cristinka 06.09.08, 22:12 fajnie wypadli, ona jak zwykle sexi :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:13 Czar prysł jak miała się wypowiedzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:17 Jak to jest możlwie, że dziewczyna 20paroletnia, występująca w międzynarodowych konkursach, mająca kontakt z zagranicznymi "gwiazdami" - nie potrafi chociaż w podstawowym stopniu porozumieć się w języku angielskim? Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:30 ona tam nie pojechala zeby sie wypowiadac tylko tanczyc. A Mroczek ang tez nie zna bo inaczej sam by cos powiedzial a stał jak kłoda. Zresztą stres itd wybaczam im:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:39 auto_robex napisała: > ona tam nie pojechala zeby sie wypowiadac tylko tanczyc Taki jest niewątpliwie cel tego konkursu, ale bycie jedyną parą, która nie potrafi sklecić podstawowych zdań po angielsku jest dla mnie niczym innym jak żenadą. > A Mroczek > ang tez nie zna bo inaczej sam by cos powiedzial a stał jak kłoda. Bo to ten sam poziom. > Zresztą stres itd wybaczam im:) Ja nieuctwa i olewactwa nie wybaczam. Ciekaw, że ich stres nie zżera w innych sytuacjach, zapewne bardziej krępujących. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:42 ojej co umiałą to powiedziała, moze zna inne jezyki np łacinę;p :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom884 Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 19:15 Najlepszy był mroczek kiedy w zapowiedzi tego Euroszajsu powiedział zdanie w stylu "w aktorstwie najbardziej lubie to, że mogę wcielać się w RÓŻNE role" spadłem z krzesła jak to usłyszałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:16 Czego by o Edycie nie mówić, jest zdecydowanie najładniejszą polską celebrytką. Na tańcu się nie znam, ale wyglądała jak seksowne ciasteczko ;) Natomiast Mroczków nie trawię i nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:37 Ciekawe czy tu też zajrzy grek.grek i Was pouczy tak jak mnie we wcześniejszym wątku na ten sam temat Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:40 Spokojnie, jakkolwiek by nas nie pouczał, i tak nie zmieni mojego zdania na temat urody Edyty Herbuś ;-) Grekowi.grekowi raczej chodzi o sens nadawania tego typu programów w TVP, i nawet skłaniałabym się do jego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:43 Czy mi się wydaje czy ta sędzina z Singapuru powiedziała o Herbuś,że jest hot i sexi? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:46 W każdym razie... liczy się taniec :) mam nadzieję, że chociaż raz coś wygramy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 22:57 Może lepiej aby nie wygrali bo będą musieli się wypowiedzieć i tyle wywiadów udzielić a tu angielski kuleje ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:02 Jak wygramy to kolejna Eurowizja będzie w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:03 Raczej nie,poprzednio wygrali Finowie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: a czy ktoś może mi powiedzieć 06.09.08, 23:17 jak oni sie tam znależli, bo ja nie zorientowana jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: a czy ktoś może mi powiedzieć 06.09.08, 23:18 baba06 napisała: > jak oni sie tam znależli, bo ja nie zorientowana jestem? TVP ich wysłała. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:11 Nie lubie Popek ale ladnie wygladala podczas łączenia, wstydu nie było Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:14 Pokazalismy piekne Polki - Herbus i Popek. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:15 Bo Popek to ten sam typ co Herbuś - ładnie wygląda, tylko niech się nie odzywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:20 Orzech ma rację ,kamera kocha Herbuś,ja w ogóle nie spojrzalam na Mroczysława,Edyta olśniewa.Naprawdę jakem kobieta jestem pod jej wrażeniem.A tak w ogóle to gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:16 Ludzie cieie się sukcesem, chociaż coś nam się udało. a ze nie gadają w językach innych?To co z tego Ja tam się bardzo cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:18 a czy ktos tu sie nie cieszy?? Ja nie lubie Mroczka, Herbus tez nie z mojej bajki ale sie cholernie dla nich cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 02:15 wygladala ok, ale ten AZERBEJDŻAN ja troszke pograzyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:19 Ludzie, i co z tego ze angielski kuleje to konkurs tanca a nie egzamin z angielskiego. Poza tym na podstawowym poziomie jest dobrze, a od tancerzy nie wymaga sie przemyslen filozoficznych. Edytka sie ladnie usmiecha i pare najwazniejszych slow potrafi powiedziec, co w zupelnosci wystarczy. Trzeba znac swoje miejsce. Albo sie dobrze tanczy albo sie siedzi w ksiazkach, nie kazdy jest omnibusem. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Brawo, brawo, brawo, 06.09.08, 23:18 dziekuje za dostarczenie mi dzis wieczorem tylu wspanialych emocji!!! Gratuluje ! Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:19 GRATULACJE! No, byli najlepsi, po prostu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:20 BRAWO !!!!!! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:24 gratulacje Edyta i Marcin!!! ale szok!!! :)))) dziekuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:28 dzika_zdzicha napisała: > gratulacje Edyta i Marcin!!! ale szok!!! :)))) dziekuje :)))) Brawo! Szkoda, że zawsze znajdą się tacy krytykanci, którzy może lepiej mówią po angielsku i na pewno jeszcze lepiej tańczą niż Herbuś i Mroczek. Dla tych doskonałych to dopiero brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dublinerka Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:37 Brawo, wypadli świetnie i w pełni zasłużyli na wygraną!!! Talent i praca - widać przynoszą doskonałe efekty, a tym wzruszeniem i spontaniczną radością ujęli chyba nie tylko mnie... Może ludzie wreszcie przestaną wieszać na nich psy..? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Brawo Herbuś :) 06.09.08, 23:45 Apropo psów.Niech Pudelkom czy innym kundlom koparka opadnie. Zatańczyli naprawdę świetnie,żywiołowo i radośnie. Mroczek założył nawet białe skarpetki (jak Michael J.) A tak właściwie to kogo on gra w MjM,Piotra czy Pawła bo myli mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
agma Re: thorgalla, 06.09.08, 23:54 Gratulacje, świetny występ! Herbuś w tańcu prezentuje się po prostu genialnie, wykasowała wszystkie inne tancerki swoją urodą, zwinnością i wdziękiem. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 13:41 > Może ludzie wreszcie przestaną wieszać na nich psy..? Pewnie, przecież przez zwycięstwo w tym niezwykle prestiżowym konkursie, w którym brały udział same mocarstwa Europy - z dnia na dzień pan M i pani H staną się genialnymi aktorami, piosenkarzami i prezenterami. Czyż nie o to chodzi, w tym całym wieszaniu na nich psów, że zabierają się za rzeczy do których nie mają ani odrobiny talentu/zdolności? Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 07:52 Fajny był człowiek prowadzący konkurs, luzak, gaduła i humorysta. No i tu właśnie Popek mi się nie podobała, bo panie,które włączały się z poszczególnych krajów też były wyluzowane i trafiały w jego zabawowy ton. Popkowa - krótko i sucho jakby odczytywała notowania giełdy, od razu facet "zgasł". Wygląda na to, że jest niewyrobiona towarzysko. Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 10:34 cristinka napisała: > ona jak zwykle sexi :)) skąd wiesz , że jest sexy, jesteś lesbijką? Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 12:25 nie, nie jestem ale dla wszystkich zdrowych ludzi ona jest seksowna, podejrzane ze dla ciebie nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 13:37 Kolega ben, jak przystało na 13-latka ma po prostu problemy z postrzeganiem i rozumieniem otaczającego świata. Tylko dlaczego wywnętrznia je na forum zamiast spytać mamę, albo napisać do Bravo...? Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 15:18 cristinka napisała: > nie, nie jestem ale dla wszystkich zdrowych ludzi ona jest seksowna, > podejrzane ze dla ciebie nie jest... napisałem gdzieś , że dla mnie nie jest? żeby ocenić, czy ktoś jest sexy trzeba do niego czuć popęd płciowy, inaczej jest to tylko pieprzenie kotka za pomocą młotka, więc albo jesteś lesbijką, albo jesteś lesbijką tylko sama przed sobą się do tego nie przyznajesz, albo po prostu nie wiesz co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 15:39 > żeby ocenić, czy ktoś jest sexy trzeba do niego czuć popęd płciowy, No to zapamietaj sobie chłopczyku, że duże dziewczynki ZAWSZE wiedzą kiedy są sexy, wiedzą JAK zrobić żeby być sexy i wiedzą też kiedy inne duże dziewczynki są sexy. Edyta też na pewno wie, jak bardzo seksownie wczoraj (i nie tylko wczoraj) wyglądała, a raczej popędu do siebie nie czuje, co? Więc przestań już pierniczyć od rzeczy frustracie, tylko zajmij się może od czasu do czasu myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 15:52 zitta napisała: > dziewczynki ZAWSZE wiedzą > kiedy są sexy ZAWSZE dziewczynko, to możesz, WIEDZIEĆ, czy myłaś dzisiaj uszy, czy jesteś dla facetów sexy możesz tylko SĄDZIĆ, albo się DOMYŚLAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 15:59 Jak chłopczyku dorośniesz, to być może zrozumiesz jak bardzo się mylisz. A tymczasem, jak cię następnym razem przerośnie otaczająca rzeczywistość, to łaskawie spytaj mamusię co i jak, a nie zawracaj gitary starszym (czyt. mądrzejszym). papatki Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 16:16 pa, pa, zwiędła rutko i zapamiętaj sobie, że nie wystarczy "seksownie" się ubrać, albo zrobić "seksowną" poze, żeby być dla facetów sexy, bo w ich odbiorze możesz być w tym momencie nie tyle seksowna co żałosna Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 16:27 jak kiedyś zostaniesz seksowną kobietą, to wtedy sie wypowiadaj w temacie ;-) dopóki jednak jesteś nastoletnim frustratem, dla którego "bycie sexy" to od razu "popęd płciowy" itp. - polecam pouczanie mamusi albo koleżanki z podwórka, a w międzyczasie wizytę u pedagoga szkolnego. starszych koleżanek raczej już więcej nie pouczaj, bo się będą z ciebie śmiały aż miło :-D Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 16:55 zitta napisała: > dla którego "bycie > sexy" to od razu "popęd płciowy" tak gąsko, bycie sexy jest właśnie związane z popędem płciowym, a jak tego nie wiesz, to nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 17:03 :-))) nie ośmieszaj się już, mały misiu. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
strong.ben Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 17:06 mam nadzieję badylku, że to już było twoje ostatnie pożegnanie Odpowiedz Link Zgłoś
klarissa Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 10:55 Wypadli świetnie i podobali się we wszystkich głosujących krajach. Brawo! I jeszcze podaję za plejada.pl: "Po raz drugi przedsięwzięcie organizuje BBC. W przyszłym roku ten zaszczyt będzie miała telewizja ze zwycięskiego kraju." A więc jednak powinno byc w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 13:22 No to w końcu się zawali i może wybudują coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 13:43 kubissimo napisał: > czyli co, sala kongresowa? :D Lepszym pomysłem jest katowicki Spodek. Może być jednak problem z wypełnieniem 9 tysięcy miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 15:10 > Lepszym pomysłem jest katowicki Spodek. Aaaa kysz! Wystarczy nam już gala disco polo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bukaciezje Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 14:20 Niee... Mam nadzieję, że znajdą jakieś lepsze miejsce. W łodzi budują nową halę, podobno w Gdańsku też.Przecież wcale nie musi być w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 13:34 o rany, gorzej ze zabierze sie za to tv publiczna... to bedzie raczej porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 17:25 No właśnie, a zamiast się martwić miejscem imprezy lepiej się zastanówmy kto miałby ją z ramienia TVP poprowadzić... już się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 18:33 Szczerze mówiąc nie spodziewałem się że wygra Polska a jednak... :D Herbusiowa powaliła Europe na kolana i nie ma się co dziwić. Piękna dziewczyna z ogromnym talentem do tańca. Zrobiła to co potrafi najlepiej i na dobre jej ( i nam ) to wyszło :) A co do organizacji Eurowizji w Polsce spodek raczej nie bo Ślązacy niedługą ogloszą niepodleglość albo przylacza sie do Niemiec. Kto poprowadzi hmm na pewno mamy kogoś kto się nada. IMO Popek dobrze sie zaprezentowała przy ogłaszaniu wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 18:58 Obawiam sie ze moglby byc to Orzech. W kazdym razie juz trzebaby uczyc prowadzących angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Brawo Herbuś :) 07.09.08, 19:25 moze byc Kevin Aiston. nie trzeba go uczyc angielskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Brawo Chochoł! 08.09.08, 10:35 No przyznać musze, że mile byłem zaskoczony ani ja wielbiciel ichniego talentu aktorskiego ani miłośnik tańca towarzyskiego a tu proszę.. Szacuneczek i gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Brawo Chochoł! 08.09.08, 11:15 herbus i mracin - gratulacje !!!! popek - do nauki , bo gadac tak drewnianym pinglisz na tak miedzynarodowej imprezie to wstyd i hanba zamiast tanczyc i spiewac- do nauki, szanowan prezenterko Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Brawo Chochoł! 08.09.08, 12:23 Wreszcie! wreszcie spełniło się narodowe pragnienie/ marzenie o wygranej na Eurowizji! :) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Brawo Herbuś :) 08.09.08, 11:29 Jeśli ktoś z Was wie, czy, gdzie i kiedy można będzie zobaczyć powtórkę programu, to będę wielce wdzięczna za wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Powtórka 08.09.08, 12:29 Wg programu powtórka będzie jutro (wtorek 9.09) o godz.13.55 część 1, później przerwa na Mjm i część 2 o 16.00. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Powtórka 08.09.08, 18:37 Bardzo dziękuję :-))). Coś mi marnie wyszły moje własne poszukiwania ;-). Odpowiedz Link Zgłoś