Gość: Hell_boy IP: 193.91.75.* 06.06.01, 12:39 Alicja - grzesznica, w niedziele nie chodzi do kosciolka !!! Jaka ona tam swieta. Jakby byla swieta, to by juz wyszla, zeby moc w niedzielnych mszach uczesntniczyc !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gale Re: Alicja - w niedziele nie chodzi do kosciola !!! IP: *.polkomtel.com.pl 06.06.01, 12:42 Ale mocz trzymasz czy tez popuszczasz? gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Alicja - w niedziele nie chodzi do kosciola !!! IP: *.jtt.wroc.pl 06.06.01, 13:09 Gość portalu: gale napisał(a): > Ale mocz trzymasz czy tez popuszczasz? > > gale > ---- > www.bigsister.prv.pl Gale zrobił się ostatnio jakoś bardziej agresywny :) Wcale się jednak nie dziwię. Czasami aż żal, że na forum nie ma jakiejś cenzury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Alicja - w niedziele nie chodzi do kosciola !!! IP: *.polkomtel.com.pl 06.06.01, 13:12 Nadja, masz racje. Przepraszam, nie chcialem nikogo urazic. Nie zgodze sie natomiast z pomyslem dotyczacym cenzury. Autocenzura oparta na netykiecie - to jest to! gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Gale IP: *.jtt.wroc.pl 06.06.01, 13:33 Jeśli kogoś uraziłeś to ewentualnie tylko "piekielnego chłopca" :) Nie dziwi mnie to, bo czytając niektóre kretyńskie wypowiedzi aż mnie paluszki świerzbią żeby "odklepać" coś jednemu czy drugiemu. Ale "BB" nie jest warte tego, żeby kogoś obrażać ani komukolwiek ubliżać. Po co z pianą na ustach dyskutować o programie, o którym niedługo już i tak nikt nie będzie pamiętał (no może w wyjątkiem tych, którzy nad łóżkiem powieszą plakaty swoich ulubieńców domu :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Gale IP: *.polkomtel.com.pl 06.06.01, 14:04 Zgadzam sie, zgadzam sie! Sam, jak wiesz albo i nie wiesz, jestem oredownikiem wywazonego wypowiadania sie i hamowania emocji w dyskusji. Ponioslo mnie. Sciskam, gale mailto:webmaster@obrazki.cjb.net ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Gale IP: *.jtt.wroc.pl 06.06.01, 14:11 Wiem wiem :) Dość uważnie i raczej regularnie czytuję wypowiedzi na forum, więc zauważam co nieco. Pozdrowienia :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Nadja IP: *.polkomtel.com.pl 06.06.01, 14:14 Ooooooj, moja Zona to nie bedzie zachwycona z tego :* hihi... ;) gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Nadja IP: *.jtt.wroc.pl 06.06.01, 14:19 Że czytam wypowiedzi na forum?? :) Mój Nie-Mąż nie ma nic przeciwko temu. Pozwala mi nawet od czasu do czasu odpisać na jakiś post :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadja Re: Nadja IP: *.jtt.wroc.pl 06.06.01, 14:22 * oczywieście wskoczyła mi "przypadkowo" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Nadja IP: *.polkomtel.com.pl 06.06.01, 15:19 Alez naturalnie, nie smialbym inaczej tego zrozumiec ;) gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Nadja IP: *.polkomtel.com.pl 06.06.01, 14:25 Gość portalu: Nadja napisał(a): > Że czytam wypowiedzi na forum?? :) Nie, ze cybercalusy wysylasz na forum :* > Mój Nie-Mąż nie ma nic przeciwko temu. > Pozwala mi nawet od czasu do czasu odpisać na jakiś post :)))))) Raaany, coz za niesamowity liberalizm ;-)) Moja Tak-Zona chyba jednak nie ma nic przeciwko mojej obecnosci na Forum. gale ---- www.bigsister.prv.pl Ps.: Nadja, zapraszam moze na priv webmaster@obrazki.cjb.net - bo zrobilo sie juz BARDZO offtopicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hell_boy Re: Alicja - w niedziele nie chodzi do kosciola !!! IP: 193.91.75.* 06.06.01, 16:37 Gość portalu: gale napisał(a): > Ale mocz trzymasz czy tez popuszczasz? > > gale Gale, leczylas/es sie juz psychiatrycnie? Cos mi sie wydaje (sadzac po twoim pytaniu), ze to juz najwyzszy czas skozystac z uslug dobrego psychiatry. pozdrawiam HELL BOY Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Alicja - w niedziele nie chodzi do kosciola !!! 06.06.01, 22:27 Nie, w sumie... nie. Owszem, mialem kilkanascie sesji psychoterapeutycznych ale 'leczeniem psychiatrycznym' tego nazwac nie mozna. Po prostu bylo to leczenie z depresji. Jesli chcesz podadac, zapraszam na priv. Pozdrawiam, gale ---- www.bigsister.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś