pszepaniom 21.09.08, 17:46 Właczyłem przypadkowo na ten "program rozrywkowy". Takiej żenady dawno już nie widziałem. Teleturniej z wiedzy o prlu. Pal licho prl ale poziom tego kuriozum to rekord nudy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszepaniom Re: 300% normy. 21.09.08, 23:29 Sądząc po braku wpisów na jego temat, nikt go nie ogląda. Mnie utwierdził tylko w przekonaniu, że dobrze robię nie płacąc abonamentu na tv. Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: 300% normy. 22.09.08, 00:00 Szkoda mi Orlosa tylko, bo ktos mu niemala krzywde robi. On sie zupelnie nie daje wpasowac w takie show. Zero emocji, pelna powaga, ton wypowiedzi taki, jakby najsmutniejsze newsy z promptera czytal. Zaznaczam od razu, ze akurat Orlos imo bez promptera radzilby sobie swietnie, bo sprawia wrazenie inteligentnego goscia, tylko jakby z innej bajki zupelnie. Takiej bardziej kulturalnej, niz rozrywkowej, gdzies pozno wieczorem w 'kanapowym' programie o ksiazkach, teatrze czy innym kinie... Pokazal juz zreszta u Wojewodzkiego, ze z trudem przychodzi mu wpasowanie sie w takie formaty. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: 300% normy. 22.09.08, 09:59 bo Orłos to inteligentny facet, choc aktor tez go nie widze w glupwaych tok-szołach , on jest jesndak z troche innej pólki Odpowiedz Link Zgłoś