Dodaj do ulubionych

Izabella Trojanowska.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:44
Choć mam zaledwie 25 lat to jestem po uszy zakochany w Izie. jestem
wielbicielem jej talentu wokalnego i aktorskiego. Moim zdaniem to kobieta z
klasą. Jest naprawde wytworna. Poza tym jest szalenie pociągająca jako
kobieta.
Iza kocham Cię!
Obserwuj wątek
    • Gość: kaskaderka Re: Izabella Trojanowska. IP: 81.219.160.* 07.10.03, 21:48
      Patologia ludzka nie zna granic.
    • Gość: tomek Re: Izabella Trojanowska. IP: 2.5.STABLE* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:49
      Co do jej talentów,zwlaszcza aktorskich to mam watpliwości.
      • Gość: paul Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:53
        To najwspanialsza i najbardziej utalentowana aktorka na świecie. Szkoda, że
        nie jest doceniana.
        • Gość: kaskaderka Re: Izabella Trojanowska. IP: 81.219.160.* 07.10.03, 21:56
          Przypadek nieuleczalny.
        • jacqueline Re: Izabella Trojanowska. 04.11.03, 14:57
          Gość portalu: paul napisał(a):

> To najwspanialsza i najbardziej utalentowana aktorka na świecie. Szkoda, że
          > nie jest doceniana.

Chyba nigdy "Klanu" nie widziałeś.Jest żałosna!
    • Gość: paul Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:57
      Moim zdaniem to najpiekniejsza i najbardziej powabna kobieta na
      swiecie!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: alenna Re: Izabella Trojanowska. IP: *.pool80182.interbusiness.it 07.10.03, 21:58
        Tak, juz wiemy. Niestety nie wszyscy podzielaja Twoja opinie.
        • Gość: paul Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 21:59
          Bo jej zazdroszczą...
          • Gość: alenna Re: Izabella Trojanowska. IP: *.pool80182.interbusiness.it 07.10.03, 22:02
            Dzieki Paul. Wreszcie po ciezkim dniu komus udalo sie spowodowac u mnie atatk
            smiechu :))))

Pozdrawiam
            • Gość: paul Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:04
              jesteś głupia i zawistna i do pięt Tzie nie dorastasz.
            • Gość: paul Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:05
              jesteś głupia i zawistna i do pięt Izie nie dorastasz!
              • Gość: alenna Re: Izabella Trojanowska. IP: *.pool80182.interbusiness.it 07.10.03, 22:07
                Ale nie powtarzaj sie tak chlopczyku.
                Zostawiam Cie z Twoim uwielbieniem, ide sie posmiac z reszta zazdrosnikow.
                • Gość: paul Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:14
                  Dlaczego jestes taka podła?
                  • johnny_tomala Re: Izabella Trojanowska. 08.10.03, 08:54
                    jaja se robisz chłopczyku? bo ludzie myślą że ty na poważnie.
                    • moniq_c Re: Izabella Trojanowska. 05.01.04, 15:49
                      johnny_tomala napisał:

> jaja se robisz chłopczyku? bo ludzie myślą że ty na poważnie.

i to w dodatku okrutne te żarty... jak ktokolwiek może lubić tą sztuczną lalę???
    • Gość: loch Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:05
      nedzna prowokacja
    • Gość: Jola Masz rację synku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:28
      Szkoda, że nie znałeś jej dwadzieścia lat temu. Wtedy była naprawdę sexy.
      Śpiewała z Budką Suflera i naprawdę była świetna. Sama chodziłam na jej
      koncerty. Wyglądała bosko i wyznaczała trendy w modzie, szczególnie we
      fryzurach. Później zagrała w Strachach i w Dyźmnie naprawdę dobrze. Nie wiem
      dlaczego grając w Klanie jest tak POTWORNIE drewniana. Z wiekiem straciła
      talent, czy co? Naprawdę kiedyś byłam jej fanką, teraz nie sposób patrzeć na
      jej grę. Może dlatego, że ta postać jest zbyt wydumana, ale w końcu trudno w
      telenowelach o pogłębione psychologicznie postaci. Niektórzy jak Kotulanka i
      Stockinger się bronią, ona jest beznadziejna.
      • Gość: man Re: Masz rację synku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:42
        Ona właśnie gra w Klanie taką dreta postać. To nie jej gra jest dretwa tylko
        reżyserski wizerunek granej przez nią postaci! I robi to doskonale. To
        rzeczywiście dobra aktorka (sam bywałem w teatrze , gdzie grała różne role) i
        znakomita piosenkarka. A wraz z wiekiem staje się coraz bardziej smakowita,
        jak wino!
    • Gość: paul Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 11:35
      Jesteś boska - Trojanowska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • paool wybacz, chłopcze, gdy sie tak uśmiecham 08.10.03, 14:08
        wybacz, proszę. lecz nie na to czekam
        IZKA JEST BOSKA
        macie jej płytę z cyklu "Złota kolekcja"?
        • mallina Re: wybacz, chłopcze, gdy sie tak uśmiecham 27.10.03, 00:03
          paool napisał:

> wybacz, proszę. lecz nie na to czekam
          > IZKA JEST BOSKA
          > macie jej płytę z cyklu "Złota kolekcja"?

ja mam jej plyte na analogu:-)
          i przyznaje ze do dzis bardzo lubie piosenki z pierwszej jej plyty..np "jestem
          twoim grzechem"
          prawde mowiac tez sie czasem zastanawialam dlaczego w Klanie jest taka sztywna,
          pamietam serial Strachy -bardzo mi sie tam podobala..
          obecnie jak uda mi sie przeczytac jakies jej wypowiedzi czy tez zobaczyc w
          jakims programie to hmm, mam mieszane odczucia - wole wspomnienia:-)
    • Gość: Sikorka Re: Izabella Trojanowska. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.10.03, 14:34
      Jako aktorka jest kiepska, ale dla tego co prezentuje to i tak komplement.
      Z niej taka aktorka jak ze mnie baletnica. A co do urody, to sprawa gustu...
      Tylko czy to nie zboczenie? zakochać się w starszej pani?
      • Gość: jon Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 18:39
        Nie ważne że czterdziestka skoro super zadbana i urodą przewyższa wiekszośc
        dwudziestek. A aktorką jest dobrą. W klanie ma poprostu do zagrania taką rolę.
        • Gość: truman miłość jest ślepa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 12:39
    • Gość: Ramzes II Do wielbicieli Trojanowskiej IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 09.10.03, 13:26
      Wszystkim zauroczonym "klasą" pani Izy polecam pomieszkać z Nią po sąsiedzku.
      Przez pare latek w wynajmowanym mieszkanku na Żoliborzu dała się poznac
      sąsiadom z baaardzo ciekawych stron... Trzebaby Ją nie wiem jak uwielbiać, żeby
      przymknąć oko na jej specyficzny tryb życia, dla którego szczególnie
      charakterystyczne były nocne powroty w stanie uniemożliwiającym samodzielne
      poruszanie się. Nie ma nic przyjemnego być obudzonym w środku nocy przez głuche
      łupnięcie w drzwi po pani Iza właśnie straciła równowagę...

Nie będę polemizować z opiniami o Jej urodzie czy talencie - bo tu każdy ma
      prawo do subiektywnej oceny. Ale kobieta, ktora potrafi upijać się do
      nieprzytomności i wracać do domu z różnymi fagasami nie ma za grosz klasy.
      Nawet jeśli pretekstem jest tęsknota za corką i mężem mieszkającymi na stałe w
      Niemczech...
    • johnny_tomala Re: Izabella Trojanowska. 09.10.03, 13:56
      ładna to ona była w nikodemie, a teraz jest jaka jest a aktorka z niej
      drewniana, zresztą w dyźmie też była drewniana ona gra wszędzie tak samo
      drewnianie i tyle.
      • Gość: s_l Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 15:07
        podzielam zdanie Joli, ona jest teraz zupelnie inna niz w strachach czy dyzmie,
        zszokowala mnie juz na poczatku klanu i nie bardzo moge uwierzyc, ze gra dobrze
        gdziekolwiek, w wywiadach, czy innych programach (spiewajace fortepiany) wypada
        beznadziejnie niestety
        podobnie kiepskie sa jej prace (np rysunki)
        a na paula i jego manifesty to juz sie gdzies natknalem w sieci...
        koles ma powazny problem
    • Gość: Robert Izabella Trojanowska. IP: 217.8.186.* 10.10.03, 08:03
      A ja nie mogę zapomnieć jej jako upiornej Carmilli z Teatru TV z 1980 roku.
      Reżyserem tego był A. Kondratiuk. A piekna Iza wysysała krew z równie pięknej
      Moniki Stefankiewicz. TVP kilka razy nadała amerykańską wersję ekranizacji tego
      opowiadania zapominajac chyba, że w jej archiwach jest ta perełka. Z
      niecierpliwością czekam na powtórke. A co do Klanu i jej Moniki Ross to zupełna
      porażka (jak i cały ten serial zresztą). Chociaż na początku jako polska Alexis
      całkiem całkiem....
    • marzenka997 Re: Izabella Trojanowska. 10.10.03, 08:24
      Mam 18 lat i uwielbiam Izę. Jest wspaniała. Czekam na nową płytę i żałuję, że
      nie mogłam chodzić na jej koncerty w latach 80. Zazdroszczę ci Jola! Chętnie
      nawiążę kontakt z jej fanami. marzenka997@interia.pl
      • Gość: zeta Re: Izabella Trojanowska. IP: *.pl / *.pl 11.10.03, 11:56
        Dziewczyny, powariowałyście chyba. Precież ta Trojanowska to kompletne
        beztalencie i prowincjonalny szyk.
        • Gość: bar Re: Izabella Trojanowska. IP: *.e-wroc.com 12.10.03, 15:40
          Oj zlosliwa i zazdrosna jestes.
    • Gość: zac Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 11:28
      Ja też kocham Izę i jestem wielbicielem jej talentu.
    • flying_dutchman Re: Izabella Trojanowska. 26.10.03, 14:31
      Ja też należę do grona wielbicieli talentu Izy Trojanowskiej. Darzę ją
      wyjątkową sympatią. Cenię za znakomity wokal i aktorstwo.
      • Gość: Margaret Re: Izabella Trojanowska. IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.10.03, 18:47
        taa...a wszyscy tutaj "ktorzy uwielbiaja i kochaja IZa"-to te same osoby ;),
        rozne loginy, albo bez loginow-te same adresy ip.
        • Gość: chlopek Re: Izabella Trojanowska. IP: *.acn.waw.pl 27.10.03, 01:12
          Iza ma w sobie cos z wieszcza. Tylko troche na odwrot. Zaspiewala 'Na bohaterow
          popyt minal' i ... wybuchla Solidarnosc w 80. Zaspiewala 'Podaj cegle...' i ...
          budownictwo mieszkaniowe w Polsce calkowicie sie zalamalo.
        • marzenka997 Re: Izabella Trojanowska. 27.10.03, 13:46
          Mylisz się Margaret! Iza jest wspaniała i nie dziwne, że ludzie ją uwielbiają.
          Pozdrowienia dla wszystkich fanów.
          • Gość: Kuba Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 00:47
            Z gadzam się z Tobą. Iza Trojanowska jest Boska! Od kiedy zaistniała w
            szołbiznesie od razu się w niej zakochałem. Miałem okazje poznać Izę osobiście
            i tylko się utwierdziłem w przypuszczeniu, że to najwspanialsza kobieta na
            świecie. Nie ma w tym nic z przesady. Wiem co mowie.
            Dlatego doskonale rozumiem te zawistne głosy szkalujące Izę. W tym kraju
            wszystko co dobre musi być ściągnięte do poziomu bruku. Ja tam za Izą stoje
            murem, bo wiem, że to doskonała artystka i piękna kobieta...
            • Gość: s_l Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 00:51
              paul, chlopie , idz, zdrzemnij sie, wytrzezwiejesz
              • Gość: Marek Re: Izabella Trojanowska. IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 14:07
                JEST TRAGICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rody Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 21:12
      Trojanowska jest piękna!
      • jolaka Re: Izabella Trojanowska. 03.11.03, 23:17
        Nieźle sie trzyma. Czynie głeboki pokłon jej talentowi wokalnemu i aktorskiemu.
        • Gość: Riki Re: Izabella Trojanowska. IP: *.acn.pl 03.11.03, 23:40
          jolaka napisał:

> Nieźle sie trzyma.

Chłopie, co ty bredzisz? Kursowałem kiedyś pociągiem W-wa Berlin W-wa i miałem
          przyjemność ją sobie nieraz z bliska pooglądać. Ruina!

>Czynie głeboki pokłon jej talentowi wokalnemu i aktorskiemu.

Jw. Pierwszego talentu nigdy nie było, a drugi dawno przeminął.
          • Gość: paul Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 10:48
            co ty pierdolisz zawistniku?
            • Gość: Riki Re: Izabella Trojanowska. IP: *.acn.pl 04.11.03, 17:30
              Paul ogól sobie jaja i idź do piaskownicy. Tylko nie zapomnij swoich zabawek:
              obspermionej fotografii Pani Izy sprzed lat 20-stu i równie starej płyty
              gramofononowej "Układy".

To jest forum na w miarę poważnym portalu, a nie czat "Nastolatki" na onecie.
              Więc się brachu wyłącz, bo zajawki typu "co tam pierdolisz" są tu naprawdę nie
              na miejscu. Bez odbioru
    • Gość: agu! Re: Izabella Trojanowska. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 18:14
      SZALONY CHLOPAKU!
      CZY TY BOGA W SERCU NIE MASZ?
      Jak mozna lubic kobiete, do ktorej
      syn zwraca sie z angielska "Mum" (czyt. MAM)???!!!
      Zaloze sie ze gdy nikt nie widzi maluje sobie
      paznokcie u stop na turkusowo.
    • Gość: CałaJa ! IP: *.icpnet.pl 04.11.03, 18:44
      Gość portalu: paul napisał(a):

> Choć mam zaledwie 25

Zaledwie? Chłopie! Taki stary a w jakiejś babie z TV sie kochasz!

lat to jestem po uszy zakochany w Izie.

Wysoko masz te uszy?

jestem
      > wielbicielem jej talentu wokalnego i aktorskiego.

Chyba sam go wymyśliłeś.

Moim zdaniem to kobieta z
      > klasą.
      > Jest naprawde wytworna.
      Poza tym jest szalenie pociągająca jako
      > kobieta.

> Iza kocham Cię!

Ja ciebie też!

• Gość: juka Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 20:01
      Nie czepiajcie sie Izy. Iza jest naprawdę kochana, dobra, miła....a talentu
      możecie jej tylko pozazdrościć.
    • Gość: ewa Re: Izabella Trojanowska. IP: *.kv.net.pl 04.11.03, 21:46
      A nie zauważyliścieże wielepostówpisze ta samaosoba? Szzególnie te które
      wielbią trojanowską.Ktoś tu sobie naprawdę robi jaja
    • Gość: CałaJa Re: Izabella Trojanowska. IP: *.icpnet.pl 05.11.03, 14:08
      Paulu, Juko itd. - wielbicielu o stu twarzach. Czy uważasz, że Trojanowska jest
      aż tak beznadziejna, że musisz bronić tą babę pod kilkoma nickami? Żałosne.
      • tixx Re: Izabella Trojanowska. 16.11.03, 20:44
        Jesteś boska TROJANOWSKA!
        • marzenka997 Re: Izabella Trojanowska. 18.11.03, 12:25
          Nic dodać nic ująć.
    • Gość: OK Re: Izabella Trojanowska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 21:27
      Izabella Trojanowska jest niewątpliwą gwiazdą estrady i ekranu. Większość
      ludzi kojarzy Panią Izę z Klanem i ich ocena do tego serialu się sprowadza.
      Jednak i w Klanie Izabella jest znakomita. W sylwestrowym odcinku była
      słodziutka.
      • marzenka997 Re: Izabella Trojanowska. 05.01.04, 14:01
        Oj była słodziutka. Czasami wydaje mi się, że jest aż za słodka. Co nie zmienia
        faktu, że bardzo, bardzo ją lubię. Szczególnie jak śpiewa. OK - byłeś na jakimś
        jej koncercie?
        • ekstradycja Re: Izabella Trojanowska. 05.01.04, 15:46
          Chciałabym coś wytłumaczyć osobie, która natrętnie i za przeproszeniem wręcz
          upierdliwie powtarza, ze Trojanowska jest boska, itd. Człowieku! Tam na górze,
          po prawej stronie twojego pseudo znajduje się taki napisik. NAzywa się ip. To,
          że piszesz pod różnymi nick'ami to samo, nie jest dla nas tajemnicą. Zauważyło
          to już kilka osób. Mnie Pani Iza zupełnie wisi, ale po prostu żyć mi sie
          odechciewa, kiedy widzę tak żałosną propagandę...Pozdrawiam normalnych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka