smutkiem w głosie podczas II
                  edycji: 'program opuszcza.. Adrian'. Tu było podobnie z Amandą ;))
                  • lahliq Amanda 07.10.03, 09:38
                    Bidulka, posadzili ją razem z ukochanym...
                    A pamietacie, jak Frytka po pijaku powiedziała Amandzie: "Ty nie jesteś żadna
                    Amanda, bo ty jesteś Renata"?
                    • sonny07 Re: Amanda 07.10.03, 09:41
                      no właśnie to prawdziwe imię Amandy, czy Fryta po pijaku myliła już osoby??
                      • lahliq Re: Amanda 07.10.03, 09:49
                        No zalana trochę to była... ;) Ale mimo zalania nie zapomniała, o miłości
                        własnej. ;) Chciała porozmawiać z Amandą o Amandzie i tak pieprzyła cały czas
                        jakie to miała ciężkie życie. ;)
              • lahliq Strona BB 07.10.03, 09:26
                Ostatnie info mam z 3.10... :( Nie robią aktualizacji?
                • sonny07 Re: Strona BB 07.10.03, 09:28
                  mieli jakiś error. niestety :))
    • johnny_tomala Re: tomala - zjawisko absolutne 07.10.03, 08:46
      o ja nieszczęsny widzałem wczoraj końcówkę tego wywodu i nawet pomyślałem że
      facio ma radiowy głos. ale ja nie o tym tylko o tym że właśnie sie twojego
      postu dowiedziałem że to dziewcze o wiecznie wystraszono-zdziwonych oczach ma
      takie samo nazwisko jak mój nick i boję się po prostu że zaczną mnie wszyscy z
      nią utożsamiać a to oznaczać będzie konieczność jego zmiany.... o ja
      nieszczęsny
      nie mam niec wspólnego z tą dziewczynką która mówiła wczoraj że poszła do baru
      aby "... odnaleźć siebie..." czy cuś takiego. błuachachachachacha
    • Gość: KIRA Re: tomala - zjawisko absolutne IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 09:31
      Wczoraj ogladając bar, no bo juz nie mogę odmowić sobie tej rozrywki, myslałam
      ze spadnę jak Tomala, powiedziała do Zen'a, " tego mi było trzeba, masz racje
      jestesmy w kryształowek (albo złotek) kuli. uwięzieni jak gwiazdy" -normalnie
      wymiękłam. Wczoraj w ogóle był bardzo emocjonalny odcinek, ta gosciówa co
      Damianek ja wyleczył z migreny. Może im też płacą po to aby Damianek był new
      kaszpirowskim bo inaczej tego wytłumaczyć nie potrafię....
      • sonny07 Re: tomala - zjawisko absolutne 07.10.03, 09:40
        Tak, te jej intjeligenckje teksty też mnie rozwaliły :))
        Poza tym Fryta z ćmikiem i miną zblazowanej, wykonującej 200% normy w swoim
        zawodzie kurewki - dobrze, że nic nie jadłem w tym czasie. Mam nadzieję, że
        Maciek nie da jej się zrobić w konia i nie zbłaźni się pójściem do wyra z czymś
        takim jak Fryta. Maciek jest ok.
        • lahliq Re: tomala - zjawisko absolutne 07.10.03, 09:46
          O, w końcu mam newsy na stronie BB. :)
          Czytam tam, że Fryta oskarżyła Maćka o dwulicowość... Hmm... O co chodzi? Moze
          też mówił, że wyjdzie razem z Amandą?
          ;)
          • sonny07 Re: tomala - zjawisko absolutne 07.10.03, 09:47
            Chodzi o Magdę, bo Magdzie mówił to samo co Frycie :))
            • lahliq Maciek 07.10.03, 09:55
              Czyli???
              A Magda faktycznie jest podobna do Brada Pitta, jak ktoś gdzieś zauważył. ;)
        • Gość: KIRA Re: tomala - zjawisko absolutne IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 10:26
          No Maciek jest ok, ale fryta zwyczajnie sie na niego uwzieła i ma takie parcie
          że to aż niesmaczne jest....facet jest na tyle kulturalny że nie powiedział jej
          jeszcze spadaj. Myslę że byłoby ciekawie jak Maciek zaczałby coś kręcić z ta
          nową Magdą, fryta chyba padłaby z zazdrości oj jakby było milusio...:)))
          • sonny07 Re: tomala - zjawisko absolutne 07.10.03, 11:01
            noooo, to byłoby fajne! A co do Fryty.. Nie 'ruszyłbym' jej nawet po 5
            wajagrach (jak to wczoraj cudnie wypowiedział Zen).. ona jest obleśnie
            obleśna!!!! Maciek! Nie daj się!!!
            • Gość: KIRA Re: tomala - zjawisko absolutne IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 11:40
              wiesz co sonny, najgorsze jest to ze ona bardzo pracuje nad tym swoim oblesnym
              wizerunkiem i mysli że jest to straszliwie pociagajace....i jest to straszliwe
              brrrr...
              • Gość: s_l Re: tomala - zjawisko absolutne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:07
                z frytnych obserwacji:
                jak mowi to robi podobne grymasy do poslanki blochowiak (swoja droga mysle, ze
                poslanka anita tez niezle odnalazlaby sie w barze)
                czy zauwazyliscie jak wyszeptala FALSZ do tomali, po skresleniu amandy? o co
                chodzilo? o rozpacz macka?
                maciek rulezzz
                szkoda, ze adrian nie zostal na tyle dlugo, zeby zrobic porzadek z tomala tak
                jak robil z ewelina... (murzyn skasowal swoje, murzyn moze odejsc)
                pozdro
                • Gość: KIRA Re: tomala - zjawisko absolutne IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 12:37
                  A tak wracając do Tomali to dziewczyna ma bardzo wysokie mniemanie o sobie ona
                  uważa że każdy się w niej buja i nie ma na swiecie faceta któremu Ona by się
                  nie podobała..dla mnie to jakies nie hgalo, pzreciez to jest niemożliwe aby jej
                  typ urody pasował wszsytkim i wczorajsze opowiadanie że ona jest złą kobietą bo
                  na 100 facetów wybrała jednego- RATUNKU!!!!
                • Gość: bolaw Re: tomala - zjawisko absolutne IP: 2.2.STABLE* / *.pap.net.pl 07.10.03, 12:59

Czyżby Adrian odpadł juz przed czasem?
    • sonny07 Re: fałsz 07.10.03, 13:02
      o tym 'fałszu' wspomniałem w wątku 'klaskanie Fryty' - to chyba faktycznie
      odnosiło się do zachowania Maćka po wyniku gorących krzeseł..
      a Fryta z tym zwrotem 'wyrachowana suka' powinna zwrócić się do swojego odbicia
      w lustrze (pewnie prędzej by pękło, ale...), ewentualnie do tomali..
      • Gość: eroll Re: fałsz IP: *.chello.pl 07.10.03, 13:17
        frytka zaczyna mnie wqrwiać, ta jej wczorajsza rozmowa z maćkiem i w ogóle
        uważa siebie za niewiadomo co, w big bratherze była inna, mniej marudna może
        dlatego że ken potrafił doprowadzić ją do porządku, współczuję maćkowi.
        • pan__laga Tomala 07.10.03, 13:27
          wk... mnie ta tomala na maxa. kto jej kurde powiedział, że jest ładna. tępy
          ryj, tlenione kłaki z odrostami, tyle, że zgrabna. pełno takich po agencjach
          towarzyskich. i te teksty o bogu, o ranyyyyy....
          • uptowngirl Re: Tomala 08.10.03, 18:04
            pan__laga napisał:

> wk... mnie ta tomala na maxa. kto jej kurde powiedział, że jest ładna. tępy
            > ryj, tlenione kłaki z odrostami, tyle, że zgrabna. pełno takich po agencjach
            > towarzyskich. i te teksty o bogu, o ranyyyyy....
            ale w tej sesji do ckm to wiele do pokazania nie miala jesli chodzi o cycki[a
            chyba o to glownie tam chodzi]
    • lahliq Re: tomala - zjawisko absolutne 08.10.03, 09:38
      "Ja mam 22 lata, ale przeżycia mam jak kobieta 35-letnia. Tyle razy już mnie
      oszukano. Ja szukam miłości..."
      "Gdy Krzysiu wróci ze szpitala to go przytulę. Bo jestem jego przyjaciółką".
      • Gość: miska Re: tomala - zjawisko absolutne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 13:06
        Tomala powiedziała:
        1.Leszek robi ze mnie złą dziewczynę ( bo na bezludnej wyspie chciał się
        przytulać mocniej... co ona chce tam przecież takie przeciągi)
        2.Tak zdradziłam, bo człam się odrzucona, bo nie miałam się do kogo przytulić
        (a to nie była bezludna wyspa, lecz zurbanizowany zakątek kraju)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka